![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
|
accepta cineva provocarea mea?:) mercedes g-class
|
Depinde cat timp imi lasi ;)
|
3 cu 5 e 8, deci pana in 8 era termenul de vot pentru celalalt challenge, cel cu rx8...blu, esti castigator...asteptam masina :)
|
4 Attachment(s)
in cazul asta...
propun NISSAN 370Z termen o saptamana ( 10.nov.08 - 17.nov.08 ) <As prefera sa nu recurgeti la hard tuning, nu prea ne lasa nici masina. Hai sa gasim ceva dragut si de bun gust> |
Ma bag!
Am sa incerc ceva :D |
doar o vedere???sau doua :-ss ....
|
Preferabil 2 ;;) ce tot, doar suntem copii mari :P
|
Quote:
|
:-P
Quote:
i'm in....grea provocare:-P:-P acuma sper sa aud ce vreau:IL PROVOC PE MBA la un challenge8)8)the car:FERRARI F408)8)8)8):D:D8)8)8):twisted::twisted:accepti?hai ca eu am terminat desenul(in mare parte:oops:) |
darius... cu o conditie... sa ma lasi cu tableta grafica.. daca da... accept da dupa 370z..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deocamdata nu ma razgandesc ...
oricum am o intrebare... cu tableta mai pot participa la challenguri nuh?? adica.. folosesc photoshop.. da tot asa desenez....asta e inceputu meu la 370z.. mai am hasura.. |
eu propun sa fie voie si cu tableta
bineinteles, nu o sa fie privit la fel un desen cu mana libera in comparatie cu un brush in PS. -ati prins voi ideea- si mai darius, vezi ca iar te iau la 11m:evil:tu ai lucrat vreodata cu tableta? daca da, atunci ar trebui sa stii si cum sta treaba pe.acolo.;) bo'... revenind la subiect, mai am si eu un pic din 370z, am facut conturul si :> urmeaza o randare cu markere :arrow: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning