![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Seat :)
|
A iesit bine.
Se mai poate o varianta cu stopurile rosii ? Multumesc :D |
1 Attachment(s)
Sa cresti mare! :)
|
2 Attachment(s)
Se pot monta jantele din imagine si spitele vopsite albastru, verde, rosu etc. ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim !
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze de bara din fata dar nu am avut cum sa o scot la culoarea masini perfect.. |
3 Attachment(s)
rog mult cine doreste sa ma ajute si pe mine cu o culoare pt noile jante.... Trebuiesc vopsite , dae nu ma hotarasc la culoare
Mi-ar surade un mov deschis, dar nu imi imaginez cum ar da pe verdele masinii Daca aveti timp si chef sa-mi faceti si mie cateva simulari... PS : asta este movul care 'm-ar coafa' |
Quote:
P.S nu cred ca ar da bine jantele mov pe verde... |
7 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2549097 Attachment 2549098 Attachment 2549099 Attachment 2549100 Attachment 2549101 Attachment 2549102 Attachment 2549103 |
3 Attachment(s)
Salut v.as ruga daca se poate sa imi "vopsiti" jantele de pe Dacie in culoarea jantei de M5.
|
1 Attachment(s)
Salut,as vrea si eu jantele portocaliu si buza polisata.Mersi.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Inca o data rog pe cineva binevoitor sa-mi puna si mie janta pe masina+ movul acela/Eventual daca se poate as mai avea in plan culorile verde fosforescent sau gri inchis Multumesc ! |
1 Attachment(s)
Salutare, am mare, mare rugaminte la voi. Daca imi puteti face urmatoarele modificari la masina mea, pentru ca as dori sa vad cum ar arata:
- coborata fata - spate, dar nu sa intre si janta sub aripa spate, decat un pic din anvelopa - culoarea masinii daca se poate face ca AICI - jantele sa fie spitele rosii iar buza polishata. ( aici nu stiu daca va mai da bine rosul cu acel maroniu ciocolata asa ca daca aveti ceva sugestii de culoare a spitelor...) Ce parere aveti merita sa-i schimb culoarea de la negru la acel maro ciocolata? Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning