Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

DonnLuca 05-09-12 09:14

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5163368)
Ai facut treaba buna cu reconditionarea lor, multumesc.

Multumesc DonnLuca:-)....da, inca de pe acum ma gandesc la E30 Fest 2013 sa fiu si eu prezent cu ursul in mare forma, ca mi--a venit cam greu anul acesta:rolleyes2

P.S: am facut rost de 2 cauciucuri 225/40 R16 sa incalt spatele sa vad cum se aseaza masina cu ele8)

ASA TE VREAUU!! Felicitari inca o data!!!! Sa se auda țâne-o pe loc la meeting 2013!!:lol::lol::lol:

BR96FLR 06-09-12 22:07

Am vazut in seara asta ursu:shock: Te pregateai sa il bagi la "barlog"...Am vrt sa stau sa il aud..dar na prieteni mei nu au vrut sa astepte...nu's pasionati "cei cu rabla asta"...nu stiu ei ce e ala urs:-j

lalyus 06-09-12 23:10

Bogdane ce`am auzit ca vrei sa scoti ursu weekendu asta la linii ? :D

Nastase Bogdan 07-09-12 09:28

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5165555)
Bogdane ce`am auzit ca vrei sa scoti ursu weekendu asta la linii ? :D

Asa intentionez:-)
Am vorbit cu Nicu sa vin maine cu ursul la service sa-i scot 2 trompete din finala care imi restrictioneaza cam mult traseul...cam la 50% asa...:shock:

FLR, or sa invete ce masina este ursul, deocamdata le zboara mintea la altele:rolleyes2

Catalin_br 07-09-12 10:25

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5165882)
Am vorbit cu Nicu sa vin maine cu ursul la service sa-i scot 2 trompete din finala care imi restrictioneaza cam mult traseul...cam la 50% asa...:shock:

FLR, or sa invete ce masina este ursul, deocamdata le zboara mintea la altele:rolleyes2

Mergi la Tulcea? Esti invitatul meu la o linie:evil::peace:

lalyus 07-09-12 19:50

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5165882)

Pi maine vom termina si Golfuletu si daca merge bine te asteptam la start :d .

Radu. 09-09-12 03:22

Merge frumos ursu' Bogdane, bafta cu el in continuare.
Du-te pe Braila/Galati.:-P

lalyus 09-09-12 07:56

Bogdane felicitari pentru munca depusa ursu merge forta :D , ce imi pare rau ca nu am putut vedea revansa intre tine si GTI(g60) da asta e imi place ce plecari faci si cum ai stat cu JMY, cand vom face cutia din nou la GTI te invitam la start pentru revansa numai bine. :D

Catalin_br 09-09-12 10:42

Respect Bobo!!

Nastase Bogdan 09-09-12 19:40

Va multumesc baieti, intradevar trage grav ursul meu acum fata de cum tragea inainte de ultimele up-date-uri la motor, mai am o mica chestie de facut pe admisie si cam asta e pana la modificari mai serioase:-)

Laur, accept o noua cursa oricand aveti masina gata, succes cu reparatia.

DonnLuca 10-09-12 22:08

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5168048)
Va multumesc baieti, intradevar trage grav ursul meu acum fata de cum tragea inainte de ultimele up-date-uri la motor, mai am o mica chestie de facut pe admisie si cam asta e pana la modificari mai serioase:-)

Laur, accept o noua cursa oricand aveti masina gata, succes cu reparatia.

Esti provocat sa ma dai o tura la meetingul din 2013!!! sunt mult prea curios cu merge bijuteria!!!!

Nastase Bogdan 11-09-12 14:53

10 Attachment(s)
Si, mai avansam cu treaba:-)
Interiorul a inceput sa prinda forma, am pus jantele pe spate, azi mi-au venit cauciucurile pentru fata iar maine astept sa-mi vina si distantierele ca sa pot incalta ursul si pe fata8)

Am pozat si restrictiile scoase din toba finala, au fost inlocuite cu doua capete de teava de 52 mm fiecare;)

Nastase Bogdan 11-09-12 14:56

3 Attachment(s)
...............:rolleyes2

CyPz 11-09-12 22:23

Arata foarte frumos! Lucrezi la mare arta;). Mult succes!

alexxpassat2003 11-09-12 22:37

asta da reconditionare:!: jantele o prind de minune.bafta cu tot ce vrei sa ii mai faci:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning