![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@Nitro Customs - arata bine asa masina cu fibra aia pe ea, jantele parca nu se potrivesc, mergea ceva cu buza si reflexia aia nu ai terminat-o ;)
@Trickz - nu stiu cat de bine da fibra de carbon pe plafonul la SUV, cam simplu, dar e bine realizat ;) @wlady - gallardo arata super...o chestie am sa zic, mie unu asa mi se pare...priza din dreapta e mai mica ca cea de pe stanga sau ma rog nu sunt egale. si acu o intrebare pt wlady...prin brush ies masinile mai SF asa...virtual tuning-ul nu se bazaeaza pe tuning real? Nu te supara ca te intreb, doar vreau sa stiu...:) bafta!!! |
2 Attachment(s)
si am uitat un AVEO de la mine ;)
nu stiu cat a iesit de bine, dar ideea am vrut sa fie una aparte ;) sper sa va placa! ia ziceti-mi, parerile voastre |
Quote:
|
in afara de faptul k nu imi place cum ai modificato ... bg-ul e nepotrivit... reflexiile d p masina sunt prea puternice ... geamuri fumurii doar p o parte?
|
1 Attachment(s)
sa zicem un update :P :oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: :arrow: Alfa Romeo |
Pozitionarea rotii din spate arata cam ciudat si trebuia sa mai lucrezi la umbra de sub spoiler
|
nitro inafara de jenti oglinda si culoare si wallpaperul fain care te rog sa imi trimiti si mie linku prin pm :) nu prea e faqt bine mai deloc bunperu ... cel putin mie nu imi place..
|
2 Attachment(s)
am mai facut si io dupa mult timp . una bucata . alfa - racheta :lol: quick chop :-P
astept comentarii . la greseli ca stiu ca sunt :lol: bafta |
mari:spoilerul(sau doar esapamentul) ala e foarte folosit...plus ca pare tras de el.camber'ula fost trendy acum ceva timp, eu unul m'am plictisit de el. pragul nu stiu din ce poveste mai este scos:(
pacat, aveai lucrari mai bune:( |
Quote:
ms. pt comment . |
2 Attachment(s)
.. o mai pun in bg .. dar deocamdata ce ziceti ... skirt brush :lol:
|
in fata . la grila de jos. partea care ai facuto tu cu negru . este ireala.
partea de jos de la gaura . |
2 Attachment(s)
update // comm e cam gata :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning