![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
am niste jante cu valve ascune,mi-ar trebui chestia aia"inaltatorul"(nu stiu exact cum se numeste)prin care pot umfla si dezumfla rotiile
daca are cineva?! multumesc |
are cineva motorasul de la geamul electric la sofer pt un vento ?
si daca mai are cineva manerul de la torpedou la golf3/vento fara airbag. multumesc anticipat |
ce faruri miati recomanda pt vw bora???as vrea sa vada si bine....sa aiva si proiector in far si vreau sa pun bi-xenon pe faza scurta, xenon in proiectoare si xenon p faza lunga...proprietarul masinii are farurile stock dar sunt praf se vede foarte rau:sad:
|
Quote:
din cate am auzit si avut(alte masini) dectan nu ii prea stralucit...dar fk sau jom sunt ok oricum recomand stock sa fie si original(pui cu lupa si aia e) bafta |
Quote:
|
Quote:
|
acum bor are angel eyes fk....stiti cumva daca se pot inlocuii angel-eyesurile deoarece sunt galbene si ar fi mai frumoase albe...apropo masina a primit un set bi-xenon h4 6000k pe faza scurta...xenon 8000k in proiectoare si as vrea sa imi spuneti ce xenon sa folosesc pt. faza lunga....va multumuesc
|
bora a primit un set de angel-eyes fk...as avea 2 intrebari...
1. se pot inlocuii inelele din far???sunt galbene iar proprietarul vrea sa puna unele albastre http://www.alco-tunning.ro/images/FKFS4013.jpg 2. masina a primit bi-xenon h4 6000k pe faza scurta si xenon de 8000k in proiectoare...ce ati recomanda pt. faza lunga?? va multumesc! |
manerul de la torpedou as dori si eu (cu cash sau fara) si "fusta" din fata de sub spoiler ar fi super...(pentru vw vento)
|
40 lei maneru de torpetou
|
Intrebare, ceasurile de Golf 4 se potrivesc si pentru motoare de Lupo si Polo? Sau doar pentru Golf4 anumite motorizari?
Ma refer doar la benzina, pana in 1.6cmc. Invers se poate, adica de pe Lopo/Polo pe motor de Golf4? Daca da, cat ma costa niste ceasuri de Golf4/Polo/Lupo? Multumesc! :) |
vreau sa imi pun mai multe piese d golf 4 cabrio pe g3-ul meu mai exact botul incat sa-i fac fata de golf 4 cam ce piese trebuie schimbate stie careva?si se potrivesc ceasuri de golf 4 pe golf 3 ?am vazut mai multe filmulete cu asa ceva dar pe la noi nu prea cate sanse am sa reusesc?
|
Iti trebuie capota, aripi, treger,radiator,faruri,bara de fata,armatura de la bara fata, nu stiu ce mufe de la termocupla.... Si cam atat.... Toate astea peste 450 de euro in Germania, cel mai ieftin unde am gasit... + transportul vreo 200 la chestiile alea...ca nu ti le aduce nimeni moca..... Ceasuri de golf 4 pe 3 merg. Am eu puse. Pot sa iti aduc cablu adaptor la vreo 50 de euro, gata facut.
|
Cineva din bucuresti care are plasticul ala unde ar trebuii sa fie butoanele de la geamurile el de pe usa dreapta,la un golf 3.
Am geamuri manuale. Nu stiu daca am explicat cum trebuie :D |
Quote:
:lol: fusta asta se numeste prelungire poti comanda de la magazine de piese auto daca nu gasesti te pot directiona la cineva care aduce este pe la 100 roni |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning