![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
O mica parte din magazinul AA..bravo man:!:
|
este de-a dreptul impresionant...e28-ul ala gri este fenomenal si mi-l doresc si eu foarte mult, la scara mai mare.ai niste machete deosebite.un singur lucru mi-a scapat pana acum si am uitat sa intreb:confused2...ce e ala livery?...:?: poate imi explici daca poti si nu deranjez...
|
imi place cum le-ai organizat....esti meticulos...
felicitari |
Quote:
|
Extraordinara colectia ta frate, am ramas masca. E tare fain sa le vezi asa impreuna. Superbe si la mai multe!
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Quote:
Quote:
|
Superba colectie ai !!!
OFF: Livery nu au doar masinile de Le Mans... ci toate masinile de competitie fie el pe un circuit inchis, unul stradal, macadam sau orice altceva. |
Quote:
Stiam asta, dar ma refeream la ce ma interesa pe mine sa primesc: masini de Le Mans :D |
Multumesc pentru explicatie domnilor, totul e limpede acum.
|
Pai hai sa le iau pe rand:
1/18: Ferrari BBurago Italy + inca cateva, parca Smart de la Kyosho, in fine, frumos ce ai 1/18 1/24: Fiind scara mea preferata, bineinteles "colectia" ta 1/24 imi place cel mai mult, chiar daca ai doar o macheta :lol: Oricum, e superb Camaro ala FM, daca odata o sa te hotarasti sa-l vinzi, buzz me :-) 1/43: Foarte frumos ce-am vazut in poze, sunt deja multe, si doar de calitate, AA, HPI, Minichamps. Cred ca in ritmul asta colectia ta 1/43 va putea fi usor catalogata ca superba :D 1/64: Prima "dragoste" nu se uita ... ;) |
9 Attachment(s)
AUTOart 1/43 Citroën Xsara WRC 2003 S.Loeb/D.Elena (Winner of Rally Monte Carlo) Macheta am achizitionat-o sambata si este destul de rara, fiind sold out de foarte mult timp pe site-ul Aa.com. Masina reala castiga in 2003 pentru prima oara raliul de la Monte Carlo, avand echipajul Sébastien Loeb/Daniel Elena. Enjoy! |
4 Attachment(s)
... si impreuna cu "fratele" castigator din 2005, tot de la Monte Carlo:
|
Nici nu sesizezi ca e la 1/43...superbe amandoua man:!:
|
Ce faine sunt amandoua, cum zice si Costi zici ca sunt 1:18 asa bine arata. Felicitari!
|
O colectie foarte frumoasa, bravo. Eu ma chinui din rasputeri sa ma abtin in a lua 1:43. Incerc sa raman pe o scara, desi e cam greu:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning