![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
lasatzi k ajunge una pe o saptamana:P
|
sunt faine intalnirile pe zapada:X
era fain de era aseara ninsoarea asta:P |
sint foarte faine daca ai tractiune pe spate :D
|
am fost ieri prin mures cu ceva treaba, dar cand am vazut ca ploua am crezut ca nu va mai intalniti sau ati plecat in alta parte. Imi pare rau ca nu am mai trecut pe acolo :(
|
Am ajuns si eu pana la interex dar nu am mai coborat... erau acolo ceva adunati...
o venit un prieten si ma luat de la mbo si deaia nam mai venit:) Sper sa ajung urmatoarea data.. (cu masina cu tot:))) |
Quote:
|
Noa baietii nu faci azi nici o iesire ???
|
Quote:
dar poate alti:P |
baaaa.....cei aicea?:P...va rog numai facetzi off-topic k Vali oricum va sterge toate off-topicurile:).....haidetzi sa vorbim despre intalnire si nu de altele,pentru altelte sunt o gramada de Threeduri...de ex CHAT-ul acolo nu faci off-topic nici dak vrei:))
https://forum.4tuning.ro/402-mures/41...ml#post3042280 |
Am mai vorbit cu cativa veterani de la intalnirea babelor si am fost de acord sa facem intalnirea in parcare la Praktiker ;)
|
eu nici nu am mai scris nimic pt vad ca baietii vb de masini deja...care-i mai buna...care-i mai nebuna...etc....
posibil sa nu ajung nici duminica asta la intalnire...dar din 14 incolo n-o sa mai fiu absent:Doricum...in 14 nu stam mult la intalnire pt ca banuiesc ca majoritatea dintre noi avem alte intalniri mai importantee...nuu?? oricum....sa scrie-ti unde se va tine intalnirea sa stim toti din timp...sa nu mergem unu la interex si altu la praktiker:)) |
atuncia revenim la tema initiala :D
adica... uminica... atuncia la interex sau la practiker? poate ca nici eu no sa ajung... maine ma uit la masina ca ce are... maine este deja joi... ar trebuii sa ne hotaram incet incet... |
Nu e vineri maine :P??
|
Da maine e vineri:D
Va intalniti la praktiker duminica ??:P |
la praktiker miar place si mie mai bine
ii si mai aproape si locul e mai mare eu as vota praktiker |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning