![]() |
o \"vedeta\" de la noi are M5`ul asta nou..dar nu`mi mai aduc aminte care :)
|
Asa am auzit si eu oare sa fie adevarat cum ca nu mai sunt numere de bucuresti ???? ma interesez si va spun
|
Nu cred ca vreo vedeta de la noi are M5 nou ma indoiesc daca l-ar avea lam fii vazut deja pe la tv sau in strazi
|
asa am auzit...nu sunt sigur...ma interesez oricum :)
|
bine astept sa vad daca il prinde careva in strada
|
deci pe strada am vazut 2 M5 pana acum...dar nici o vedeta la volan :)
|
Re:
Quote:
|
Probabil ca vechiul model adevarat acela este plina strada de el , dar 2 M5 model nou 2005 nu prea cred chiar pare greu de crezut fara poze eu nu cred
|
va garantez!!! ambele au nr de ILFOV...nu umblu cu aparatul dupa mine asa ca momentan nu am dovezi...eu stiu ce am vazut si punct
P.S. era modelul nou.. |
Bine mah te credem ce naiba dar fara o dovada e mai greu > si tu ai zice la fel daca eu ti-as pune ca am vazut 2 Enzo la noi in Bucuresti <
> ai crede ??? < :) |
nu te`as crede pt ca din cate stiu nu mai sunt enzo de vanzare :D :P
oricum...ai dreptate in ce zici :) P.S. stitzi ca sunt peste 8 Maserati Quattroporte ( nu stiu daca am scris corect) la noi ? |
pai vezi mai jiji ce naiba , acuma vrei sa ne luam din cauza maseratiului si da ai scris corect asa parca am auzit si eu ca cica ar fii 8 bucati
|
deci stiu sigur ca astia de la auto italia (detin si maserati parca) au suplimentat nr de bucati de quattroporte la 12 in loc de 5...nu stiu sigur daca s`au vandut toate :)
|
Re:
Quote:
nu stii bine...mai sunt Enzo de vanzare doar ca nu le vinde Ferarri direct ci altii....uite aici cateva : http://www.mobile.de/SIDB.kYVT2wK8im...0&doSearch.y=0 |
da n`am ce sa zic...o afacere f profitabila :) cat e un enzo ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning