![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ok multumesc oricum deja am niste idei bine puse la punct dar as mai vrea daca puteti sa o "incaltati" cu jantele astea si sa o coborati cat mai mult ,adica sa intre putin gumele sub caroserie
|
2 Attachment(s)
salut baieti,vreau si eu culoarea de pe audi pe fiat-ul meu va rog frumos! multumesc mult!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
as dori sa trec la niste jante spitate...am cautat niste poze cu ce ar fi in plan
rugamintea mea ar fi daca ma puteti ajuta sa incaltam masina cu ele,fiecare in parte va multumesc |
3 Attachment(s)
Poate sa imi faca si mie cineva va rog masina negru mat si jantele in culoarea verde ca si janta din poza atasata !!?!?!?! :D
Multumesc anticipat !! |
3 Attachment(s)
se poate sa faceti jantele si oglinziele de pe mk3 si jetta in nuanta de albastru de pe Up ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2557458 Attachment 2557459 |
ms mult de tot Dan.zyx ! totusi,mai o rugaminte ... la Jetta , se poate face doar miezul jantei ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2557650 |
1 Attachment(s)
salut,as vrea si eu jantele colorate in verde si portocaliu,mai pastelate asa nu prea tipator.mersi frumos:D
|
Quote:
|
Defapt ma gandesc sa ii fac si 2 dungi (una lata si una ingusta ) pe partea dreapta care sa vina de sub bara fata -capota-plafon-capotaportbagaj-bara spate ! Inca nu is sigur de culoarea jantelor , tocmai de aia vroiam sa vad cum ar da negrul mat cu jantele verzi sau mov !
|
4 Attachment(s)
Salutare !!! va rog ''colorati-mi'' si mie jantele de pe seat ! :) Sunt 3 nuante ,din care trebuie sa aleg una !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning