![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va rog frumos,ajutati-ma cu un trucaj al masinii din profil...jantele as vrea sa fie verde neon,sau orice alta culoare care sa dea bine,folie pe fata si pe spate,praguri..si un eleron frumusel.
Multumesc! |
1 Attachment(s)
Poate cineva sa imi faca repede, plafonul alb si in alta poze negru ? este oarecum urgent:(
Multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut. Va rog incercati si voi toate culorile posibile sau care credeti voi ca ar da bine pe jantele Hondei din poze. Cel care face varianta castigatoare are o primbare cu masina.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine dar noi avem nevoie pe jante nu pe caroserie :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
P.S : jantele sunt Konig Runaway nu ? Attachment 2523167 Attachment 2523168 Attachment 2523169 Attachment 2523170 Attachment 2523171 Attachment 2523172 Attachment 2523173 Attachment 2523174 Attachment 2523175 Attachment 2523176 |
Care ma ajuta si pe mine cu jantele astea pe masina ! una cu culoarea lor originala si cateva cu diverse culori care credeti voi ca dau bine printre care si verde gen culoarea masinii albe , sau combinatie ceva buza cu interioru !!!
https://s16.postimage.org/5pqzq8ne9/Picture_014.jpg https://s12.postimage.org/5jfcw7w2h/89_423432817.jpg |
2 Attachment(s)
Eu zic nu la capota,o da grav in kitsch !
Attachment 2525097 Ti-am editat si semnatura :D:D:D Attachment 2525109 |
Multumesc
|
2 Attachment(s)
rugaminte...
vreau sa pun banda reflectorizanta(moto)pe marginea jantelor si as vrea sa imi fac o ideie cum ar arata si cu ce culoare o fi mai ok rog un VT cu galben,fosforoscent(verde) si rosu... multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning