![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
un cabrio facut rapid
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca e sectiunea potrivita..din moment ce e facut in photoshop cu tableta
|
Un inceput
2 Attachment(s)
Un logan facut asa simplu. sper sa va placa
|
Re: Un inceput
Quote:
jantele sunt plate grila ireala fibra de carbon sau culoarea gri de pe plafon si capota e ireala |
eh si cu tine reme;) ...e si el la inceput mai zi si parti bune, mie mi se pare destul d curat lucrata, apreciez ca nu a facut masina cum obisnuiesc sa o faca incepatorii...ma refer la culoare super saturata, 100 d vinile, componente cu rezolutie diferita..etc, andi mai bine modifici putin si bun la inceput, numai bine
|
reme...stai putin...culoarea aia poate a vrut omu' sa fie mata....mie asa mi se pare...
jante blury,prag fara rost.. |
Cain : Arata frumos... ca si idee. Bumperul fata nu are proportiile ok, cu putin distort se rezolva. Masina nu sta ok in bgu, spatele e putin ridicat fata de unghiul bgului. Flacarile de la far sunt... in plus. Pragul, nu e integrat corect si e blurry. La jante, in afara faptului ca sunt blurry, au niste reflexii foarte ciudate pentru mediul in care se afla. Umbla in hue/saturation, nu te feri de desaturare, reflexiile se pot reface. Aripa spate este toony. Are nevoie de o linie de reflexie. Reflexia SIMPLA de mediu nu poate fi DREAPTA pe o zona curbata. Linia de la ecartamentul fata imi pare putin cam... smudgy sa zicem. Masina e tare, poti multe dar vad ca incepi sa fi mai bun. Sper ca nu te superi ca sunt mai radical, dar ai talent... sper sa nu-l irosesti...
|
Multumesc Ca][n. Capota si plafonu asa am vrut eu sa fie Reme. Vroiam un negru mat sa iasa. Kt despre genti am dat copy paste k stau cam prost cu resursele. Daca aveti sa imi dati si mie niste resurse va raman dator
|
Quote:
Srry de offtopic |
2 Attachment(s)
ford expedition
|
ca][n:reflexii prea stridente. janta spate reflecta iarba de unde? cam patratoase liniile pentru un dub.
|
Quote:
|
si inca ceva Ca][n: reflexiile alea facute de tn pe lateralul masinii nu se regasesc in reflexia masinii.../:)
|
Cain, reflexiile nu-si au locul acolo ! Vezi linia inchisa ( de pe lateral ) ? De acolo in jos incepe pamantul, nu are cum sa fie o reflexie de apus acolo... e prea jos. Liniile sunt dure, parca prea bad-ass. Masina e, ca de obicei, una cu foarte multe idei, inca inca nu ti-ai dat drumul in realism... Jantele nu-si au locul in peisaj ! Deschise la culoare, reflexii de iarba unde se presupune ca este un grandios apus, era MULT MAI SIMPLU daca luai janta, si te jucai cu ea :wink:, la lumina, la iarba, cu hue/saturation, iesea mai bine ! Incearca sa te joci altfel cu reflexiile, pe baza aia se formeaza reflexiile. Hai sa vad la urmatoarea ca ai mai multa grija la detalii ! Hai mai ca poti....
PS : Acum vad ca ai avut la baza un Ford... puteam paria ca e Lincoln :lol: |
1 Attachment(s)
daca tot am vazut ca toti fac masina asta mi-am zis: "eu de ce sa nu o fac???" ... voi ce ziceti???:rolleyes2 :arrow: :arrow: :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning