![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tekno.omu cere pe ea 1500 de euro.dar de acolo mai lasa el
am vorbit cu el azi.cica tot e original pe ea |
1500??? :shock:
wtf... de banii aia iei rechin :? |
noh mah ma ajuta careva sa fac rost de fibra de sticla rasini si intaritor, o adresa sau un nume de magazin va rog numai. ca m-am saturat de panourile de pe usa din placaj care incepe sa se mucegaiasca, sa putrezeasca si alte surprize mai putin placute, VREAU SA LE FAC DIN FIBRA DECI CINE IMI POATE SPUNE DE UNDE SA-MI CUMPAR? ALEXUFO AM INTELES CA MApoti AJUTA
|
Care imi puteti da un site unde sa ma uit la niste modele de jante.In principiu de la noi din tara.
|
|
Re:
Quote:
|
o sa radeti da mie masina mi s`o rupt in 2-o si eu fara masina nu ma deplasez nicaieri
asa ca strengarito...nu conta pe mine cat timp n`am masina ca vin sa sarbatoresc ca`s la faculta :d |
http://www.cartuning.ro au janta destul de faine
am si yo o intrebare, pot sa montez pe dacie jante cu cinci prezoane si cum as putea sa faca asta? se poate cu flanse ? sau nu se poate deloc? |
in fata sau spate?
in fata fuzete de papuc pe 5prezoane in spate....ori schimbi tamburu, ori pui alta punte sau flanse |
Mah...unde e strajerul patriei?....\"mda....\"10 hz....fuck off :writers_b :P :P :P :mrgreen:
|
mah am fost si io sa-mi cumpar cablu de chilometraj nou si am constatat ca nu mi se potriveste ala de dacie 1310 (dupa ce l-am cumparat) ci ala de 1300, doar ca pe ala de 1300 mi-o cerut 1,6milioane de lei vechi nu e prea scump? celalalt e la mai putin de un sfert din pret
|
Re:
Quote:
hmm..scuze da nu stiu cine esti.dacia power wha' eva' in final conteaza ca s'tem la gramada! p.s. miscarea face bine:P si tre sa fii fara masina k sa bei grils have power pana una alta ;)) |
apropo de 10 hz... cica sub pragul de 10 hz...de la 9...pana la 5 .. se produc vibratii care au efect laxativ asupra omului. asa ca ... sugerez un pampers pt cine asculta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning