![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
suspensiile is super ok si se aseaza exact asa cum trebuie - se simte superb in mers - nici nu am cuvinte sa exprim ce diferenta e fata de suspensiile vechi - dar inca nu stiu dc imi ramine aprins senzorul de la placutele de frina si citeodata se aprinde cel de la abs - miine rezolv si asta - doar ca era asa bine sa fie totul ok - oricum si eu si mr cat sintem fericiti :D |
Frumooos :D Sper ca e capota deschisa in poze!
|
Quote:
la primavara o sa il las mai jos - acum mai e o saptamina si il incalt de iarna si ziceam sa ma obisnuiesc un pic si sa ma bucur de curbe luate in viteza :D |
Probabil s-a rupt un senzor de la ABS la montaj
|
frumoasa masina , ai grija de ea ;) ti-am vazut-o sambata seara , ca o felina rula :)
|
Quote:
Quote:
anul trecut cind am plecat de la show am facut cunostinta cu acea cale ferata - BTL era in fata si nu a apucat sa frineze - eu am vazut ca e pb dar nu am frinat tare ca era polei si toata trupa in spatele meu - gusty la fel si apoi rideam de paul ca el avea timp sa frineze dar daca ne-a vazut pe noi trecind asa a crezut ca e ok :D - in urmatoarea parcare ne cam uitam toti la jante :D ce ar fi showurile fara amintiri de genul asta :D:D:D |
e nasol la linia aia ferata stiu de care zici :P si eu am patito si macar eu ma duc saptamanal la tg mures :)
tin minte de la show ca eram langa masina ta si era un tip care ti-a oferit nu stiu cat pt masina sa o cumpere ... era mai "taranel" asa si l-ai refuzat ;)) toata stima si respectul din partea mea :) ce vrei sa-i mai faci ? |
Quote:
ce vreau sa ii mai fac? - multe multe interiorul - carbon si negru in loc de gri - modificarea consolei si decorul la porbagaj motor - vise mari cu rabdare si perseverenta rezolvam - dar lista nu se va epuiza niciodata |
frumos , bv ;) imi plac ideeile tale , multa bafta cu cat voi urmari topicul si cine stie , poate ne vedem in trafic ;)
|
Quote:
|
pe mine nu m-ai deranjat sigur :) era un logan gri cu nr MS 21 RAB ? nu prea cred :P
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina!!multa sanatate in continuare pt continuarea proiectului!!te-ai gandit vreodata la farurile originale de 5-ar model 2002?parca are lupa si faru mai mare cred ca ar da mai bine:)
|
sper ca in curand sa prinda culoare si jessy meu sa poata sta si el demn langa Cat:) saracu era jenat atunci la Kaufland... mi-a zis el ca sa nu il mai parchez langa Cat pana nu o sa fie si el pe picioare:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning