![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
3 Attachment(s)
Ieri,dupa cateava zile ploioase,am parcurs un traseu prin padure,impreuna cu 'denees'. Recomand tuturor!8):lol:
ps: poze din timpul excursiei nu am,doar la final.. |
3 Attachment(s)
Cateva poze si cu a mea. Imi pare rau ca nu ne-am fotografiat si noi cu ele...
|
7 Attachment(s)
asa o fi si pe lumea cealalta? unii se distreaza si altii muncesc?:)))
upgrade.. ziua de azi... p.s.... imi cer scuze pt dezordinea din curte si "betonul plin de riduri" e casa in constructii si s-a ciuruit tot:oops::oops::oops: |
e cineva care se da cu bmx ?:D
|
bai aveti si voi o idee de unde pot sa imi iau si eu niste manusi calumea? ca am in palme ... zici ca lucrez pe santier :LOL:
|
Quote:
foarte tare |
Quote:
Quote:
|
sunt din bucuresti
|
dc 2?:D una nu e deajuns de lata?:))) vrei sa bag cauciuc de 215?? :)) si asa urla lumea la mine ca stric janta degeaba.. ca o sa fie foarte greu de pedalat... dar ii las pe ei sa vb.. si eu imi vad de treaba:D[/QUOTE]
pai credeam ca vrei sa fie la fel pe ambele parti si cu un pneu mai subtzirel sa nu dai la pedale ca disperatu' mare paguba-n ciuperci o janta:D |
Quote:
langa spitalul coltea.. ceva mai jos pe stradutze tot pe acolo.. piata chibrit.. berzei... si in general orice mag de bicle... gasesti si la first/hds... poti sa iei si de la mag de scootere.. dar vezi ce iei.. sa aibe dublura in palma... eu unu am avut o perioada indelingata.. manusi de sala.. piele.. cu plasa pe spate... am fost f incantat de ele... |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai ca imi arat si eu minunatia:D Cube xms 2009 : Cam asta poate: Cadru:Alu Superlite 7005 Double Butted, FSP 4-Link-Syste
Amortizor spate (Shock):Suntour Epicon 165mm shock size, Lockout Furca:Rock Shox Recon SL 100mm, PopLoc, TurnKey, Lockout Cursa furca:100mm Angrenaj:Shimano Deore FC-M532, 175mm Butuc pedalier:Integrat Pedale:Fasten Alu Lant:Shimano CN-HG53 Pinioane:Shimano CS-HG50 (11-32T, 9v) Schimbator fata:Shimano SLX FD-M661, Down Swing, 34.9mm Schimbator spate:Shimano Deore XT RD-M772 Shadow Manete schimbator:Shimano Deore SL-M530 Rapidfire-Plus, 9-s Ghidon:FSA XC300 Lowriser Oversized Pipa:FSA OS190 Oversized Frane:Hayes Stroker Ryde hydr. disc brake (180/160mm) Manete frane:- Butuc fata:Shimano Disc M525 Butuc spate:Shimano Disc M525 Spite:- Anvelope:Schwalbe F:Nobby Nic Triple Compound 2.25/R: Racin Jante:RFR ZX24 Sa:RFR Natural Shape 0.1 M Tija sa:Scape Light 31.4mm Masa aproximativa:13.5kg Pret: 43-50 milioane |
are 9kg bikeu? sau sub? :D on, f fain.Sa-l stapanesti sanatos :)
|
are 13,5 cu cauciucurile originale schwalbe nobby nic respectiv schwalbe recing ralph....ca astea is mai grele....si fara noroi:lol: , bineinteles.
REcomand 2 siteuri pt piese , echipamente si biciclete: www.bikexpert.ro si www.playbike.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning