![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
4 Attachment(s)
Salut!
Ma intereseaza pentru meganul meu urmatoarele: Reparat bara fata, are 3 crapaturi. Am atasat poza cu crapaturile incercuite Eleron luneta, ceva cat mai asemanator celui din poza.:D |
2 Attachment(s)
Salut,
Un pret pt montat praguri opc pe astra h, mentionez ca pragurile au fost modificate pt a putea fi montate pe astra h 5 usi, trebuie doar lipite si prinse sub cu suruburi sau ceva de genu, apoi as dori sa finisati cu fibra sa nu se vada imbinarea dintre praguri si masina. Toata treaba se poate termina intr-o zi? Atasez poze cu masina si pragurile. Multumesc si spor la treaba. |
Quote:
Quote:
Sarbatori Fericite tuturor si un an 2013 cat mai prosper! Custom Garage Bucuresti |
Sarbatori fericite si voua!!!
Dupa sarbatori trec si eu pe la voi, pe cat incepeti?? Ms, |
M-ar interesa un set de geamuri clare si lupe la niste faruri de 1310 (CN4/zambet).Se poate face? si cat m-ar costa?Astept un PM sau 0742299021.
|
Montare lupe in faruri Golf 5
Salut, cat ma costa montarea de lupe in faruri la Golf 5 si cat dureaza operatia? Multumesc
|
Sal cat ma costa un stalp pentru 3 ceasuri suplimenatre?
|
5 Attachment(s)
cateva lucrari din noul an 2013 , faruri cu lupe si sticle clare supernova, geamuri electrice supernova cu butoane modificate de Bmw, montat macarale si instalatie geamuri electrice logan
|
1 Attachment(s)
Salutare băieți, vă dau de lucru :D
As vrea o modificare la bara din față, exact cum am facut modelul aici...ce spuneți? |
daca faci rost de grile eu zic ca se poate rezolva ;)
|
1 Attachment(s)
Un pret pt. reparare bara spate vectra C, poza atasata.
Mersi mult |
Quote:
Vreau ceva clean ca in aceasta varianta, astept un pret pe pm. Multam. |
3 Attachment(s)
Montat azi lupe si vopsit faruri. Baietii sunt meseriasi si se pricep foarte bine la ceea ce fac, ca sa nu mai zic ca sunt foarte de treaba :D. Recomand cu incredere !!
|
salve..ia zi-mi un pret cata pentru sticle clare faruri pentru tigra mea...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning