![]() |
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
Insanatosire grabnica, JohnyXxx!
|
frate .. nu se poate
ieri l-am vazut pe FUM-u`.. abia mergea , julit si cu o mana in ghips... am vb cu el , mi-a zis : cu motocicleta frate.. insatanosire grabnica JHN :( |
Dumnezeule! nu pot sa cred. Nu e posibil, nu merita asa ceva. Sunt socat, asteptam sa ne intalnim la 4TD iar acum dupa ce am ajuns acasa sa vad asta....:cry: sa te faci bine Johny, multa sanatate, Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine cat mai repede, esti un super baiat, multa sanatate inca o data.
|
fratimiu ti-am lasat mesaj pe celalalt topic dar iti zic si aici SA VEZI CE CAPACE ITI DAU CAND TE FACI BINE, K DE CAND TE_AM AUZIT K VREI MOTOR TI-AM ZIS K TE BAT , DAR ACUM O SA O FAC !!!!
|
insatanosire grabnica JHN :((:((
|
cum se mai simte dansul?
|
multe spre bine
am fost acu 2 zile la el la spital era ok ..... radea vorbea... :D TE ASTEPTAM !!! |
6 Attachment(s)
niste poze mai noi (de azi ) :))) inca putin si e gata temporar :))) ---- N S L 4 ever ----
|
frumos frumos...
ce frumos da cozorocu ala plafonu si portbagaju sa fie continua si e gata permanent pune mana si mananca sa pui carnea la loc si sa te faci gras inapoi :) hai ca astept(am) grataru ala de ziua ta ;) |
a trecut ziua mea de acum 4 luni , da mai pot sa zic ceva acum :)))
|
pai mah io nu te mai inteleg !! nu ai zis ma k ii schimbi kitu? vad k e la fel masina, offf nici u nu sti ce vrei :))
|
Din fata nu ii plac pozele :lol:
|
Quote:
|
|
No no no ... sper sa nu fie adv ... damn !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning