![]() |
Re: skoda meeting
Am deranjat cu postul ala? nu are nimic poate am lovit acolo unde trebuie cand am fost la intalnire si eu am fost deranjat de o persoana care mi-a spus " vrei sa pui 1.8T pe masina cati ani ai ma ? Nu ai tu ani de viata cati ani de soferie am eu" si el avea 50 de ani numai vede numai simtea nimic mergea dupa razele de lumina care le zarea vag si ma critica el pe mine m-am abtinut mult timp.Sunt si persoane care iti face placere sa stai de vorba cu ele (de exemplu VyK) nu are masina modificata dar stie sa dezvolte si sa ne facem o discutie placuta chiar ca el e cu anumite chestii si eu sunt cu tuning-ul ca doar asta stiu. Sunt luni de zile care eu nu mi-am cumparat o pereche de adidasi sau o pereche de blugi doar ca sa am tot ce vreau pe masina si sa fie tipla toata masina si sa vina unu sa imi zica mie ca sunt nustiu cum ca vreau sa fac modificarile alea...nu am nimic cu nimeni poate sa faca cine vrea ce vrea nu sta pe capul meu nu imi ia mie din buzunar dar nu accept sa vb unu care a vandut un teren la tara si a cumparat o skoda si restul de bani i-a bagat la Loto
|
Bogdy.la aceste intilniri vin oameni,sint destul de putini cei care vor sa modifice ceva la ele.In schimb sint oameni care te si pot ajuta ,ideea ta despre intilniri este cu totu alta.La noi in ROMANIA e greu sa gasesti ce vrei tu la un meeting.Sincer si eu as vrea sa vina cit mai multi nebuni care le modifica,dar cum spunea si STEFF nu toti doresc acest lucru.Sincer sint de parere ca nu trebuie sa faci un razboi din treaba asta,oamenii aia nu sint pe stilul tau atita tot !
|
Chiar nu fac razboi si nu o sa port ura sau pica nimanui daca ne intalnim in trafic si va salut.Imi place ca am cu cine discuta mai apris sa avem o tema bine stabilita:D Nu oblig pe nimeni sa isi modifice masina dar sunt intalniri care sunt asa...trista sa zic.Am incheeat acest subict placuta sau neplacut pentru altii va salut si o sa trec asa pe la o intalnire poate se schimba treburile odata si odata:D
|
si uite asa s-a mai incheiat un capitol din viata noastra :))
asteptam membrii din bucuresti intr-o excursie la mare, sa ne cunoastem mai bine :D |
tot respectul pentru Bogdy...isi iubeste masina...eu o folosesc decat in weekend:P...am masina de servici:)...dar ce spune el cu pasiune pentru masina lui...e un lucru mare...cel mai bun tov. al meu e la fel...baga tot ce are intr un r5...Respect...:)
|
salut,
as vrea sa vin si eu la o intalnire skoda - daca ma primiti -, deci pe cand urmatoarea intilnire? multumesc |
As vrea sa stiu unde se fac intilnirile SKODA pt.ca am inteles ca se fac in fiecare duminica la ora 14 dar nu stiu exact unde?
|
Ultimele 3 duminici intalnirea a avut loc la pui de urs , shorley respectiv taverna sarbului.
Duminica aceasta inca nu se stie. In nici un caz in aer liber pe vremea asta. |
|
8 Attachment(s)
vineri 30 aprilie va avea loc intalnire exclusiva Skoda Octavia Tour la Harghita-Bai. intalnirea va dura pana duminica si este a 4a dupa cele de la lacul sf ana, 1 mai 2009 lacul rosu si august 2009 pe transfaragarasan.
s-au anuntat peste 25 de masini si cred ca vom fi minim 15 SOTuri. daca mai este cineva interesat sa ma contacteze. |
Quote:
|
Quote:
nu ne-am mai vazut de mult si...n-am fost niciodata de 1 mai la mare :lol::lol::lol: plus ca sunt niste baieti pe care as vrea sa-i cunosc (SyDemon..,HardHouse...) iar Constanta... eun oras care imi e drag ;) |
O sa fie o intalnire nationala la mare prin luna mai. Data nu o stiu exact, dar cu siguranta o sa anunt si aici. Si eu as vrea sa va cunosc. Din pacate fratiorul nostru SyDemon este plecat in voiaj.
|
Poate sa-mi dea si mie detalii cineva?eventual un nr de tel pe privat...eu oricum de 1 mai sunt la mare si chiar as vrea sa cunosc lume.o zi buna!
|
isalutare multimii..ntalnirea skoda 2010 pe unde se va face? se stie inca?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning