Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

B-11-AYG 04-02-09 21:22

Re: Masina mea BH 01 YCE

da de ce nu ii faci tu niste poze de la distanta. sa se vada toata masina nu doar fragmente... e frumos ce sa vede. sa vedem mai departe

dubmaniacks 04-02-09 22:01

urata foc. ca si tine Sergiu.

ti-am zis ca arata foarte bine. ma crezi acuma?:D

bolidu' 05-02-09 00:08

frumos.:D
pe viitor incearca sa scapi de flansele alea!;)
cand o mai cobori?

tmkrf 05-02-09 01:09

toate bune si frumoase dar inaltimea masini strica ... in rest no coment

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2039103)
Putin mai coborata masina,nu foarte mult,si la geamurile din spate sa vopsesti cu negru sau sa pui autocolant negru pe ''triunghiul'' ala gri din parte din spate jos a geamurilor.Cat te-au costat prezoanele?Bafta in continuare

din cate vad eu e negru triunghiul ala de care zici tu

adi.schumi_tm 05-02-09 07:45

Putin mai coborata masina,nu foarte mult,si la geamurile din spate sa vopsesti cu negru sau sa pui autocolant negru pe ''triunghiul'' ala gri din parte din spate jos a geamurilor.Cat te-au costat prezoanele?Bafta in continuare

Soso1990 05-02-09 09:28

Imi permit sa raspund la 2 intrebari de mai sus, sper ca Sergiu sa nu se supere. 1. Masina va mai cobori clar pentru ca momentan nu are motor. 2. Despre triunghiurile alea aveti amandoi dreptate pentru ca pe stanga masinii este negru iar pe dreapta argintiu. Felicitari pentru masina Sergiu, arata intr-un mare fel:X. Sanatate

dog99 05-02-09 10:12

da bine.
motorul?

eugen_pustiu 05-02-09 13:17

Sal...am citit aproape toate paginile tale...am obs ca la inceput ai fost criticat mult cum ai inceput treaba la masina de catre unii'...nu e treaba mea...Parerea mea ca ai facut o treaba excelenta cu dacia ta...A iesit ceva frumos cu bun gust si multa munca depusa si bani investiti Respect pt asta...Sfaturi no' sa-ti dau cum fac ceilalti sa o cobori sau sa-i mai faci cine stie ce...Tu sti mai bn ce mai ai de facut la ea si abia ast sa o vad gata...Bafta in continuare si te rog dupa ce o termini vreau sa o vad si pe la expozitii sau intalniti...Sa ne ti la curent mai des...Sal

https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/42771-e12-518-modificat-mine.html

Vlad_BMW 05-02-09 17:16

e destul de coborata nu se vede ca nu are motoru urcat ?.asteptati pana urca motoru si dupa vedeti si voi ce vorbiti de coborat

olanndezu 05-02-09 20:06

foarte frumosss bravooo sergiu ! respect maxim

r3sp3c7 05-02-09 20:52

19 Attachment(s)
salutare....deci asa cum a mai spus si soso1990 masina va fi mai coborata dupa ce voi pune motorul...adica sambata asta......iar triunghiurile din spate...vin negre....probabil ca saptamana viitoare cand o sa reinfoliez toate geamurile......astazi am terminat de vopsit motorul ... ii pregatit pe sambata .....am mai facut niste poze pe zi....ca sa va afceti o idee de cum arata si pe timp de zii...si niste poze cu motorul......
astept noi comentari......
IAR PT CEI CARE O SA MA INTREBE .....RASPUNSUL ESTE "DA" ESTE VOPSEA TERMICA
P.S. : ma bucur ca va place :) si da...o sa ma vedeti si pe la show-uri...sper din tot sufletul :)
P.P.S. : si inca odata se demonstreaza ca DACIA are potential :X

VaLeX 05-02-09 20:56

felicitari , a iesit chiar bine :)
ii pui bari ? sau cum vine kitul de bare ?

ps. prea tare culoarea, iti fura ochii ...

r3sp3c7 05-02-09 21:05

deocamdata o sa aiba doar bara pe fatza....made by me.....numa ca mai trebe prelucrata umpic...daca te uiti pe paginile celalalte...o sa vezi un spoiler plin :)

giubau_v8 05-02-09 21:11

numai pareri bune am despre masina ta...a iesit bine ....deabia astept sa o vad terminata

insa am o problema....ce inaltime ai? eu daca dadeam parasolaru ala interior in jos aproape ca nu mai vedeam nimic, si trebuia sa ma cocosez.....a ta zici ca e masina dinaia blindata....in plus nu arata hciar asa bine...eu zic sa faci in vreun fel sa il subtiez sau sa il elimini
bafta

tmkrf 05-02-09 21:13

dupa munca care ai depuso ai iesit totul bine pana akuma , suntem curiosi de final :)

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning