Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

2010 10-07-10 17:10

Re: Machetele mele - steaua23

Prea tare Panamera...
Detailata cum nu se putea mai bine si pe un negru frumos:!::!::!:

FED express 10-07-10 18:41

Superba, are de toate numa ca nu-ti da si de mancare:lol: grozava achizitie!!

enDzo 10-07-10 20:05

Vad ca nu ai stat deloc cat am fost plecat... ce de achizitii ! ;) bravos!
Micutzele bavareze imi plac in mod deosebit culminand cu Porsche Panamera.

Creative256 10-07-10 22:28

Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18 este extrem de bine facuta, felicitari pentru achizitie, Panamera mi se pare cel mai urat model din gama Porsche, dar macheta este super, are niste detalii foarte bune.

radu_rs 10-07-10 23:51

Porsche panamera, ma gandesc serios sa achizitionez macheta aceasta dupa ce am vazut pozele, cred ca ar da bine langa cele 2 Porsche pe care le detin.

Macheta se prezinta superb, o realizare ce-i drept peste media Norev. Cu siguranta este facuta in colaborare cu cei de la kyosho, altfel nu-mi explic. Chiar n-am ce sa reprosez machetei, eventual chestii marunte ce tine de finete, de migala. Si da, din pct. meu de vedere este o macheta premium.

Imi plac pozele facute de tine, ai pus bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Interior la inaltime, foarte frumos realizat bordul, parca ar fi din piele. Face toti banii fara dar si poate!

P.s :evil_laug

steaua23 11-07-10 19:49

17 Attachment(s)
Ma bucur ca va place panamera. Calitativ, sta destul de aproape de majoritatea AA-urilor. Culoarea ei este maro si nu negru, dar pozele sunt cam intunecate ...

Audi Q7 - Kyosho 1:18

O macheta excelenta, de dimensiuni mari si cu o greutate pe masura. Are rame metalice la geamuri, grile perforate, blocuri optice realizate foarte bine si multe alte detalii multumitoare.

pustiu_FUG 11-07-10 20:07

superba, poate la motor se putea si mai bine, dar arata foarte bine8)

Racer21 11-07-10 20:34

Foarte frumoase Q7 si Panamera, ca masini nu ma prea impresioneaza dar machetele sunt super. La Panamera detaliile sunt foarte bune, dupa cum au spus si altii, intr-un fel este peste media Norev, fiind varianta HighQuality si facuta in colaborare cu Kyosho

La Q7 mi se pare potrivita culoarea, are detalii super, si pozele imi plac, reusite, dealtfel ca toate care le-ai facut pana acum. :-)

2010 11-07-10 22:30

Culoarea este foarte frumoasa si mai rar intalnita, detaliile nu mai zic se vede din poze ce marfa ai achizitionat, felicitari:!::!::!:

GrAnDe 12-07-10 01:28

Pana la urma a ajuns si la tine :D

Ma bucur :-) , ii sta bine si asa :D

CALIN 79 12-07-10 08:03

Foarte faine prezentarile la Panamera si la Q7, foarte bine realizate machetele.

Mexikanu1405 12-07-10 09:29

:lol:Da vad ca nu-ti ajungea 3.0TDI ai vrut tu neaparat 4.2, si mai zici dn-le ca e criza in romania. Ai idee cat e impozitu la animala asta de masina. Andrei eu zic sa-ti revizuesti comportamentu!!!:lol:

Creative256 12-07-10 09:46

Frumos Q7, chiar are detalii bune. Pozele sunt foarte reusite, felicitari.

steaua23 12-07-10 13:50

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3510645)
superba, poate la motor se putea si mai bine, dar arata foarte bine8)

Poate se putea ceva mai mult, desi la astea noi nu prea ai ce sa vezi la motor. Dar nici kyosho nu se omoara cu detaliatul motoarelor de masini noi.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3510715)
Foarte frumoase Q7 si Panamera, ca masini nu ma prea impresioneaza dar machetele sunt super. La Panamera detaliile sunt foarte bune, dupa cum au spus si altii, intr-un fel este peste media Norev, fiind varianta HighQuality si facuta in colaborare cu Kyosho

La Q7 mi se pare potrivita culoarea, are detalii super, si pozele imi plac, reusite, dealtfel ca toate care le-ai facut pana acum. :-)

Merci. Sunt cateva norev-uri ce pot fi comparate fara probleme cu modelele premium ...

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3511034)
Culoarea este foarte frumoasa si mai rar intalnita, detaliile nu mai zic se vede din poze ce marfa ai achizitionat, felicitari:!::!::!:

Merci. Si eu ma bucur ca am rezistat tentatiei de a cumpara macheta pe gri / alb / negru.

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3511365)
Pana la urma a ajuns si la tine :D

Ma bucur :-) , ii sta bine si asa :D

Da, a ajuns si pot spune ca e printre celee mai bune suv-uri din colectie.

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3511565)
Foarte faine prezentarile la Panamera si la Q7, foarte bine realizate machetele.

Merci frumos. Sper sa iti placa si urmatoarele ....

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 3511750)
:lol:Da vad ca nu-ti ajungea 3.0TDI ai vrut tu neaparat 4.2, si mai zici dn-le ca e criza in romania. Ai idee cat e impozitu la animala asta de masina. Andrei eu zic sa-ti revizuesti comportamentu!!!:lol:

:)) mai bine luam aia 6.0W12 ? Chiar sunt curios daca exista si alte "motorizari' la q7 - kyosho.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3511806)
Frumos Q7, chiar are detalii bune. Pozele sunt foarte reusite, felicitari.

Multumesc frumos. Sper sa iti placa si urmatoarele ...

andreigica 12-07-10 14:35

Intr-adevar Q7 este o macheta realizata excelent,pe langa alte jeep-uri.Oricum cei de la Kyosho nu se zbat prea mult la detalii la nivelul motoarelor,dar in rest este excelenta,eu o am de mai bine de doi ani si ma uit de fiecare data la ea cu placere:D

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning