![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
Incerci ceva si la broscuta mea ? :) |
1 Attachment(s)
am facut putin la ea.. acum am vazut ca vrei praguri si alte alea o sa fac in continuare la ea niste praguri prize...and stuff ;)
|
Quote:
Oricum e marpha .. bv |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pls vrea cineva sa-mi tuneze si mie masinutza pls raman dator..:?:
|
Quote:
Da-mi niste idei si incerc eu maine seara ;) |
la audi ala nu se baga nimeni? ... parca nici nu ar fi pus acolo :(.. asta e.. multzam oricum
|
2 Attachment(s)
masina mea este un kadet la fel cu cel din poza,dar din pacate nu am o poza cu el.daca ati putea as vrea sa vad si alte idei de le voi,caci eu unul m-am saturat sa-l tunez ,asa ca sunt curios de ideile voastre.astept postari.merci mult!
|
2 Attachment(s)
. . . . . . . . .
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Se mai baga cineva la 1100 de la pagina 155-156?
|
1 Attachment(s)
mai bine un pic asa.
|
1 Attachment(s)
l-am facut cam intr-o jumate de ora asa ca poate mai lasa de dorit,dar e suficient sa-ti faci o idee de cum va putea arata.
|
Ma nu am mai fost de mult timp aici sa fac masini da vad ca tat asha ... pozede-am pixu` punetzi .......:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
mai barum vad ca exti smecher, tuneaza-mi kadetul,merci. astept postari
|
calin_m_power exact asta faq ! ;) masina ta...ce culooare are?:rolleyes2
|
rosu.merci
|
1 Attachment(s)
Am lasat culoarea originala.......de la poza caci tre sa pleq la sc... masina ::arrow:
|
as vrea la capota niste aerisiri niste spoilere mai tzapene sa fie tunata....
geamuri fumurii,niste genti bengoase,si la bot ceva modificari ca arata naspa farurile sa fie cumva capota peste faruri..... |
merci mult.a iesit destul de bine.im place idea cu gentile late.tinand cont ca te-ai grabit, nu comentez detaliile.merci din nou.
se mai baga cineva cu kadetu,mai astept idei.multumesc celor care mi-au postat pana acuma.Mafule de la tine as dori in special o postare.merci.ne vedem in concursul urmator in liga.;) |
Baiatule, devii enervant! Pe langa faptul ca postezi MULT si PROST, mai vrei si totu' pe tava. Asteapta, ca poate se mai baga cineva si la Kadettu' tau.
NU MAI FACE POSTURI CONSECUTIVE !!! |
6 Attachment(s)
Va salut!
Imi puteti "aranja" si mie masina un pic? Las la atitudinea voastra c ar mai trebui modificat la ea..... Va multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
sall.crede*ti ca puteti sa faceti ceva la buburuza asta . alt tuning . si un vinil ceva.folie ,neagra.....mss.
|
5 Attachment(s)
poate facetzi si la a mea ceva va rog...
nu vreau cine stie ce... un pachet M... Centru la capota cu negru(cam cum este in poza...) ... niste jante dragutze tot de M, o evacuare.pleoape... xenon... si nr sa fie pus pe masina... Dak se poate sa nu se vada k a fost facut pe PC si mai bine :P Merci! spor la lucru! |
rezolutie mai mare nu ai ? ca nu ies bine la rez aia...si e si mai greu de lucrat..
|
sry deocamdata nu am...
dar mie mi se par destul de bune de lucrat pozele... deci va rog frumos... PACHET M Capota cu negru... ca in poza aia...plafon negru folie pleoape jante M 17-18 o evacuare dragutza finutza si cam atat Sper sa ma putetzi ajuta! merci p.s: nu uitatzi adapatzi si nr pe masina. |
1 Attachment(s)
daca ai fii avut o poza cu o mai mare calitate ar fii iesit mai bine.
|
merci merci mult...
dar nu asta urmaream eu :(( Deci vreau culoarea sa ramana aceiashi... si ceva fintzu un PACHET M + ce am enumerat acolo mai sus... Multumesc... |
man..sa mor io de nu iti fac...dar nu gasesc bmw-uri cu m packet(130i) din pozitiile alea...
|
atunci fa`i doar:
plafonul negru... niste jante de M6 pe 17-18 folie pleoape o evacuare dragutza finutza si cam atat dar vreau ceva de calitate dak se poate... :D p.s: in weekend sper sa`i fac niste poze mai bune |
multzam fain baietii..
@calin: o sa aleg varinta ta.. sper sa-mi iasa |
5 Attachment(s)
am si io o rugaminte daq poate cineva sa imi "vopseasca" masina mea k beem-erul acela din poza
am pus mai multe poze pt k nush din ce unghi se poate modifica mai bine |
2 Attachment(s)
poate cineva sa ma ajute cu niste culori pentru masina ?
vreau s-o revopsesc si vreau sa incerc ceva nou. As prefera totusi culoarea ROSU sa ocupe suprafata cea mai mare (de ex : rosu+negru , rosu+alta culoare) Masina mea e rosie si nu as vrea sa fac modificari la talon. Multumesc |
gabriel xenon altceva nu mai vrei la masina?culoarea si atat?
|
calin as dori una simpla daca se poate...pt k vreau in primavara s o vopsesc si acea culoare ar fi o optziune:)
daq ai timp sa ii mai adaugi si alte chestii subtile dar frumoase chiar te rog... multumesc mult |
2 Attachment(s)
salut sunt nou pe aici o idee imi dati si mie la carutele mele [[PLEASE]]
|
o sa fac si eu niste incercari la toate masinile...dar in weekend k nu mai am deloc timp de nimic pana la sfarsitul sapt asteia... :???:
|
1 Attachment(s)
gabriel uite eu asa vroiam sa imi vopsesc masina dar nu ma mai lasat mosu ca el tot vrea sa scape de ea dar eu zic ca vine prea bine culoarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning