| Underworld86 |
31-03-10 21:00 |
Re: MAK Motorsport Braila
Este vorba de VW Lupo 1.4 FSI.
Are cutie gen Lupo 3L .. este o cutie semi-automata.
La inceput nu mai intra in viteze si mergea in "3".Am schimbat 2 bobine si s-a rezolvat partea cu mersul in "3".Mi-au schimbat uleiul; de la cutie si a mres fix 3 zile dupa care facea la fel(intra in viteza dar cand sa plece de pe loc ii murea motorul... ca si cum nu calcai ambreiajul), apoi m-am dus din nou cu masina si au schimbat un senzor si mufe pe la contact... si tot nu a mers.Am cumparat KIT ambreiaj nou nout si tot nu a mers.Dupa inca 2 saptamani(deja statuse in servs vre 2 luni) au descoperit un senor de punct mort la motor si ca ala e problema.L-am schimbat si ep ala si nu mai stiu ce curele .... si a mers 3 saptamani.Acum intra in viteza a 1 a. si cand vrea sa intre in a 2 a .... se da pe liber(nu cupleaza).Am dus-o inapoi si fac luni 3 saptamani de cand este tot acolo si cica acum este pompa hidraulica care actioneaza ambreiajul sau un senzor pe sub masina sau un scurt.Au demontat toata partea elkectrica si au testat-o si cica e ok.(asta pentru a 2 a oara pentru ca mai platisem si la inceput tot asta ... testarea electrica.).Acum am vorbit cu mecanicii de acolo si unu zice ca trebuie aerisita(habar nu am ce inseamna) si altul zice ca e pompa(bine inteles ca au demontat-o ca piedre ulei.Am vb pe forum la VW si au spus baietii de acolo care au si ei 3L sau fsi si cica nu se demonteaza pompa.)........O intreaga poveste si .... mi se pare ca se cam face misto de mine deja.Stie cineva ce se intampla?
|