![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Deci a ramas ora 19:00 ? ne mai intalnim sau nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
cei care au zis ca vin vin,si eu sunt prezent la fel ca in fiecare joie seara ;)
|
Parere personala:
-eu vreau sa fim organizati sa mergem la eventuri intr-un grup organizat nu sa facem propaganda la restul,ci sa ne vada si pe noi lumea ca pe ceva -nu mergem sa ne dam in spectacol ,ci din contra sa ne punem si noi pe harta ca un oras cu potential si oameni pasionati de tuning -sa ne purtam ca atare...sa ne adunam sub o sigla si sa ne respectam,ajutam si sprijinim..! -sa avem drepturi egale,sa supunem la vot dorintele tuturor... -daca nu cotizam nu o sa avem niciodata nimic,o sa ne intalnim prin parcari ca pana acum si nu o sa facem decat sa ne certam cu politia,intre noi si sa mancam seminte... -cu banii stransi din cotizatii o sa inchiriem un sediu pt club...nu neaparat un garaj...ca in ziua cand va ploua sau va fi frig sa nu mai inghete ficatii in noi prin parcari... si lista mai continua....asta imi doresc eu de la clubul pe care sper sa il cladim impreuna,ascultand dorintele tuturor si supunand la vot tot ceea ce este pentru si despre club! |
Quote:
|
Quote:
NU CRED CA A INTELES NIMENI MESAJUL PE CARE AM VRUT SA-L TRANSMITEM, dar eu cu Gangstah suntem dispusi sa mergem sa stam de vb cu fiecare in parte, sa explicam ce vrem, cum vrem si ceea ce o sa fie |
|
foarte frumos clipul mersi chiar frumos
|
Art.20 Conditii de intrare in club a membrilor activi:
- Varsta minima a membrilor este de 20 ani. - Membrii clubului trebuie sa posede permisul de conducere de minim un an. - Sa nu faca parte sub orice forma din orice alt club auto. - Sa posede sau sa conduca un autoturism. - Sa nu fi avut permisul de conducere anulat. aste sunt conditiile prevazute in statutul clubului, in cazul ca o sa mai apara modificari o sa fiti anuntati |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning