![]() |
Re: Galerie foto
1 Attachment(s)
Nu stiu .. daca ne-am aduna mai multi ar trebui sa ne facem un thread separat de fotografie.
Eu am trecut pe fotografie digitala, e mai practica si costurile sunt mai mici. Ma folosesc de un Canon EOS 400D iar ca accesorii : - obiective: Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 si Tamron AF 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro - trepied: Fancier de 1.90m - geanta foto: Tamrac System 2 - 2 acumulatori si un card de 1 GB ( deocamdata ) - in viitorul apropiat imi voi intregi colectia cu un blitz TTL Canon Speedlite 580EX II Uneori mai fotografiez cu obiectivele unui prieten, un Canon EF 100-300mm f/4.5-5.6 USM si Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro. .. cam atat :) |
1 Attachment(s)
as fi vrut sa imi cumpar un teleobiectiv de genu cum e in poza da nu gasesc pe nimeni sa vanda asa ceva. cat despre blitz, ca sa il folosesc outdoor, trebuie sa ii gasesc un battery grip
|
Quote:
Blitz-ul pt Canon are bateriile lui separate. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
si io am de ala :lol: ma jucam cu el fara aparat :lol:
|
3 Attachment(s)
va place noua mea achizitie ¿? :lol:
|
Mie nu-mi plac presurile si eleronul.
|
nu-i urat dar am vazut Opel-uri si mai frumoase :peace:
|
frumos paint job si paleta de culori aleasa:P totusi covorasele cum zicea dadi cam strica aspectu'
|
da vi un pic ciuda pe al cu tot cu opelu lui
|
Unde-s AIRBAGURILE ??? :)
|
1 Attachment(s)
Traiasca EOS400D :giggle:
|
4 Attachment(s)
dar de toyota asta ce mai ziceti? era azi in parcare la real,- , asteptam sa plece vizitiul sa pot sa ii trag cateva poze
|
bengoasa :lol: da e pistol cu apa pe langa dacia mea :lol::lol:
|
All Show No Go ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning