![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Esti mai lenes ca mine :lol: Daca tot ai bagat filmul intr-un program de editare video , de ce nu ai taiat cadrele in plus ? De ce nu ai lasat doar ce merita?
Faceai un montaj tare de un minut jumate si gata treaba :) Ce penali erau aia 2 care se credeau fotografi :lol::lol: |
Legat de noile radare cred(sper) sa fie o mare teapa, la fel cum a fost cu radarele fixe de pe DN1. La inceput circulau povesti ca iti calculeaza viteza cu care mergi pana la Bucuresti, ca esti obligat sa mergi regulamentar tot drumul, ca altfel te trezesti cu amenda, chiar daca in dreptul radarelor mergi legal....
|
Quote:
|
radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV de culoare alba
B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF am primit mass....sper sa ajute |
Quote:
|
Care e treaba cu radarele nedetectabile ? Chiar nu stiu despre ce e vorba :rolleyes2
Va rog sa imi dati o explicatie , daca nu primiti vacante pe forum 7 zile :lol::lol: |
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/auto-6/legisla...ewsletter_6049
sau googaleste ca e plin netu de informatia asta:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In legatura cu radarele , eu zic totusi ca nu e nimic anormal / nedetectabil , doar un "upgrade" la buzunarul celor care au functii mari la noi in tara :)
|
Quote:
Privind din orice punct de vedere, tot noi oamenii de rand suntem pagubitii:)) |
or sa se inventeze in curand detectoarele care isi fac treaba si atunci cand radarul e in stand by:))) scot astia tot..mereu exista o solutie:)))
|
din fericire pana acum nu am primit nici un ban,nici mustrare daia sau altceva....sper sa nu primesc....acu poate ca eu ma bag unde nu trebuie dar find un topic de discutii libere nu vad de ce nu se poate face si glume sa ne mai amuzam..oricum e pacat sa ne certam intre noi pe aici..poate s-a inteles gresit si s-a interpretat...sper ca nu am deranjat cu comentariul meu pe nimeni....
|
Alex ce gluma vezi tu in postul 2569 ?
Mie unul nu mi se pare deloc normal.Oricum eu nu iau nici o decizie , o sa intre un supermoderator care se va ocupa ca de fiecare data de situatia asta |
Quote:
|
Mai lasati draq tastatura aia daca n-aveti treaba.
Ciufulitzi HI5-ul tata, Facebook-ul... Vreti sa stitzi care e shmekeria cu radarele? Aia care au bani o sa scape de fiecare data, ceilalti o sa plateasca amenda. A doua la mana. Apropo de expozitii si saloane auto. Masinile care arata stock si care sunt puse pe burta dar au folie si jante nu intra la expozitii fiindca nu se considera a fi masini tuning. Alea sunt pur si simplu masini de strada si atat. Nu faci tuning doar cu jante la exterior. Ai suspensie, pleoape, stopuri si faruri tuning, eventual o vopsea custom, folie, interior custom cu scaune sport, volan, schimbator, plasme in bord, sunet cat mai puternic, dvd), tuning la motor cat poate fiecare. Totul este ca banii bagati sa se vada. Nu spun eu asta. Astea sunt regulile. Hai, grishuletzu' si treceti la culcare! |
http://www.realitatea.net/salvati-gr...eo_701733.html
Putin haz de necaz referitor la gropi:)) |
eu nu am nimic cu nimeni....ma refeream ca unele glume la unii plac si la altii nu....nu am nimic cu tine shantzule ca nu am de ce..doar mi-am expus punctul de vedere in legatura cu gluma si rolul topicului....intr-adevar e umpic dubios postul lui...dar topicul este unul offtopic..deci se poate spune orice mai putin obscenitati...si cuvantul "tarfa" nu e obscenitate....
PS:barladi mai gresesc si eu....sunt profesori universitari care mai "face" dezacorduri:)))...in anii de facultate nu am mai facut romana si se simte:))..graba,oboseala si alte cele si daia am gresit. Si inca o data sper sa nu ma fi bagat aiurea..de obicei nu prea postez decat unde consider..nu prea imi place sa ma bag in seama...cum mai fac altii..urmaresc toate topicurile si intervin unde cred ca e necesar...nu am luat apararea nimanui si nici nu am acuzat pe nimeni....ba chiar am sustinut ca nu e buna cearta. Inca o data sper sa nu fi deranjat. |
Cine nu a facut-o , il rog sa citeasca Regulamentul forumului.
Cine crede ca nu e in stare sa respecte niste reguli mai mult decat simple, nu cred ca are ce cauta aici ... Cine vrea sau cine crede ca am gresit il rog sa intre aici |
stiu man dar daca ne luam dupa regulament peste 50% din ce s-a postat ar trebui sters..sincer..cu injuraturile sunt total de acord,cu jignirile si alte expresii obscene...
eu unu nu am nici o reclamatie...nu am de ce sa am..eu zic ca ai fost OK,...vezi tu si regulile se pot interpreta..acolo zice ca trebuie sa discuti asupra temei topicului...dar find unul offtopic nu mai incalci aceasta regula..in fine...mai bine imi vedeam de treaba:| |
Sincer, chiar trebuie shterse foarte multe posturi.
Daca as fi eu moderator as face asa: PLOIESTI SELECTE DELETE ALL Ca sa terminam o data cu tot! |
Quote:
Mari panarame cei de la happyfish:lol: Bonule , am vorbit mai demult cu un admin in legatura cu stergerea comunitatii si nu se poate :) |
Macar toate topicurile. Sa ramana PLOIESTI NUD
|
Quote:
|
in fine...mi-a trimis un prieten o filmare de la buzau de la legale din 2008....era destul de interesant renault-ul ala rosu cred ca renault 5:))..si era si Donu cu vr-ul ala cu 402 scris pe el:P...interesant:P
|
Quote:
Parca ar fi fost mai tare daca se referea la o situatie fictiva. Din nefericire, este trista realitate cu care ne confruntam zilnic.... Asta asa ca tot au peticit baietii prin oras dar munca e de mantuiala.. Doua ploi o sa tina umplutura , hai maxim trei dupa care revenim la normal |
Quote:
Quote:
|
Imi imaginez:)....oricum cursele au fost destul de interesante:):twisted::peace::peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ca au insulele din Marea Mediteraneana strazi de legatura intre orase de nu exista asemanare in Romania , incerci sa iti imaginezi cam cat le-a luat sa aduca toate materialele, sa faca pasaje subterane si artere suspendate si totusi nici pic de gropita sau denivelare. Nimic! Radea taximetristul cand l-a intrebat un amic daca suntem pe autostrada si noi nu suntem in stare de nimic... vai de noi :( mai bine asfaltam si peticim si iarasi asfaltam aceleasi drumuri decat sa cream altele sau sa asfaltam in zona rurala..
Ca sa nu mai zic faza povestita de un furnizor. Asteptau tirul cu marfa din Germania, soferul neamt prima oara cand are drum in Romania. Suna disperat la cei de la firma respectiva spunand ca a intrat in tara de 3 ori si nu nimereste autostrada, sa il ghideze si pe el. Raspunsul dat de cei de la firma a fost: auzi tu vii prima oara in tara si vrei sa gasesti autostrada? noi de 20 de ani o cautam si tot nu am gasit-o |
10 Attachment(s)
Quote:
S-au baut peste 30 de cutii de bere, 10 L de vin si ceva vodka. S-au mancat multe fripturi, copane, carnatzi pleshcoi (de la mama lor) si mici. Imi aduc aminte ca Sarma a vrut sa dezghetze micii pe motor si cand a pus tava pe admisie si a accelerat a tras in admisie tzipla de la mici. Cat am ras! S-a borat, s-a cantat, s-a dormit prin corturi si prin masini... Mai tzinetzi minte dimineatza cand ne-am trezit si era Grasu BGS cu Shantzu de gat si se sprijineau unul pe altul de betzi, si cand l-am gasit p-ala mort de beat cu sticla dupa el in cort? Si nici nu stiam cine draq e? Si nici el nu stia cine suntem... La start eram mahmur! Ma durea capu' si ma deranja soarele. A fost cea mai grava iesire a noastra! BUZAAAAU! Haideti dreaq anu' asta si mai faceti si voi ceva ca asa as manca si as bea pe la voi ceva!!! SARATA MONTEORU! EXCES 2008! |
Ca tot a venit vorba de bautura si distractie , eu pe 13 martie trebuie sa fie la facultate :lol: :lol: toata ziua :lol:
|
Aaa! Superb! Nici nu ma gandeam ca-mi vei da o veste mai buna! Si eu cu cine PLM o sa beau?!?
|
Misto poze. Mai putin cea cu gratarul.. M-a apucat foamea si mi se duce naibii regimul:)) Ce e pe 13martie? :-??
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning