Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ca][n 30-11-07 16:51

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
un cabrio facut rapid

Bejdesign 01-12-07 11:39

1 Attachment(s)
Eu zic ca e sectiunea potrivita..din moment ce e facut in photoshop cu tableta

andi_uzzi 01-12-07 11:59

Un inceput

2 Attachment(s)
Un logan facut asa simplu. sper sa va placa

Reme 01-12-07 12:30

Re: Un inceput

Quote:

Originally Posted by andi_uzzi (Post 1224549)
Un logan facut asa simplu. sper sa va placa

aceeasi janta in fata si in spate
jantele sunt plate
grila ireala
fibra de carbon sau culoarea gri de pe plafon si capota e ireala

Ca][n 01-12-07 12:52

eh si cu tine reme;) ...e si el la inceput mai zi si parti bune, mie mi se pare destul d curat lucrata, apreciez ca nu a facut masina cum obisnuiesc sa o faca incepatorii...ma refer la culoare super saturata, 100 d vinile, componente cu rezolutie diferita..etc, andi mai bine modifici putin si bun la inceput, numai bine

simionstef 01-12-07 13:03

reme...stai putin...culoarea aia poate a vrut omu' sa fie mata....mie asa mi se pare...

jante blury,prag fara rost..

wlady 01-12-07 16:42

Cain : Arata frumos... ca si idee. Bumperul fata nu are proportiile ok, cu putin distort se rezolva. Masina nu sta ok in bgu, spatele e putin ridicat fata de unghiul bgului. Flacarile de la far sunt... in plus. Pragul, nu e integrat corect si e blurry. La jante, in afara faptului ca sunt blurry, au niste reflexii foarte ciudate pentru mediul in care se afla. Umbla in hue/saturation, nu te feri de desaturare, reflexiile se pot reface. Aripa spate este toony. Are nevoie de o linie de reflexie. Reflexia SIMPLA de mediu nu poate fi DREAPTA pe o zona curbata. Linia de la ecartamentul fata imi pare putin cam... smudgy sa zicem. Masina e tare, poti multe dar vad ca incepi sa fi mai bun. Sper ca nu te superi ca sunt mai radical, dar ai talent... sper sa nu-l irosesti...

andi_uzzi 01-12-07 16:52

Multumesc Ca][n. Capota si plafonu asa am vrut eu sa fie Reme. Vroiam un negru mat sa iasa. Kt despre genti am dat copy paste k stau cam prost cu resursele. Daca aveti sa imi dati si mie niste resurse va raman dator

sNap7 01-12-07 16:54

Quote:

Originally Posted by andi_uzzi (Post 1224902)
Daca aveti sa imi dati si mie niste resurse va raman dator

https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/58268-donors-poze-ajutatoare.html

Srry de offtopic

Ca][n 01-12-07 21:30

2 Attachment(s)
ford expedition

Trickz 01-12-07 22:04

ca][n:reflexii prea stridente. janta spate reflecta iarba de unde? cam patratoase liniile pentru un dub.

Ca][n 02-12-07 00:53

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1225308)
ca][n: janta spate reflecta iarba de unde?.

din bgu d unde le am luat:lol: :lol:

simionstef 02-12-07 09:56

si inca ceva Ca][n: reflexiile alea facute de tn pe lateralul masinii nu se regasesc in reflexia masinii.../:)

wlady 02-12-07 18:36

Cain, reflexiile nu-si au locul acolo ! Vezi linia inchisa ( de pe lateral ) ? De acolo in jos incepe pamantul, nu are cum sa fie o reflexie de apus acolo... e prea jos. Liniile sunt dure, parca prea bad-ass. Masina e, ca de obicei, una cu foarte multe idei, inca inca nu ti-ai dat drumul in realism... Jantele nu-si au locul in peisaj ! Deschise la culoare, reflexii de iarba unde se presupune ca este un grandios apus, era MULT MAI SIMPLU daca luai janta, si te jucai cu ea :wink:, la lumina, la iarba, cu hue/saturation, iesea mai bine ! Incearca sa te joci altfel cu reflexiile, pe baza aia se formeaza reflexiile. Hai sa vad la urmatoarea ca ai mai multa grija la detalii ! Hai mai ca poti....

PS : Acum vad ca ai avut la baza un Ford... puteam paria ca e Lincoln :lol:

simionstef 02-12-07 20:42

1 Attachment(s)
daca tot am vazut ca toti fac masina asta mi-am zis: "eu de ce sa nu o fac???" ... voi ce ziceti???:rolleyes2 :arrow: :arrow: :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning