![]() |
Re: Stickere 4tuning
vreau si eo 1-2 .... daca se ofera cineva sa trimita
contracost normal as fi recunoscator;) |
Eu am gasit ceva in Pitesti , dar nu sunt originale.....si sunt cam"piperate" la pret , 6 ron bucata...Eu mi-am luat si-asa , decat deloc......daca vreti fac poza la al meu de pe masina si discutam pe p.m. daca vrea cineva...
|
vreau si eu un sticker 4tuning...
|
si eu vreau :)
|
Quote:
insa daca ar exista tot felul de lucruri cu 4tuning pe ele sigur ar fi promovat mai bine situl si toate cele....... mai sunt unii care chiar sunt fani 4tuning da asta e :rolleyes2 |
https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...i-preturi.html
am gasit aici pe cineva care face multe stickere bafta |
si la Targu Mures cum ar putea sa ajunga vreo 5 stickere?..avem si noi o gasca cu dacii si tare am vrea sa avem si noi stickere 4tuning
|
Si eu as vrea 3 stickere 4tuning daca se poate ...astept PM merci!
|
Cine doreste stickere 4tuning (modelul nou) astept mesaj privat !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pentru alte comenzi va astept pe topicul dedicat !!!
linkul : click aici !!! si rog pe un moderator sa uneasca cele 3 posturi si scuze :)<!-- / message --> |
care ai stickare de vanzare si esti din bucuresti?
|
de unde fac rost de stikere si daca e din bucuresti unde ma duc. contact id bubu_smen2010...pls...ms
|
Sall as avea nevoie de 5stikere 4tuning,platesc transportul,stikerul.Baia Mare,astept va rog un raspuns
|
1 Attachment(s)
daca doriti stickere exact ca in atasament , vi le fac la pretul de 1,6 lei bucata , este autocolant oracal printat cu folie de laminare peste , cand se strang mai multe comenzi o sa le bag la print
si le EXPEDIEZ SI IN TARA prin posta romana contra ramburs astept comenzi prin PM, la care comanda sa contina numarul de bucati si ADRESA EXACTA !!! cu stima alin. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning