![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nitro: umbra la janta spate ai? nu..nici cea fatza nu prea are dar eh...numarul de inmatriculare este pus stramb...nu imi place ca ai scos teava aia de pe lateral dar asta este ok ca acum ai facut masina mai clean. in schimb, ai lasat prizele de aer ceea ce nu pare ok, contrasteaza cu restul masinii. acolo unde ai scos claxonul nu ai reparat umbra frumos si ai renuntat la reflexia farului pentru asta..
in rest e ok... mult noroc inainte;) |
2 Attachment(s)
my rambler :)
|
2 Attachment(s)
blue verve invasion
|
Quote:
|
da comentati si la mine cva, sa srtiu k data viitore
sa numai gresesc pls :) |
comentatzi shi la verva mea....:D
|
no limits .. mai bine lasai o singura masina si ii faceai si ceva la body kit .. nu numai schimbat culoarea,jante,pleoape si niste flacari .. interesant stocku nu stiam ca exista :D
|
@ Nitro Customs - epoca ei apus de mult, dar ceea ce ai incercat e f bun! numarul e plat e 2D :lol: in rest nu prea vad greseli mari care sa strice la ochi
@ expres - e simpla masina ta, dar e cel mai bine realizata de pana acum :D, cu toate ca are grila un pic blurry, deci grila ( masca) nu sita, da? aia mergea un pic mai neagra, la sita ma refer. putin tuning bro'! ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
am inteles , sa traiti! :)) pana atunci :arrow: :arrow: stiu k se vede urat la bara fatsa pe aripa ! :) |
Cel mai evident e ca au mai ramas parti rosii la margini:)
|
Quote:
|
Acolo e chestie de reflexii, e mai complicat, o sa inveti tu incet incet ;)
|
jante blury
spoileru are alta culoare decat restul masinii... (uita-te la pasaj la aripa sa vezi diferenta) jante blury..si putin strambe... pleoapa ireala .. +ai vopsit numarul care mai e si invers :P bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning