![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
radu_cainamisir-Frumos Bravo..Imi place..
Skype-Ala nu e golf:lol: :arrow::rolleyes2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
am si eu ceva pt voi....comentati ca am postat un longan degeaba noroc cu equinox care mai da niste comuri app foarte frmoasa bv o ador!
|
2 Attachment(s)
Toate Passat-urile puse de voi arata spectacol...
|
3 Attachment(s)
Frumoase Passat-uri
Si Al Meu |
3 Attachment(s)
Frumoase passaturi si Mertu lu radu e frumos
Nu stiu daca e destul de bine modificata dar eu sper sa va placa pareri? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cine imi da si mie niste suspensii?
rechin e21.... Attachment 2273802 Attachment 2273803 Attachment 2273804 |
3 Attachment(s)
Robicutz-Superb:shock::shock:..Bravo
Tomas_SlrR-Masina arata bine...dar pozele..parca le faci in graba..Deci fii atent..Faci o masina..iesi cu ea pe o mapa....alegi locu....apesi f9...reglezi unnghiu cu mouse si cu + maresti...si apoi faci poza.... ionut.alex63-Grafica ai puso la punct...dar e valabil si pentru tine ce i-am zis si lui Tomas synu-Te ajut eu....Ai pm;) Asta e prima masina pe care am avut placerea sa o izbesc....ARE O GRAMADA de buguri:cry::cry: :arrow: |
Toate passaturile sunt frumose...nu ca ar fi mult de muca la ele ideea este sa le gasesti jante care sa se potriveasca, o culoare de noante alb-negru etc si gata.
Am avut o discutie cu equnox ieri, de fapt nu ieri ca era tarziu noaptea, eu i-am zis ca atunci cand au facut passatul au luat cate ceva de la bora sau mai bine zis a fost modelat dupa bora pt ca seamana lei la kit numai farurile sunt diferite si la capota are doua cute. Cand l-am vazut prima data la Dany prima data am zis ca este bora dar apoi mi-am dat seama ca e passat. Voi ce parere aveti? ionut.alex.63- masina imi place :X equinox ti-a spus cum sa faci pozele dar hai sa mai zic si eu ceva. Deci asa cum a spus el apesi F9 si pozele le faci aproapiate cu + dar vezi ideea este ca masina sa fie in centrul imaginii! si nu mai face pozele chiar asa de sus. Imagineaza-ti camera si este ideea sa fie cel mult la nimevelul acoperisiului;) bafta |
3 Attachment(s)
..........
|
Quote:
Radu nu esti singuru care a observat asta.. se discuta de ceva timp chestia asta pe gom.. daca ati urmari topic-urile cum le urmariti pe 4tuning ati vedea.... |
4 Attachment(s)
Vad Ca Numai Posteaza Nimeni Pe Aici De Vreo 3 Ore
Brera Italia |
2 Attachment(s)
Passat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
|