![]() |
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
nu cred ca a fost cine stie ce ... vad mai mult alte masini(marci) decat vw :-P :lol:
|
Stiti ce mi se pare mie ciudat?? :D In sticla aia de Sprite nu prea e Sprite......oare ce este?:lol:
|
Quote:
|
tng...a fost inatlnire vwforum...si cum VWF inseamna de fapt VAG (audi, vw, skoda, seat, porsche, bugatti, lamorghini, bentley :P) au venit toti care au vrut. mai putini cei cu ultimele 4 marci enumerate...
|
aham ... nu stiam asta :???:
|
mda...au fost cam 40 de masini. sau poate chiar mai bine. vezi in unele poze apare si o parte din coloana de sambata... ;)
oricum nu cantitatea conteaza..ci calitatea ;) |
|
Quote:
|
bahhhhhh.......am salvat neshte poze cu pipitze de la 4td si vreau sa le pun aci....de ce nu merge upload-u????
|
ce idioti aia manca....nu mai comentez nimik.....
|
Bah da ma lasati?
Ce draq aveti cu omul? N-are voie sa invete sa derapeze? Maaama, ce inconstient?! Si ce...., i se rupe lui... cablul de ambreiaj ca i-a dat politia amenda... Pana la urma ganditi-va cate tampenii am facut si noi la viata noastra prin oras... si nunumai. Si pana la urma sa luam o faza pe bune. Imi iau masina shmekera cu tractiune spate si accelerez mai tare intr-un rond, derapez si ma invart in loc si raman cu botul pe inversul sensului. Ce draq patesc? Mi se ia permisul si mi se da amenda ca am pierdut masina de sub control, nu? :lol: Ce tare... Daca nu pot sa fac treaba asta in oras atunci sa-mi ofere Politia un spatiu sa invart masina. Imi aduc aminte cum a luat Tre amenda intr-un caz asemanator si imi vin iar nervii pe cap. Vorbesti de inconstientza...Aadryan, dar cu Dacia la 130 km/h cu 4 insi in ea, aia nu cum se mai numeste? |
Breakdance(https://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI)
|
cel mai bine stie sa faca breakdance donu :lol:
poate ajunge pe youtube si filmul cu el cand facea breakdance :D |
nush dak l`a filmat mha shoak jr.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
accident la cursa ilegala in polonia...
5 persoane grav ranite... |
1 Attachment(s)
|
Quote:
Daca face cineva glume cu youtube-ul ma supar rau. Si-asa am auzit ca a bagat un chitzoran de la mine dupa strada niste faze cu mine cu Cielo din parcare la Billa pe zapada. Mi-a zis cineva de curand... |
Quote:
|
Quote:
aiurea. daia zic, atentie cui dam materialele ca uite... nu se stie unde ajung :evil: |
1 Attachment(s)
dupa ce k ieshisem in poza k drq....m`a "prelucrat" si amicul meu din shoak`s klan...:)...
|
7 Attachment(s)
am reushit sa ma uit si la ep.3 din sez.6 din Pimp My Ride
concluzie: Mad Mike is C R A Z Y 2 jackhamere 16 amplificatoare 26 difuzoare 8 baterii deep cycle 4 condensatoare vreo cateva sute metrii pe de cablu`.... toate pe o mashina de paine....o dubita gen SWAT(din filmele de actiune...) |
Quote:
|
minti...nu de la kilometru....de la Crangu lu` Bot poate..:)
|
Crangu lu "BOT".....:lol: :lol: :lol:
|
ce frumos de aude exhaustu' asta!!!
https://www.youtube.com/watch?v=fGtAiLJy74c&playnext=1 |
Quote:
|
Quote:
|
=))....asta da...deci shoak sr....verdict..ai incerkt sa ma faci in poza aia zombie...nu prea ti`a ieshit....mai documenteaza`te cum arata unu...si lucreaza atunci:)
|
1 Attachment(s)
conserve asiatice.
|
7 Attachment(s)
mertzul celor de la WCC
|
si voua va place?
asta e clasicul stil american, care mi se pare ca isi bate joc de limuzinele astea. nu li se potriveste. in general nu imi place stilul american cu big shinny rims ecrane peste ecrane si motorul gen stock. nu imi place doar looks. |
Intradevar ..poate ca nu se potriveste stilul asta masinii respective...dar cand ajungi la nivelul lor deja nu mai e suficient sa faci un Punto sau vreun Chrysler Neon...ca sa impresioneze trebuie sa apeleze la masini din clase superioare.
o sa raman mereu cu gandul la ce ar putea sa faca dintr-o Dacie 1300? :) |
9 Attachment(s)
primul Bugatti Veyron din Romania si casa proprietarului!
|
am auzit si eu d el,cica ar fii in Brasov,asa e??
|
si de asta nu avem noi pe und circula cum trebuie. nici macar autostrada nu e buna.... asfaltai-as aia 16 cilindrii si cele 4 turbine....
MIN, de langa Bacau ! |
am citit si eu topicul cu regele soselelor sau cum se numea ...asfaltului...fiecare componenta a masinii este echivalentul unei bucati de autostrada din RO :)
noi rupem amortizoare jante pivoti si nervi ... si omu si-a luat jucaria asta. aici chiar nu mi se pare ca mai merge treaba cu hotul neprins.... |
Formula 1 Exhaust merita vazut....
https://www.youtube.com/watch?v=MqO6tEZdUQ0 |
3 Attachment(s)
niste poze cu o Mazda Rx-8 de la expo auto din centru......
mie una mi-a placut tare mult...... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning