Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Trickz 24-11-07 16:39

Re: Comentarii lucrari!

nitro: umbra la janta spate ai? nu..nici cea fatza nu prea are dar eh...numarul de inmatriculare este pus stramb...nu imi place ca ai scos teava aia de pe lateral dar asta este ok ca acum ai facut masina mai clean. in schimb, ai lasat prizele de aer ceea ce nu pare ok, contrasteaza cu restul masinii. acolo unde ai scos claxonul nu ai reparat umbra frumos si ai renuntat la reflexia farului pentru asta..
in rest e ok... mult noroc inainte;)

expres 24-11-07 16:44

2 Attachment(s)
my rambler :)

no limits design 24-11-07 19:05

2 Attachment(s)
blue verve invasion

Nitro Customs 24-11-07 19:54

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1213970)
nitro: umbra la janta spate ai? nu..nici cea fatza nu prea are dar eh...numarul de inmatriculare este pus stramb...nu imi place ca ai scos teava aia de pe lateral dar asta este ok ca acum ai facut masina mai clean. in schimb, ai lasat prizele de aer ceea ce nu pare ok, contrasteaza cu restul masinii. acolo unde ai scos claxonul nu ai reparat umbra frumos si ai renuntat la reflexia farului pentru asta..
in rest e ok... mult noroc inainte;)

Norii arata bine..nu? :))

expres 24-11-07 20:08

da comentati si la mine cva, sa srtiu k data viitore
sa numai gresesc pls :)

no limits design 24-11-07 22:18

comentatzi shi la verva mea....:D

Crimz-vT 24-11-07 22:19

no limits .. mai bine lasai o singura masina si ii faceai si ceva la body kit .. nu numai schimbat culoarea,jante,pleoape si niste flacari .. interesant stocku nu stiam ca exista :D

Reme 24-11-07 22:21

@ Nitro Customs - epoca ei apus de mult, dar ceea ce ai incercat e f bun! numarul e plat e 2D :lol: in rest nu prea vad greseli mari care sa strice la ochi

@ expres - e simpla masina ta, dar e cel mai bine realizata de pana acum :D, cu toate ca are grila un pic blurry, deci grila ( masca) nu sita, da? aia mergea un pic mai neagra, la sita ma refer. putin tuning bro'! ;)

no limits design 24-11-07 22:27

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1214461)
no limits .. mai bine lasai o singura masina si ii faceai si ceva la body kit .. nu numai schimbat culoarea,jante,pleoape si niste flacari .. interesant stocku nu stiam ca exista :D

e un concept...am vrut sa pun accent pe paint job shi pe jante......nu am facut dekt pragul mai jos......nu am intervenit la spoilerul fatza deoarece imi place grila mare facuta de designerii ford.....

expres 25-11-07 09:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1214462)
@ expres - e simpla masina ta, dar e cel mai bine realizata de pana acum :D, cu toate ca are grila un pic blurry, deci grila ( masca) nu sita, da? aia mergea un pic mai neagra, la sita ma refer. putin tuning bro'! ;)

am inteles , sa traiti! :)) pana atunci :arrow: :arrow: stiu k se vede urat la bara fatsa pe aripa ! :)

EaGle 25-11-07 10:06

Cel mai evident e ca au mai ramas parti rosii la margini:)

expres 25-11-07 10:13

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1214842)
Cel mai evident e ca au mai ramas parti rosii la margini:)

la janta fatsa e cel mai evident , zi`mi si mie dak stii qm sa fac la aripa q bara ..sa nu se mai vada asa :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

EaGle 25-11-07 10:21

Acolo e chestie de reflexii, e mai complicat, o sa inveti tu incet incet ;)

keemo 25-11-07 10:23

jante blury
spoileru are alta culoare decat restul masinii... (uita-te la pasaj la aripa sa vezi diferenta)
jante blury..si putin strambe...
pleoapa ireala ..
+ai vopsit numarul care mai e si invers :P
bafta

expres 25-11-07 10:32

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1214865)
jante blury
spoileru are alta culoare decat restul masinii... (uita-te la pasaj la aripa sa vezi diferenta)
jante blury..si putin strambe...
pleoapa ireala ..
+ai vopsit numarul care mai e si invers :P
bafta

tocmai asta vroiam sa aflu la pasaj , dar am aflata cat de cat :) si numarul ...:oops: o sa pun altul ^^ ..bafta

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning