Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

CED 28-10-09 17:32

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2759421)
Pozele promise

frumos dar cred ca nu e usor in bucuresti sau in general in romania

CED 28-10-09 17:42

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2757984)
Mai ce va distrati cu evacuarile , puneti filmulete, ce va pasa. Distrativa pana mai puteti ca iasa BTL pe drumuri si sa vedeti atunci. Hai Cat la munca sa terminam pana in deseara sa putem sa le udam, sa alunece bine pieptul de pui strofganov.:lol::lol:

chiar imi prindea bine mincare calda dupa 2 zile de service dar nu prea am pofta de mincare pina nu rezolv problema cu senzorii

suspensiile is super ok si se aseaza exact asa cum trebuie - se simte superb in mers - nici nu am cuvinte sa exprim ce diferenta e fata de suspensiile vechi - dar inca nu stiu dc imi ramine aprins senzorul de la placutele de frina si citeodata se aprinde cel de la abs - miine rezolv si asta - doar ca era asa bine sa fie totul ok - oricum si eu si mr cat sintem fericiti :D

SKR* 28-10-09 18:39

Frumooos :D Sper ca e capota deschisa in poze!

CED 28-10-09 19:02

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2759700)
Frumooos :D Sper ca e capota deschisa in poze!

da - era deschisa - ne luptam cu senzorii
la primavara o sa il las mai jos - acum mai e o saptamina si il incalt de iarna si ziceam sa ma obisnuiesc un pic si sa ma bucur de curbe luate in viteza :D

tea_radu 28-10-09 21:41

Probabil s-a rupt un senzor de la ABS la montaj

bandeanradu 28-10-09 21:52

frumoasa masina , ai grija de ea ;) ti-am vazut-o sambata seara , ca o felina rula :)

CED 29-10-09 05:39

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2760290)
Probabil s-a rupt un senzor de la ABS la montaj

mda - am luat la rind - mufe, fire - inca nu am gasit ieri pb dar azi nu mai scapa
Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2760339)
frumoasa masina , ai grija de ea ;) ti-am vazut-o sambata seara , ca o felina rula :)

ms ms - e frumos tg muresul si mai ales la ora aia era si destul de liber - oricum eram cu ochii la gps si la surprize de genul caii ferate de la iesirea din oras :D:D:D
anul trecut cind am plecat de la show am facut cunostinta cu acea cale ferata - BTL era in fata si nu a apucat sa frineze - eu am vazut ca e pb dar nu am frinat tare ca era polei si toata trupa in spatele meu - gusty la fel si apoi rideam de paul ca el avea timp sa frineze dar daca ne-a vazut pe noi trecind asa a crezut ca e ok :D - in urmatoarea parcare ne cam uitam toti la jante :D
ce ar fi showurile fara amintiri de genul asta :D:D:D

bandeanradu 29-10-09 07:21

e nasol la linia aia ferata stiu de care zici :P si eu am patito si macar eu ma duc saptamanal la tg mures :)
tin minte de la show ca eram langa masina ta si era un tip care ti-a oferit nu stiu cat pt masina sa o cumpere ... era mai "taranel" asa si l-ai refuzat ;)) toata stima si respectul din partea mea :) ce vrei sa-i mai faci ?

CED 29-10-09 07:31

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2760930)
e nasol la linia aia ferata stiu de care zici :P si eu am patito si macar eu ma duc saptamanal la tg mures :)
tin minte de la show ca eram langa masina ta si era un tip care ti-a oferit nu stiu cat pt masina sa o cumpere ... era mai "taranel" asa si l-ai refuzat ;)) toata stima si respectul din partea mea :) ce vrei sa-i mai faci ?

poate sa imi ofere luna de pe cer - ca nu il dau pe cat - ma tot aburea cu un e60 nou - si se soca ca nu am vrut sa discut macar - nu conteaza ca era sau nu "taranel" nu discut vinzarea masinii cu nimeni
ce vreau sa ii mai fac? - multe multe
interiorul - carbon si negru in loc de gri - modificarea consolei si decorul la porbagaj
motor - vise mari
cu rabdare si perseverenta rezolvam - dar lista nu se va epuiza niciodata

bandeanradu 29-10-09 21:59

frumos , bv ;) imi plac ideeile tale , multa bafta cu cat voi urmari topicul si cine stie , poate ne vedem in trafic ;)

CED 30-10-09 07:25

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2763351)
frumos , bv ;) imi plac ideeile tale , multa bafta cu cat voi urmari topicul si cine stie , poate ne vedem in trafic ;)

sa nu imi spui ca tu esti cel pe care l-am deranjat in trafic... :D:rolleyes2:D

bandeanradu 30-10-09 07:45

pe mine nu m-ai deranjat sigur :) era un logan gri cu nr MS 21 RAB ? nu prea cred :P

CED 30-10-09 07:50

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2763918)
pe mine nu m-ai deranjat sigur :) era un logan gri cu nr MS 21 RAB ? nu prea cred :P

imi cautam ceva prin bord si am dansat un pic pe banda - si am deranjant pe cineva - nu tare - ca e urma am povestit la semanfor si mi-am cerut scuze - nu era suparare ca daca eu is zapacita a fost el atent

JusT_SaY_BoBo 30-10-09 13:12

foarte frumoasa masina!!multa sanatate in continuare pt continuarea proiectului!!te-ai gandit vreodata la farurile originale de 5-ar model 2002?parca are lupa si faru mai mare cred ca ar da mai bine:)

Ruffy RUF 30-10-09 14:20

sper ca in curand sa prinda culoare si jessy meu sa poata sta si el demn langa Cat:) saracu era jenat atunci la Kaufland... mi-a zis el ca sa nu il mai parchez langa Cat pana nu o sa fie si el pe picioare:)

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning