![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Daca citesti pe pagina anterioara postul 966 vei afla ca DJ a spus ca va face barile in culoarea masinii:-P
|
eu mi-am zis parerea,oricum masina o sa si-o faca cum ii place lui. abia ast rezultatul.
|
Asai baieti nui nici problema ma bucur sa aud pareri ;) acum merg pe premiza ca,graba strica treaba asa ca nu ma grabesc.
|
10 Attachment(s)
Ceva recente:arrow: Azi amd at jos vechile lupe si am pus pe cele noi care sunt Valeo si lumina o sa bata doar in interiorul lor,nu ca celelalte,deci os a fie o lumina mult mai buna,pe astea le-am prins cu silicon ;) Multumiri Grasu HFV
|
tot prin sticla striata?
si am o intrebare...ziceai ca parca astea sunt H7 lupele...ce faci cu faza lunga? sau au ele vreun sistem,ceva? |
Quote:
|
Sa le stapanesti sanatos,ma bucur ca te-am putut ajuta,sa-ti lumineze calea multi si bine....acum trebuie sa mai aranjam una alta pe la masina si o sa fie o frumusete...bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Se amana vopsitul si toate cele.
Astazi mi sa luat certificatu de imatriculare de catre o echipa RAR,pentru semnalizari fata negre,folie fata geamuri,cauciuc dreapta uzat si rulment dreapta dus,dimensiunea cauciucurilor pe spate 205/60/13 si lipsa manere usi spate,+ amenda 595 lei si 6 puncte,care am refuzat si doresc s-o contest. Acum am dovada de circualtie 15 zile pana pe 26 sper ca de luni marti incolo sa ma duc la rar sa iau certificatul inapoi |
E pericol :( sper sa-l recuperezi repede, de lupe nu te-a luat?:D de badboy? de 4 prezoane?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: