![]() |
Re: ACCIDENTE
5 Attachment(s)
cred ca pun poze cam tarziu dar pun sa vedeti si voi cum a ajuns masina mea pe data de 3 decembrie 2009...eram 4 oameni in masina asta fara centuri si nimeni nu a avut nici macar o zgarietura...
|
ai putea sa ne zici si ce si cum s-a intamplat.
|
pai mergeam cu 110-120 si am intrat intr-o curba nu chiar periculoasa din punctul meu de vedere si am prins un pic de asfalt ud si mi-a fugit spatele,mam invartit intrand pe contra sens, am intrat intr-un sant (mergand cu spatele) din sant m-a aruncat pe o parte, imediat am intrat cu spatele intr-un copac pe care l-am rupt si ma aruncat invers prin aer si am intrat intr-un gard de fier unde m-am si oprit...un pasager din spate a fost aruncat pe geam din cauza impactului (cel putin asa sustine el ca nu prea mi-am dat seama atunci) si restul nu am avut nimic...medicii pe salvare se pregateau sa mai cheme o salvare dupa cum au vazut masina dar noi eram pe picioarele noastre toti...cam asta s-a intamplat...nu cred ca o sa uit prea devreme accidentul asta...
|
ati avut un mare noroc :D
golful parca s-a transformat in pick-up : )) |
da:)) radeam ca arata ca opel tigra
|
poti sa spui ca te-ai nascut a doua oara....si data viitoare poate nu o sa mai ai acelasi noroc..
|
asta cam asa e....sa fi contribuit mai tare ca aveam suspensie sport sau era mai rau daca nu aveam?
|
ce mai conteaza suspensia sport cand tu mergeai cu viteza asta cu anvelope de vara si nimeni nu avea centura, ca deh, cum sa nu fim cOOL ? Ai avut mare noroc, caci de inconstienta nici nu mai zic.
|
pai am intrebat si eu...
|
vezi ca doar pisicile au 9 vieti...bine ca ati scapat toti ,desi in cazul asta poate ca daca aveati centuri era mai rau...
|
asa imi imaginam eu...ca ne tinea fix in scaun....singura parte care a scapat intreaga e portiera din partea pasagerului, in afara de oglinda sarita e intreaga toata chiar si geamul...
|
Prostii. Ati scapat pentru ca primul impact, a fost cu spatele, si forta v-a impins in scaun, nu inspre parbriz, daca era cu fata si nu aveati centura poate nu doar unul zbura pe geam. Invatati-va toti sa va puneti centurile cand mergeti la drum, ca nu e incomod deloc. eu nu ma duc nici pana la magazin fara centura. E un factor de siguranta foarte important, insa din pacate majoritatea isi dau seama cand e deja prea tarziu.
|
sunt doar niste aberatii ca centura te omoara ;) si povesti pescaresti ca a murit din cauza centuri....
|
Quote:
|
greu de crezut ca cei din spate au scapat fara nici o zgarietura dupa cum arata masina, mare noroc ati avut
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning