![]() |
Re:
Quote:
si i-am dat d vreo 3 ori... dupa care mi-am bagat picioarele, dar mesajele se inreg de fiecare data |
da si eu ma patis asa...nu sh dc dar in ultima vreme apare cam des mesajul ala :? ori cum hai ca o dam rau in off topic
corradi-vr6 nu cred ca ai prea nimerit topicul...adika nu mi se pare corect sa pui aicea pozele cu o fata care nu mai este printre noi,topicul este este facut pentru altceava...mai bine ai zice Dumnezeu sa o ierte sau ceva....sper ca ai inteles ca am vrut sa zik |
1 Attachment(s)
hai sa pun si io o poza.je cu o prietena
|
1 Attachment(s)
mandria sectiunii CLUJ :oops:
toata seara asa au tinuto :P |
bv FETELEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Da pe ala din fundal l-ati vazut k ii sustine ceva fetei in negru?
Damn bitches.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
le incurajeaza :wink:
|
Bai lasa-ti fetele in pace.... tine si el mana cat se face poza :)
|
huh huh huh? ce`i aici? nu ni s`a cerut acordul pt expunerea acestei poze! :evil: :evil: :evil: si dc tot s`a ajuns aici...sa nu mai aud comentarii! cui nu`i place sa nu se uite...PS: fata bruneta sunt eu si cea blonda e junkie...pt cei c nu cunosc. Peace :peace: :eyebrow:
|
Theba cand vii prin Bucuresti sa ma cauti. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
muahahhah tekno !!! ..
iti placea =)) .. nebunaticule :)) bravos fetelor .. :lol: |
hai mah baietzi ca nu`i mare lucru...noi asha suntem tot timpu`...ne iubim shi gata....totzi barbatzii din lume nu fac cat theba.....shi ganditzi`va ca is vreo 3 miliarde!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
shi sa nu uitam ca am cashtigat un tricou cu 4tuning pt cea mai obraznica fata :twisted: oare il merit??piry???
|
Eu zic ca e manevra.. sa faceti reclama Clujului.. TEASING sa vina lumea la Cluj cu ocazia cursei!! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning