![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@expres : carbon ireal . stikere ireale . jantele sunt cam ovale . cel putin ai ape fata este .si sunt putin bluryy . plasa este cam mare . se vede unde ai folosit smudge pe bara fata .....si roata fata e prea intrata in aripa ...adika aripa cam taie cauciucul .nrk :lol:
|
expres: roata fata ovala. carbon cu lumini ciudate. cauciucul zici ca e facut in paint(cel de la roata fata). vezi ca a dat cu pragul de pamant. de asemenea, cauciucul fata este taiat de aripa. smudge la bara fata. sparco pe parbriz..mai bine nu;). sponsorii de pe lateral sunt pusi prosti.
|
ei nu sunt prosti...creca a scris in paint ... sau cu markerul...bine zis express(mam jucat putin) dar eu cred ca aici nu ne jucam...punem in acest topic lucrari pt a ne indrepata si invata din greselie noastre...sper ca ai inteles
|
m`am jucat cu toporu` :| geeeezz.....am inteles ce sa fac ...numai sariti toti cu gura k nu tine :| .....mari si trickz ms de sfat ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La mine? Nimeni nu scrie niciodata ce e rau..ce e bine. Postez degeaba?? :?:
|
Quote:
mie personal nu-mi place proiectoru ... iar liniutele alea de sub oglinda sunt cam ciudate (nu prea le vad rostul) ... efectul ar fi fost mai puternic daca faceai si niste jante ... per total este destul de bine ... mai asteptam cu interes si alte rendere ... bft ... |
Ca][n ms k imi iei apararea , nimeni nu e zeul VT -ului
|
nu sunt zeu si nici voi fi dar cred [totusi] ca sa exprimat gresit cu exp:"mam jucat si eu"...tu ce crezi...???
|
Quote:
|
Simion, nu te baga in discutii de cat de avansati sunt unii sau alti ... expres, calmeaza-te si tu. Oricum posturile astea vor fi sterse :wink: .. mai bine vorbiti pe PM
|
Am facut si eu un fiat
2 Attachment(s)
am facut si eu fiatul asta desii m-am cam grabit la el si are cateva defecte majore.
|
culoare ireala . carbom ireal . janta spate plata. aia pe fata cam ovala. chestiile alea pe usa sunt ireale . selectii strambe,plasa din masca nu are umbre .pe bara fata se cunoste smudge .....
|
Sault! Ma cheama Patrik am 15 ani is dn Bucuresti :D imi place foarte mult VTuningul dar is si io un mic n00b am venit aici pt a invata cit mai multe despre VTuning de la cei mai buni am sa pun si io una dintre micile mele lucrari :D
A si inca ceva va rog sa nu rideti de mine ca is si io la inceput :D si imi puteti spune cum folosesc uploadul forumului ca nu miam dat seama sper sa nu se supere nimeni ca uploadez d p imagehost !!! http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...6ce68d090d.jpg http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...6ce88e92f2.jpg |
patryck: smudge, plasa ireala, jantele din alt peisaj, gramuri prea negre, ideea de design pe care ai urmat'o este masivitatea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning