![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am spus ca revin cu niste poze ... momentan am facut 2 ... numerele sunt provizorii pana o inmatriculez pe 20 .. gri inchis metal
|
Arata bine, sa-l stapanesti sanatos.
Am vazut si eu unu prin braila BR xx AEK parca sau AEX. 4 usi, triple inguste |
ce anume e HOG ? din ultimul film.
|
Quote:
|
SuperNova 1.4
|
nuprea inteleg din filme rezultatele le poti spune?
|
A fost o seara f frumoasa, fara musafiri nepoftiti, cu masini din ce in ce mai puternice la Braila si cu mult fair-play, ca intre prieteni:-)
Imi pare sincer rau de ce a patit GTI-ul, chiar a muncit omul toata sambata ca sa-si faca masina apta pentru seara...multa munca, cam prea putina distractie..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Si filmarea in care sa spart cutia https://www.youtube.com/watch?v=KfBNW...hannel&list=UL |
Pacat de munca depusa, sper sa o faca repede. ce pot sa spun e ca masina tragea f bine si cutia a crapat intr-un mod f spectaculos :)..cred ca inca mai gasim bucatele din ea pe drum...
|
Quote:
Cursa 2: DAS - GTI cutie sparta DAS - JMY ne-am dat vreo 3 curse, la toate am stat jumatate de masina in fata pe 1 si 2, mi-a pus mereu jumatate de masina in fata pe a 3-a si asa s-au incheiat cursele intre noi, deci 0 - 3 DAS - JMY(cu Catalin BYG la volan) 1 - 0 |
mda ce sa zic pacat ca sa spart da revine GTIu fortza si cu surprize. in rest cat despre JMY ce sa zic .....macar cu softu lu BYGU sa faca si el ceva sa isi mai spele din pacate ,da totusi trebuia sa iei toata masina ma ......nu numai calculatoru.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning