![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
pai si d c sa nu te duci????eu am dat examenu acum 3 sapt si iubitul meu nu s`a miscat de acolo de la ora 10 pana la ora 2 :-?
|
Quote:
|
do it! trebuie sa vada ca ii esti aproape, ca incerci sa o ajuti!! asa am recastigat-o si eu! tot cu masina in poligon ( desi nu a dat de permis), ii faceam referate pt bac, i-am imprumutat carti de ale mele, ii puneam pile la profi sa ii dea numai 10 :D ;)
DECI FI LANGA EA.. DUCETI-VA IN POLIGON.. EVENTUAL SUSTINE-O MIERCURI LA EXAMEN !!!! iar joi ( chiar si miercuri seara ) iesiti .. spunand ca sarbatoriti ca a luat permisu ( sa speram ca il ia ) .. si uite asa o sa incerci ce ti-am zis ;) kiss her sweet .. make me proud ! :D |
Quote:
|
Quote:
fi atent: nu ii mai zice nik de impacat, incearca sa o atragi spre tine, sa iesiti mereu, sa fiti f f f buni prieteni , sa iti dai interesul pt ea , poate chiar ( daca cedeaza ) sa o saruti iar dupa un timp ( o luna jumate - doua ) incearca sa pui problema intr-un fel.. "ce frumos ar fi fost daca acum am fi fost impreuna" ;) get my point? :D |
Quote:
|
el nu are nici o vina ;) nu ai dc sa ii dai cap in cap!
|
uite .. a mea se combinase cu un angajat de al meu!! de la terasa drq .. le facusem cunostinta si dupa cateva zile aud ca s-au combinat si ma duc acolo ( ca suspectam ca e cu fetele.. si am folosit pretextu ca ma duc sa imi salut nashul ) si vb cu tipul.. il intreb , apoi ea m-a vazut, vine si el ii zice saruta-ma si i-a dat un pupic pe buze! eu in urmatoarea clipa l-am mangaiat pe el ( pe par :-p) iar ei i-am pus mana pe fund si am plecat ;) iar a doua zi aflu ca nu e nik intre ei :D life sux cateodata ;)
|
Quote:
Am avut chiar un cosmar in legatura cu asta acum cateva zile asta ma indemnat sa caut pe net. Oricum eu plec in seara asta in oras cu baieti si o sa citesc toate mesajele care or sa ramana daca are cineva vre-o idee noua sau o explicatie e binevenita. Macar sa am subiect de discutie cu ea joi si nu mai imi povesteste de cainele ei sau alte aberati |
:lol: te seaca cu cainele eh?
mdea.. si eu am avut un cosmar acu 2 sapt .. am vazut un barbat iesind pe o usa iar apoi o vad pe ea cu multe flori in mana ( ceva ca si cum s-ar fi maritat ) .. dar am avut momente in care o visam in fiecare noapte, sau visam cum o faceam :( |
si daca ti-ai gasi alta si ai fi tu cel care ii inchide usa in nas? nu ar fi mai bine?
|
Quote:
|
Pai dc sa vrea? K doar nimeni nu e niciuna k EA!!! Intrebarea e ...dupa cate ai patit mai vrei una ca EA? sau esta gata sa incerci altceva? Nah k te-am pus pe ganduri....draga ACER
|
nu..nu ai inteles ! nu vrea EL !!! :D
|
aham....stai k incepe sa imi bata si mie faza lunga! din ce am citit si (sa zicem ca am inteles) el vrea si ea nu! da se pare ca e viceversa!...oricum e valabil in ambele cazuri...NEXT si gata...fara "hai sa ne impacam" sa mai incalzim odata ciorba ca doar gustul il stim.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning