![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
9 Attachment(s)
sal tuturior!sunt intr-o dilema!!vreau sa-mi pun niste jante si nu stiu ce sa aleg!!sper sa ma puteti ajuta voi!vreau sa pun pe bmw-ul albastru cele 2 modele de jante!!multumesc!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut eu o pereche de jante :D
|
Quote:
|
lume de unde fac rost de id-ul lor? ca vreau sa arunce o privire al o masina si nu stiu cum sa pun masina pe forum
|
id-ul meu este [email protected] ii rog frumos sa intre sa le arat ceva eu zic ca merita
|
Un mic ajutor si pt mine? -> https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=73764
am facut thread in alta parte, ca nu am gasit thredu asta, s-a facut altu?:rolleyes2, ca parca mai era o sectiune cu "masinile voastre preparate de noi", si ala sa inchis. Multumesc! :) |
3 Attachment(s)
Cu ale mele se "joaca" cineva ? nu vreau sa fie ceva agresiv ... tine`ti cont ca masinile sunt pentru Scoala de Soferi .. grile .. prelungire ... nijte jante frumoase ... deci.. REALIZABIL !! si sa nu mi se duca la prima groapa... si apoi sa plang 2 saptamani :-)) mersi ....
|
1 Attachment(s)
vreau si eu sa imi stergeti capota sa ramana decat motoru fara capota plzz:oops:
|
Quote:
|
salut lume am o dacie tunata deja sa zic asa si as vrea sa o postez la voi pe forum pt eventuale comentari si desene cam cum o vedeti voi
|
3 Attachment(s)
Sorin este prieten cu mine...si nu poate sa puna poza cu masina...si m-a rugat sa ii postez eu masina..
si eu va ROG MULT sa ii faceti ceva la masina...pe acolo unde este albastru, vrea verde si in bara din fatza vrea spoileru`ca in poza asta :arrow: |
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva:lol::lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu este masina mea dar... vreau daca se poate mijlocul la janta Negru cu tot cu spite iar cercul jantei sa fie argintiu... ma bate gandul sa le fac asa dar sa vad cum arata. multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning