![]() |
Re: Sibiu
cine ma ajuta si pe mine cu un service bun, eventual de bmw, sa imi schimb discurile si placutele de frasna? service din sibiu, pls !!!
|
1 Attachment(s)
as vrea numarul de telefon foarte mult
...tzaranie curata |
scuze k nam pus anuntu ce o sa urmeze la sectiunea bazar...dat acolo nush cati se uita..:
vand filtru aer sport raidhp...pret 70 ron....nou-nout!!!! care e interesat id: isac_vlad2004 sau nr de tel 0742030711...sau dak nu scrieti un pm.... |
dydysoft, poti sa-ti schimbi discurile si placutele singur...si dak nu oricum nu e cazu de un service "bun" ca sa schimbi niste placute de frana si niste discuri...
|
Quote:
acum stiu cum se schimba discurile ptr ca am stat cu mecanicul pana a rezolvat problema :) |
mai Aline....am auzit ca ai inscris masina....si nici nu am vazut-o......si am mai auzit ceva.....:D....ca un ”mecanic” ti-a rezolvat cutia de viteze.......
|
Quote:
Nicidecum... s-a dus din cauza uzurii... (ca deah nici eu nu am menajat-o prin oras). Asta este, se mai intampla, o schimb cu cea de pe "Blonda". |
draga bulldog , cand mai ``auzi`` ceva informeaza-te sa vezi daca este adevarat nu mai fa afirmari aiurea ca vad ca vorbesti in necunostiinta de cauza
pt xux : 0744 479 791 . asta e numarul respectivului care imbraca in piele. |
Quote:
bine draga speedy....dar respectivul sunt sigur pe el ca cunoaste foarte multa mecanica...mai ales Opel si stie cum e mai simplu de rezolvat problema si de unde vine....si spun asta in cunostinta de cauza...acum scuza-ma....nu vreau sa ne certam sau alte prosti si imi cer inca o data scuze pentru afirmatie |
Folii omologate pune cineva in SB? Llumar sau 3m... pe la ce bani? THX
|
Quote:
Tel:0745626391 |
Quote:
nr de tel: 0745593001 |
ms pt numar
|
Isak preturile sunt alea care le-a amintit Andy2heart?
|
Quote:
Am si yo o intrebare. am si yo folii pe geamuri si trebe sa ma duc la ITP. Zic aia ceva de folii oare si sa nu imi dea inspectia? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning