Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   ACCIDENTE (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/271-accidente.html)

valyh 13-02-10 16:08

Re: ACCIDENTE

5 Attachment(s)
cred ca pun poze cam tarziu dar pun sa vedeti si voi cum a ajuns masina mea pe data de 3 decembrie 2009...eram 4 oameni in masina asta fara centuri si nimeni nu a avut nici macar o zgarietura...

Spark 13-02-10 16:14

ai putea sa ne zici si ce si cum s-a intamplat.

valyh 13-02-10 16:20

pai mergeam cu 110-120 si am intrat intr-o curba nu chiar periculoasa din punctul meu de vedere si am prins un pic de asfalt ud si mi-a fugit spatele,mam invartit intrand pe contra sens, am intrat intr-un sant (mergand cu spatele) din sant m-a aruncat pe o parte, imediat am intrat cu spatele intr-un copac pe care l-am rupt si ma aruncat invers prin aer si am intrat intr-un gard de fier unde m-am si oprit...un pasager din spate a fost aruncat pe geam din cauza impactului (cel putin asa sustine el ca nu prea mi-am dat seama atunci) si restul nu am avut nimic...medicii pe salvare se pregateau sa mai cheme o salvare dupa cum au vazut masina dar noi eram pe picioarele noastre toti...cam asta s-a intamplat...nu cred ca o sa uit prea devreme accidentul asta...

andreimp3 13-02-10 16:21

ati avut un mare noroc :D
golful parca s-a transformat in pick-up : ))

valyh 13-02-10 16:22

da:)) radeam ca arata ca opel tigra

adrian78bmw 13-02-10 16:28

poti sa spui ca te-ai nascut a doua oara....si data viitoare poate nu o sa mai ai acelasi noroc..

valyh 13-02-10 16:30

asta cam asa e....sa fi contribuit mai tare ca aveam suspensie sport sau era mai rau daca nu aveam?

Bogdan_mb 13-02-10 16:33

ce mai conteaza suspensia sport cand tu mergeai cu viteza asta cu anvelope de vara si nimeni nu avea centura, ca deh, cum sa nu fim cOOL ? Ai avut mare noroc, caci de inconstienta nici nu mai zic.

valyh 13-02-10 16:36

pai am intrebat si eu...

julaikos 13-02-10 16:46

vezi ca doar pisicile au 9 vieti...bine ca ati scapat toti ,desi in cazul asta poate ca daca aveati centuri era mai rau...

valyh 13-02-10 16:48

asa imi imaginam eu...ca ne tinea fix in scaun....singura parte care a scapat intreaga e portiera din partea pasagerului, in afara de oglinda sarita e intreaga toata chiar si geamul...

RA_2fast4u 13-02-10 17:25

Prostii. Ati scapat pentru ca primul impact, a fost cu spatele, si forta v-a impins in scaun, nu inspre parbriz, daca era cu fata si nu aveati centura poate nu doar unul zbura pe geam. Invatati-va toti sa va puneti centurile cand mergeti la drum, ca nu e incomod deloc. eu nu ma duc nici pana la magazin fara centura. E un factor de siguranta foarte important, insa din pacate majoritatea isi dau seama cand e deja prea tarziu.

razzwan 13-02-10 22:15

sunt doar niste aberatii ca centura te omoara ;) si povesti pescaresti ca a murit din cauza centuri....

Roxan20 13-02-10 22:42

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3081818)
cred ca pun poze cam tarziu dar pun sa vedeti si voi cum a ajuns masina mea pe data de 3 decembrie 2009...eram 4 oameni in masina asta fara centuri si nimeni nu a avut nici macar o zgarietura...

Masina arata groaznic...slava Domnului ca ai scapat cu bine. Fi mai atent data viitoare pentru ca fierul ala se repara sau iti iei alta masina dar un om nu se mai repara.

plictisit 14-02-10 00:17

greu de crezut ca cei din spate au scapat fara nici o zgarietura dupa cum arata masina, mare noroc ati avut

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning