![]() |
Re: Comentarii lucrari!
dap man eu sunt ce naibi am 2 nickuri Pimp pe 4tuning si lordvt pe alt forum tot de tuning si masina normal a fost facuta sa fie postata acolo si deaia oricum ms de compliment o sa mai pun ceva frumos dar mai am de lucrat
|
OK...Am inteles...
Bafta! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
SUPERB!una din cele mai bune lucrari pe care am vazut-o aici,daca nu chiar cea mai buna!inca o data :SUPERB!
|
1 Attachment(s)
ms baietzii ca sa va convingetzi k e facuta de mine am sa va pun aici un print de la psd Si cum fac sa intru in design team ? :D
e sper sa va convingetzi :D pregastesc acum u rx 8 o sal postez si pe ala SI spunetzim cu design team-ul cum sta treaba |
Quote:
dupaia "dadi" va decide dk lucrarea va fi acceptata. succes. |
k ms sper sa intru :D
|
p.i.m.p. boy...super nissanu`...speachless...da...o problema...eu am mai vazut nissanu` asta...p psu...:(...cred...da tzin f ben minte...shi mi se pare super cunoscut...:lol:...eu o sa caut...shi dak gasesc adevarat c imi amintesc...nu t vad ben...dak nu...felicitari frate!!!!:lol:
|
2 Attachment(s)
:!: :?: :!:
|
Oxide dak vrei te ajut eu 1 la mana l-ai vazut pe digimods iar acolo e total dif de ce am facut eu in al doilea rand sa nul fi vazut tot pe al meu pe alt forum ;)
|
2 Attachment(s)
Hey! CMF bah baieti? Asta e cea mai recenta facuta pentru concursul de pe Digimods!
COmentati va rog! |
2 Attachment(s)
Sper sa va placa caruta mea:D
P.S. mi-am cam iesit din mana de cand cu munca:D |
Quote:
|
MAskt destul de frumos lucrat curat dar mergaea un paint ....ceva frumos ;)
In legatura cu P.I.M.P boy eu sustin ca nissanul este facut de el pt ca mi a aratat pe mess destule lucrari in lucru .... si chiar are talent ..... ;) |
La mine nu comenteaza nimeni? :((
|
bejdesign: foarte misto ideea! Am vazut ca au inceput sa prinda modificarile gen "Cars" (doar s-a facut si Ferarri zambitor :lol:). Incearca sa-i rotunjesti putin colturile de la spoilerul fata; parca-s prea drepte. Si fa-i si ochii albastrii ! :P
|
Quote:
|
oxide deja hai k incep sa ma enervez cin ce a copiat ala a fost un hinuday coupe la care am luat spoilerul dak tot esti asa de tare in gura eu chiar nu vreau sa ma supar cu tine si nu vreau sa ma ia lumea in nume de rau dar mai intai verifica si dupa vi cu dovada Pariu pe ce vrei u k orice se inspira din alta masina asa k .... ;) shhh si nu are sens sa ne certam
imi pare rau k numai am pozele k salvasem fiecare in parte de la inceput pana la sfarsit SI mc VIo |
*bejdesign - nu am vazut filmul si sper sa nu gresesc dar ochii mi se par un pic deplasati ....
*Panacota - ai cateva selectii strambe ... z-style vent nu e prea reusita ... ceea c se vede prin gurile de aer din spoiler e blurry ... |
tare tiru ala kamaz:-) ;)
|
Quote:
plus de asta e si lucrata curat |
1 Attachment(s)
masina nu e gata mai am de lucrat la ea! cum vi se pare pana acum?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da e mijto dar pune shi tu originalul sa vedem schimbarile;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
apai nu i ciar asa mare diferentza dintre stock si aia modif
|
arata bine masina ....dar prea multe modificari nu vad ......
|
modificari la capota si la jante + buza spoiler fata+ prize de aer si mai urmeaza!
|
acum fara suparare..io intelesesel k aici nu se pun wip...chiar am zis mai demult k nu ar strica un astfel de topic
|
2 Attachment(s)
bagati ceva comentarii si la asta!8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ok! np! scuze!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina politiei dupa o cursa ca-n filme dupa 2 infractorii f.periculosi:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning