![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Da stiu. Ontopic Greseli intre grila de la masca si cea de la spoiler.Stickerul cu 4T e pus aiurea.Si mai sunt dar las pe cei mai experimentati sa spuna.Fata de masinile care le faceai in trecut ai mai avansat ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu a mai lucrat de ceva timp:oops: . am facut si io un bavarez asa repede inainte de somn :-P astept comentarii. . eu sunt rupt de somn nu mai vad greselile :lol:
|
2 Attachment(s)
asta e golfu meu
sper sa va placa a ada SI SPATELE E BRUSH FRATIEEE NUMA CE E INTERIOR E CP !!!!!! |
Mici, frumoasa masina ! Nu ai greseli majore insa totusi, difuzorul ala de la W12 e prea folosit ! Daca incercai ceva mai rar aveai un 10+. Bafta !
|
1 Attachment(s)
Quote:
(donoru' de la roti) |
Quote:
355 - latimea pneului 25 - "inaltimea" pneului ZR - pneu pe structura radiala (de aici R-ul) ; suporta viteza de 300 km/h, chiar peste.. (Z) 20 - diametrul jantei Y - tipul de masina pe care se pune pneul (in cazul nostru masini sport) ; totodata indica viteza - 300 km/h, chiar peste.. XL - ?:oops: K107 - seria/modelul pneului (K107, model fabricat de Hankook) G1 - ?:oops: asta pe guma din spate :lol: pe fata are 235/30 :-) Sper ca te-am ajutat cu ceva:-) |
2 Attachment(s)
uff.. n`am mai postat de mult...
mi`am scos si eu brush`urile de la naftalina.... |
offtopic : dak fac eu q brush , o sa iasa un dulap.... keemo e marfa masina ce sa zic .. da ce ai facut la emblema ?:P
|
m`am jucat cu brush`urile
|
spoilerul e decentrat ... e lucrata km aiurea in partea dreapta si ai reflexii prea puternice pt bg-ul ala! bafta!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...................................
|
bravo dilio =D> ma uimesti 8-| da... nu crezi k e cam aiurea chestia aia pe luneta ?:-s
|
dilio: 2 tone de respect de la mine...un lucru nu imi place: pe jante, acel logo nu e de la trabant? oricum, lucrarea per total e extra:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning