![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
nice...spor la treaba :D
|
presimt ca sa o ramana doar motorul, cu capacul polishat, acolo. in rest, dispare tot :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
SUCCES CU SWAP_U |
crek a fost in bulgaria si i-au furat motorul
|
2 Attachment(s)
as vrea eu alex da stii bine ca nu prea se poate sa ai masina de zi cu zi si sa arate la motor asa, dar esti pe aproape. Hai ca zic, m`ati pacalit :))
Un nene si`a luat un passat diesel de la Sibiu, motorul mergea bine dar caroseria era praf asa ca a decis sa`si aduca alt passat sa il recaroseze. Ca prin minune passatul era vr6 2.8 174cp, putin mai slab, DAR zice ca are 29000 km. Am vazut masina cu totul pana sa fie demontata, interiorul era tzipla, motorul mergea rotund si silentios la rece, nu bate nimic etc. Am zis ca poate nu are 29000 dar oricum are putini km la cum arata totul de pe el. Ieri am demontat capacele de pe motor si am avut surprinderea sa vad ca sub capacul gri pe care scrie VR6 - DOHC e un burete alb imaculat, nu gri, ALB, zici ca e nou. In concluzie am luat instalatia cu calculator de bord, motorul, cutia, ambreajul si ceasurile cu numai 400 euro :D. Numai calculatorul de bord e vreo 600 pe germania, cutia vreo 500 etc. Mi se pare ca are si pilot automat si e din '97. Masina a fost in California, dupa care in Canada, apoi in Olanda si acum in Romania, deci tind sa cred ca are f putini km. Tin sa mentionez ca acum cativa ani cand i`am pus eu VR6 pe a mea avea 260000 km :). Am zis ca daca tot fac treaba asta sa facem frumos la motor asa ca am ales culoarea din poza de mai jos dar sa ascund toate firele, vasele de apa, etc e cam imposibil, unde mai pui ca in poza si nu numai in aia baietii nu mai au compartimentul ala despartitor intre motor si stergatoare, l`au dat jos iar acolo e stantata seria caroseriei, deci va dati seama ca nu pot sa fac treaba asta :) In fine, sa vedem ce iese... App alex, bancheta mea e la tine? |
daca reusesti ce ti-ai propus o sa fie ... no comment. chiar am vazut la rts ceva asemanator care te lasa fara cuvinte dar acel corrado era mai mult pentru expo
bafta |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Just arrived, Polo Harlequin original, under construction :) |
Foarte tare masinuta, foarte mult imi place modelul acesta, dar mai multe detalii!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
masina nu e a mea, e a fratilor Bora si e noua achizitie a lor. Ieri a venit si urmeaza revopsire in aceleasi culori, retusuri etc, ce se face la o masina proaspat adusa. Cel mai important este faptul ca e original din fabrica nu facut de proprietar.
|
:d frumos frumos.sunt putin invidios.
|
6 Attachment(s)
...:rolleyes2:rolleyes2
|
Abia astept sa vad cum va arata "noul" Corrado.
|
ceva rar pentru radu (ursu nebun) http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10719870.html ;)
|
am nevoie de ceva cu 8 copii la masa:)) nu labute ptr urs
|
6 Attachment(s)
mai e de lucru, azi am iesit in teste ....urmeaza capacele la motor, aranjat fire pe cat posibil, etc.
ceasurile imi plac maxim :) |
Quote:
|
sa-l rulezi sanatos si multi km fara probleme :D
|
multumesc :) sa dea D-zeu :oops:
|
DOAMNE FERESTE IN CE HAL POA-SA TRAGA :shock: M-AM DAT SINGUR ASTAZI PE STRAZI :lol: EU CU MASINA :lol: ESTE EXTRAORDINARA, FENOMENALA, TE BAGA IN SCAUN :shock: DOAMNE AJUTA KALULE ;)
P.S.: Te astept maine sa-ti iei clemele !!! |
scuze, am uitat sa trec m`a sunat Teo si m`am luat cu altele, dar maine dupa ce vin de la RAR trec pe la voi. Mai zi`o p`aia cu "baa da ti se scoala....cand auzi motoru" :)))
|
Quote:
|
Sarbatori fericite baieti !:lol:
|
Sarbatori fericite si tie si la toata lumea.
|
Craciun Fericit tuturor.
|
Sarbatori fericite tuturor ! Un an nou plin de bucuri si impliniri ! :flower:
|
Sarbatori fericite tuturor !!!
|
7 Attachment(s)
ceva asa pe graba multumiri Tyb si Gogu care mi`a scos masina din garaj :lol: :)
|
Frumos :D
|
hai ca`l prinde bine pe Gogu in Corrado :)))
|
Quote:
|
La multi ani baieti ! Fie ca noul an sa va aduca implinirea tuturor dorintelor ! :lol:
|
la multi ani ! 2012 sa fie mai bun ca 2011
|
LA MULTI ANI!!!!! toate cele bune si multa bafta in 2012
|
La Multi Ani!!! va urez un An Nou Fericit si implinirea tuturor dorinteleor.
La Multi Ani !!! Midnight Racers Valcea |
La Multi Ani si voua, tuturor membrilor, sa ne prinda anu ce vine la cat mai multe evenimente, cat mai multe cupe, etc :)
|
3 Attachment(s)
Iata ca in sfarsit am primit cel mai frumos cadou de Anul Nou.... cand zic asta, nu ma refer neaaparat la primirea unui parasolar din colant, ci la aderarea propriu-zisa in Midnight Racers!!! Sper sa facem echipa buna impreuna, fara "intepaturi" si fara incidente:))) GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MR!
|
Felicitari Tiby ! acum trebue sa dai de baut :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning