![]() |
Re: Onesti
Rocket Sport.....;)
|
mah baieti......................
cum a mai spus cineva...... trebuie sa gasim ceva care sa ne si reprezinte..... "racing", "performance" .....etc....... deja ne depasesc.....pt k se stie cum e la fiecare intalnire..... toti se dau loviti si raniti.........................si nu mai zic k 50% dintre noi "................................................. .................................................. .................................................. .................." de ce sa fie numele in engleza /??????????????????? italienii, nemtii, etc nu cred k au cluburil;e cu numele in engleza. da asai romanu'... bun toate ca toate propun si eu un nume la clubusorul nostru, si care cred k se potriveste f bine: "IN NIGHT RUNER'S" ;-) |
Foarte NICE speeed......asta e cel mai tare pana acuma....bv bv
|
Si Aduc Si O Schitza Cu Un Logo Tip Parasolar Deseara
Care Se Pricepe Sa Il Fak Pe Pc .... Numa Bun De Dus La Ploter |
Bravos Speed.....asteptam sa vedem diseara cu ce idei mai vine loomea.....Dak poti sa faci ceva si ca un stiker...
|
3 Attachment(s)
am mai facut ceva LOGO-uri.....sper sa alegegi ceva frumos din toate....bafta!!!!
|
Marius....vreau si eu id-ul tau de mess.....daca poti sa il postezi,daca nu da-mi tu add : curaj46_nik:lol: :lol: :lol:
|
Ma pun si eu sa fac un logo pt voi ... numele Night Runners :D Sa vedem ce iese :D
|
ti-am dat add nox, incearca te rog ceva cu "IN NIGHT RUNER'S" doar ca schimba culoarea aia cacanie si pune un verde aprins
|
1 Attachment(s)
Parerea mea ... de logo fainutz :D Facut de mine ... simplu ... si la obiect ... lizibil de la distantza ;) Va pupa tata :D Bafta ...
L8er edit: E correct scris ;) Try google ... nici nu mai exista asha nume de club si la images nu apare nici un logo ... legat de night runners ;) |
Quote:
|
Dak o sa fie ok si cu restu ... o sa ma apuc sa il vectorizez ca sa il puteti scoate la o imprimerie ;)
L8er edit: Sau dak avetzi pareri de modificare ...se rezolva :) |
cand vin in brasov poate ma pui sa te imbat....ca vad ca iti place sa ne ajuti
|
De ce mah .. stai calm .. stiu ca e greu la inceput :D De ce sa nu ajuti cand poti sa o faci ...:D
|
frumos logo-ul lui basca......ms de mess marius....si am sa fac unul maine ca in noaptea asta nu mai pot,salutari8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning