Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Bancuri, glume, întâmplări haioase (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase.html)

KAY_ 18-12-08 15:26

Re: Bancuri / Glume / Intamplari haioase

Ce iese dintr un sofer de tir si o tarfa pe centura?
- A small Taxy driver:D

Psycho 18-12-08 22:19

azi am auzit un banc tare la sala ...

cica se facea ca unu mort de beat .. iese din crashma .. si poc .. cade inr-un sant ... vine unu pe invers .. cam ca solcanu si il opereaza pe la spate ... si ii lasa 10 lei in buzunar ... omul se trezeste ... vede ca il cam ustura ms-dos-u .. nu zice nimic se duce la crashma mai ia o vodka ... ... e face seara .. iara pica in sant .. tot asa istoria se repeta .. vine ala il bubuie ... ii lasa 10 lei in buzunar .. tot asa vre-o 2 - 3 zile ...

in a 5 -a zii se duce omu la crashma si ii zice la barman .. auzi ma costele ... ia da si tu un pahar de wisky ca de la vodka aia ma tot ustura curu :))

bmwm5 19-12-08 05:45

Mama lui Emil cel Mic

Pe o stâncă neagră, într-un vechi sătuc, chiar într-o căsuţă, lângă un
pătuc, plânge şi suspină o bătrână mică, care are fiul cât un puştiulică.
Căci la guvernare fiul ei iubit a plecat aseară şi n-a mai venit. Celularul
sună noaptea jumătate. Nu-i semnal, şi totuşi:
- Oare cine-i, frate?
- Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit, n-a mai mers Taromu' şi n-am mai
venit. Sun din Capitală, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt
timonier. Căpi*tan e dânsu', e ca la armată. Mica mea oştire fuge
sfărâma*tă. Vine criza, foamea, oamenii mă-njur. L-am servit pe dânsu', m-a
mâncat în cur.

- Ce spui tu, străine? Emil e departe, cică de Băsescu nu se mai desparte.
Am crezut că-i glumă, dar era să mor. L-am văzut aseară la televizor. Emil
e cuminte, nu e derbedeu. De eşti tu acela, nu-ţi sunt mamă eu! Lasă-mă cu
Zeus, fincă omul chel se joacă cu tine cum do*reşte el. Te-a numit pe tine
după Stolojan. Crezi că e pe bune? Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu,
ascultă-l pe moş: după tine vine Leana lu' Cocoş. Du-te la Bă*sescu, fă-i
un ultim sluj, apoi ia Taromu', să te-ntorci la Cluj!

REPTYLE 20-12-08 14:48

**La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si spune: - Eu i-am spus barbatului meu: "Hans, de maine tu gatesti." Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe Hans ca se duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus numai la masa si am mancat. Celalalte femei: - BRAVO, BRAVO! Se ridica frantuzoaica si zice: - Eu i-am spus barbatului meu: "Jean, de maine tu speli hainele." Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vazut pe Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la uscat. Celalalte femei: - BRAVO, BRAVO. Se ridica romanca: - Eu i-am zis barbatului meu: "Ioane, de maine tu iti calci camasile." Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic, a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang.

**Un politai mare, barbos, paros merge la un bar. Comanda, bea, iar la sfarsit cand ii aduce nota ii spune chelnerului: -"sectia parosi barbosi" chelnerul - aa sigur se rezolva a doua zi alt politai. bea, comanda, cand vine nota de plata lafel - "sectia parosi barbosi" - ok se rezolva a treia zi vine un chelios si la fel ca cei de dinainte comanda, bea si la sfarsit cand vine nota de plata: - "sectia parosi barbosi" chelnerul - domnule nu cred ca dumneata esti de la sechia parosi barbosi pentru ca esti chel, nu ai nici barba politaiul isi desface pantalonii si ii zice mai incet - Lucrez sub acoperire

**Un roman si un ungur se duc la pescuit, dupa ceva vreme unul prinde pestisorul auriu. -Lasati-ma inapoi si va indeplinesc la fiecare cate o dorinta.Primul incepe ungurul: -Ba Pestisorule, cunosti Marele Zid Chinezesc? -Da -Ia-l si inconjoara Ungaria cu el sa nu mai calce nici un roman pe acolo. Ia pestisorul zidul si imediat inconjoara toata Ungaria. Vine randul raomanului sa-i ceara ceva: -Pestisorule, Marele Zid Chinezesc are ferestre? -Nu. -Are usi? -Nu. -Atunci umple-l cu apa

**Era o baba in statia de tramvai si cum nu vedea prea bine, intreaba o
tinara ce nr. are tramvaiul care vine . Tinara ii spune ca este nr 13.
La care baba ii zice:
-Eeee lasa ca stiu io ce scriu astia, ca acum vreo doua zile treceam pe
linga un gard si scria P**A si cind am intrat era depozit de lemne.

**Sare o tipa in fata masinii sa traverseze in viteza. Nu tu trecere, nu tu nimic. La care taximetristul nervos dupa o frana brusca scoate capul pe geam si urla din toti ranunchii:

-Fa! Daca ma-ta a facut trotuarul nu inseamna ca ti-a luat si strada! : ))

NONE 24-12-08 04:29

Un ungur si un român de-al nostru in tren.
Ungurul: Bai Gheorghe ce scrie pe perete ?
Romanul: Scrie "Nu Scoateti capul pe geam , in engleza"
Ungurul: Dar mai jos ce scrie?
Romanul: Scrie acelasi lucru dar in francezä.
Ungurul: Dar in ungureste de ce nu scrie ?
Romanul: pai voi aveti voie..

Un ungur si un român de-al nostru in tren.
Romanul scoate o fälie de branzä o bucata de paine si niste palincä.
incepe el sa manance cu poftä,ungurului i se face poftä..
si nu stie cum sa intre in vorba cu el sa ii dea si lui..
Ungurul: Buna mä cheama Pisti..
Romanul: Pai no daca te cheama , dute...

Un Gamer de Cs 1.6 moare :sad:
Dumnezeu il trimite in Iad , peste 2 saptamani vine Dracul la Dumnezeu si ii spune :
-Ce mi-ai trimis Doamne ca asta mi-a fu**t toate nevestele , mi-a omorât toti dracii , si zbiara in gura mare "unde **** mea se planteaza bomba"

Intr-un avion , vine stewardessa si ii spune unui arab
-Doriti ceva de baut ?
-Nu multumesc , in cateva minute o sa conduc avionul !:lol:

In vamä la americani , vine garda :-)
incepe sa zbiere cu Kalashnikov-ul in mánä :
"Arme , droguri , femei "
Si un arab : nu multumesc , doar o cafea

CatalinM6 28-12-08 14:22

Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
- Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai.
- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa mergi cu el prin Rai.
Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea.
- De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
- Uite… a murit nevasta-mea ieri…
- Asa, si?
- Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role…

Cristy65 29-12-08 17:51

Dumnezeu ii intimpina si le spune:
- Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele. Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru.

Zis si facut. Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada celor dominați de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care isi dominasera nevestele era compusa dintr-un singur om.

D-zeu se enerva:
- Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici …..

Un om se duce intr-un suflet la farmacie si ii cere farmacistei cartea pt reclamatii. Aceasta incaerca sa ajunga la o intelegere cu el, dar nimic. Scrie el in carte, dupa care iese multumit. La iesire, se intalneste cu un mosneag, care ii intraba daca poate sa faca si el o reclamatie: am luat un prezervativ si cred k e expirat ca se indoaie!!

Se duce un tigan la pescuit cu un Mertz 600 SEL. Coboara tiganul din masina, scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste. Cand, sa vezi minunatie, prinde pestisorul de aur.
Pestisorul: stii, eu sunt pestisorul de aur, cu alea 3 dorinte…
Tiganul: spune-le , dar pe rand

bmwm5 31-12-08 12:33

Ramane Otil la Raduleasca peste noapte.A doua zi il gaseste ala mic si-l intreaba:tu esti noul meu babysitter?Otil ii raspunde:nu,sunt noul motherfucker!

zarisk 04-01-09 14:05

nu stiu daca a mai fost :D

Doi porci fumau iarba, la un moment dat unul intreaba: Auzi ma, ce-o fi dincolo de Craciun?

Kedy 05-01-09 20:11

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile. Vine Mosu': copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o balega. Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul: - Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune... si asa mai departe. Optimistul rade incantat: - Mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!

Xel'Naga 06-01-09 09:29

Superman îi povestea lui Spiderman :

- Eee, si cum zburam eu asa pe deasupra zgârie-norilor, o vad pe o terasa pe Wonder-Woman, era complet dezbracata si avea si picioarele cracanate ...
- Siii ... ?
- Îmi zic în sinea mea: "La cât de rapid sunt, cobor, i-o trag o data, si dispar rapid. Ea nici n-o sa stie ce-a lovit-o ..."
- Si, si ?
- Cât ai clipi i-am tras-o în cur Omului Invizibil ! :lol::twisted:

Xel'Naga 07-01-09 14:01

O tipa maritata, intr-o seara cand sotul era plecat si-o tragea cu 3 indivizi in acelasi timp.
Pe masa numai cocaina. Din cand in cand se mai oprea si mai tragea pe nas, orgasme multiple, delir…
La un moment dat, usa se deschide la perete si intra barbat-su.
Cu ultimele puteri si in culmea placerii ea se apleaca, mai trage o data pe nas dupa care se uita la barbat-su si zice:
- Si acum iar incepem: banuieli, suspiciuni … ;):lol:

Doua prietene stateau de vorba:
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul … :twisted::D

La usa domnului Popescu suna o doamna:
- Buna ziua, sunt doamna Ionescu si am sa va dau o veste foarte prosta: sotia dv. va inseala cu sotul meu.
Domnul Popescu este daramat si inebunit de veste. Dupa cateva momente de durere surda o intreaba ce e de facut in situatia asta. Doamna Ionescu ii sugereaza ca trebuie sa se razbune, sa-i insele si ei ca sa vada e inseamana.
Se "razbuna" ei asa de vreo 3 ori cand doamna zice:
-Sa ne mai razbunam o data.
Domnul Popescu ingrozit raspunde:
-Draga mea, m-as razbuna cu placere dar nu mai am pic de ura in mine! :twisted::lol::o

Xel'Naga 07-01-09 22:03

In pragul crizei financiare, seful se adreseaza celor patru angajati: "Imi pare rau, dar va trebui sa il concediez pe unul dintre voi".
Angajatul de culoare: "Fac parte din minoritatea protejata de lege".
Angajatul de sex feminin: "Sunt femeie!".
Cel mai in varsta subaltern: "Concediaza-ma si te lovesc cu un proces de discriminare din cauza varstei, de nu te vezi!".
Toti se uita spre cel mai tanar dintre ei, care spune: "Cred ca sunt gay..." :lol::twisted::D

bmwm5 08-01-09 10:32

Marian Vanghelie (PSD)/ /“Zici să conjug verbul «a avea» la prezent? / /Păi, ia ascultă: eu am, tu n-ai, el,ea n-are, noi avem, voi n-aveţi, ei n-au nevoie

Xel'Naga 08-01-09 13:04

Într-o companie de bărbaţi, toţi se veselesc, numai unul e trist.
- Ioane, de ce eşti trist?
- Am aflat că soţia are SIDA... (o pauza lunga printre colegi)... Am glumit, băieţi. Ce v-aţi îngălbenit aşa ??? :-P;)

Inaintea unei operatii, medicul: -Cati ani ati spus ca aveti? La care pacientul, un pic fricos:
-Fac 46 peste 2 saptamani. Doctorul, putin amuzat:
-Imi place optimismul dumneavoastra. :D

Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina treaba, pleaca si din usa, ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos... :twisted:

Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde: "Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap.
Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: " Eu nu te-am vazut, ... dar te-a vazut nevasta mea. :lol:

mafiozzo 09-01-09 09:32

Janos spune că Transilvania e a ungurilor. Ion îl întreabă:
- Cum cîntă greierii în Transilvania, măi Janos?
- TRI, TRI, TRI.
- Păi vezi, măi Janos, cînd vor cînta HARUM, HARUM, HARUM, atunci vom sta de vorbă în chestiunea Transilvaniei.

Doi scoţieni într-un cort:
- John, dormi?
- Nu, ce vrei?
- Dă-mi 50 de penny.
- Dorm, dorm

Într-o zi, Ion îl întreabă pe vecinul său Gheorghe:
- Bă, Gheorghe, poţi să mă ajuţi astăzi să tai lemnele astea?
- Nu se poate, am o boală venerică!
- Cum? Ce boală ai?
- Mă doare în p**ă!

Ion şi Gheorghe se întîlnesc la un colţ de stradă. Întreabă Ion pe Gheorghe:
- Unde meri, mă?
- Nu ştiu! Da' tu unde meri, mă?
- Nu ştiu!
- No, atunci hai p-aci că-i mai aproape

fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre A 4 si X 5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si o litera q 7 si X 6. Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va schimba programa la facultati si se vor invata 5 litere. R A T U C.

Kedy 09-01-09 17:08

Bula si Strula s-au dus la vanatoare de lei in padure. Stand prea mult sa facut noapte si au sapat un sant in jurul lor sa nu ii atace leii. In timp ce dormeau strula sa sculat, s-a dus sa se pise si a cazut in sant. Dimineatza, Bula, vazand ca Strula nu e langa el se duce sa se uite in shantz.Acolo vede un leu fugarindu-l pe Strula si ii zice acestuia:-Ma vezi ca te ajunge leul....la care Strula raspunde da-l in **** mea...am trei ture in fata lui!

Rares_CRM 10-01-09 10:49

mafiozzo, imi place poza ta de la semnatura, ma bucur ca ti-a placut VT-ul facut de mine. :) Scuze de off :D

Si ca sa nu fiu off, pun si eu un banc.

Doua batranele se intalnesc in cimitir:

- Auzi, zise una, ai venit la sot ?
- Mda, da matale ?
- Ei, si eu la fel
- Auzi, da cati ani ai matale ?
- Eu ?, am 91 de ani
- Aha, auzi, .....si te mai duci acasa ?

Kedy 10-01-09 18:42

Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase.
Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.
Când să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr. 1,000,000 primeşte maşina gratis.
Când e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.
Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta.
Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
Asta e, zice omul, când e să ai noroc, ai noroc până la capăt!"

bmwm5 12-01-09 09:50

un top 10 de la Bendeac:
TOP 10 LUCRURI PE CARE O FEMEIE LE POATE SPUNE IUBITULUI CA SA FIE SIGURA CA O PARASESTE

1.”Ce frumos ar fi sexul cu tine daca n-as sta cu grija sa simulez la timp orgasmul…”

2.”Pacat ca nu sunt lesbiana.Poate atunci as fi placut-o pe maica-ta…”

3.”Ce fericita am fost cand te-am vazut prima oara dezbracat! Dupa atatea scule mari, tu esti o vacanta binemeritata…”

4.”Iubituleeee! Ti-am facut telina cu maioneza! Pricepi aluzia?”

5.”AIA e periuta ta?!?!?! De 2 luni spal WC-ul cu ea!!!”

6.”Vreau o nunta simpla. Ceva intim. Maxim 300 de invitati…”

7.”Nu trebuie sa te simti prost ca eu castig mai mult ca tine iubitule. Uite,ia 50 de mii fugi si incalzeste-mi si mie masina…”

8.”Iubire, m-ai inselat vreodata?! Te rog eu spune da ca sa fim chit!”

9.”Ahhh! Daaaa! Ohhhh! Daaaa! Asa! Da! Da-mi-o tare!!! Ohhhh! Geluuuuu! Pardon… Sorin….”

10.”Te-am inselat cu…” (si ii spuneti un nume de vedeta. Atentie! Ca sa fiti sigura ca va crede nu alegeti urmatoarele nume: Traistariu, Botezatu, Solcanu.)

300zxtt 12-01-09 18:20

Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.
Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze.
- Unde pleci dom'le singur, ca mai sunt femei aici, zice unu ? Romanul replica :
- Lasa-ma in pace omule, mie de futut imi arde acum ?

Pe strada trecea un cortegiu funerar. Un pieton constata cu uimire ca sicriul era
tinut invers. Asa ca il
intreaba pe un om din apropiere cine e cel mort. Omul ii raspunde ca e soacra lui.
-Dar de ce nu tineti normal sicriul?
-Pai,daca o intoarcem pe spate, incepe sa sforaie.

Un barbat naufragiaza pe o insula pustie acum 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru... Barbatul: Buna! In sfarsit o fiinta unama! Fata: Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara? Barbatul: De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului. Barbatul: Oh multumesc din suflet! Fata: Si de cand n-ai mai baut ceva? Barbatul: De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whiskey pe care i-o da barbatului. Barbatul: Oh...multumesc mult. Esti ca o zana buna! Fata: (coborand fermoarul costumului) Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...? Barbatul: Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai crose de golf acolo?

Psycho 12-01-09 21:51

xelnaga .. o rugaminte mare nu mai scrie cu portocaliu ca ma chinui sa citesc :)) si poate nu-s singurul .. punele cu negru plsz ca ne scoti ochii .. nu te supara :))

ce e un punct negru intre 2 puncte albe ???

un purice cu vata in urechi ;)

zeps 14-01-09 08:23

Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo.
Profesorul spune:
- Porcul nu-i este prieten porumbelului.
Studentul raspunde:
- Bine, atunci eu am zburat.
Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate.
In cele din urma, profesorul il intreaba:
- Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei?
- Pe cel cu bani.
- Eu l-as lua pe cel cu minte
. -Elevul: Fiecare cu ce n-are…
Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare “BOU”.
Studentul merge la el si ii spune:
- Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota!!!

bmwm5 14-01-09 09:20

Din Mihai Bendeac:
Odata am lasat iubitei un paharel cu sperma pe noptiera si un bilet: “Duci tu copiii la scoala?” Adevarul e ca si tipa a fost la inaltime. Avea umor a naibii. Mi-a trimis un sms : “Iubireeeee! Ce surpriza frumoasa! Ador sa beau lapte dimineata! dar n-am inteles care-i treaba cu copiii…”

mafiozzo 14-01-09 11:07

O tipa vine la o vrajitoare: - Doi barbati, Ion si Gheorghe, ma iubesc amândoi si vor sa ma ia în casatorie. Spune-mi, cine va fi norocosul? Vrajitoarea se uita în globul ei de cristal, în carti, si spune: - Norocosul va fi Gheorghe: te vei casatori cu Ion

bodyspeed 14-01-09 15:53

Intamplari haioase :lol:
Ieri după examen, vorbisem cu o fată să îi dau nişte cursuri să le xeroxeze , doar că le am acasă .. să merg după examen cu ea acasă apoi la xerox,
Se termină examenul .. îmi zice , hai că veni soţu ..o să merg cu el şi să merg eu în faţă cu maşina.
Zis şi facut..., întorc maşina depaşesc maşina lor ..o octavia , şi pornim la drum.., cert că nu am mers tare... sau de genu:lol:, doar că mă grăbeam .. (cei din Craiova stiu zona de la Spiru haret ..prin Brazdă , fix la rond , la shorma :-P şi apoi pe la podisor , să intru in Rovine unde stau ) pe cele mai tari shortcat-uri :lol::lol::lol: , cam aglomerat .. dar am ieşit repede. Ajung în faţa blocului mă dau jos să salut şi eu şi totodată să mă scuz pe unde intrasem să scurtăm drumu..,ramân mască lucra la Politia Rutieră îmbrăcat in poliţist ... nuştu pe unde sef de post lalalala..cert că nu am reţinut :lol: ,
Ce am reţinut .. că dacă am folie şi pe parbriz.. că stie el maşina :shock: :D , că sare in ochi , dar conduc prudent ..şi nu am calcat pe nimeni momentan pe nervi.., :lol:
Culmea a fost că am mers la xerox , cu maşina lor .. pe bancheta din spate lângă basca albă de poliţie:lol::lol:

KoKozula 14-01-09 16:19

Am patit si eu una din asta.. cand eram in armata :)) ...

Raman planton in unitate peste noapte cu inca 2 colegi si ne pune pe alcoale. Si dupa o tona de vodka... la astia li se pune pata sa mearga in nush ce club. Io le-am zis ca daca ei se cara.. io ma duc acasa. Noh.. sarim gardu .. merem care in treaba lui, iar a 2-a zi la 6 dimineata ma trezesc sa ma duc inapoi in unitate, ca trebuia sa para cum ca n-am plecat. :)

Aveam o mahmureala in mine de numa numa. Si in drum spre statia de treoleu, vad intr-o parcare unu care se chinuia sa isi porneasca dacia lui 1300 (era prin noiembrie spre sfarsit.. era deja frig si nu avea curent). Eu eram imbracat in soldat, si cand ma vede ma roaga sa il ajut sa o impinga. Ma durea capu' de numa si eram gata gata sa ii zic ca sa isi vada de treaba lui, dar am zis "hai s-o fac si p-asta".

Ala se suie la volan, si dupa ce ii porneste masina ma intreaba "unde mergi?". Eu ii zic ca la unitate in Someseni. Hai sus sa te duc.

Noh mah ... daca ma duce.. dice sa nu ma urc? Ma urc.. povestim conversatii .. si cand ajungem in zona ... eu ma gandeam ca el o fi mergad pe undeva prin zona, dar.. surpriza .. era capitan la mine in unitate =)).

Cand ajungem in drept cu unitate... il rog sa ma lase langa gard... fiindca "eu n pot intra in unitate pe poarta principala fiindca nu am bilet de iesire". O facut ala niste ochi ... dar n-o zis nimik, am sarit gardu ... si am stat cu morcovu in cur sa vad daca ma toarna.

Dar o fost domn si n-o zis nimik .. am trecut pe langa el in ziua aia si mi-o zambit gales .

Mare Domn :D

Kedy 14-01-09 17:39

Ea catre el:
- Logodnicul lui Lili este mai tandru ca tine, ii spune mereu „perla mea" !
- El este bijutier . Eu sunt ginecolog . Cum ai vrea sa-ti spun ?

manu_96xls 14-01-09 20:20

De ce este tăiat șaptele cu o linie?
În scrierea de tipar, cifra șapte arata astfel: 7. Când o scriem însă de mână, o tăiem cu o linie orizontală. V-ați întrebat vreodată de ce? Când a ajuns la a șaptea porunca, "Să nu râvnești la nevasta aproapelui tău", cei mai mulți dintre bărbați au început să strige: -Tăiați șaptele, tăiați șaptele, tăiați șaptele!!!

Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii in sesiune. Se intoarce Sf. Petru si zice: - Pai aia de la Medicina invata de rup, aia de la Drept, la fel... iar aia de la Politehnica... aia petrec. Nu trece mult timp si iar este trimis Sf. Petru. Se intoarce, si tot asa, aia de la Medicina invatau de rupeau, aia de la Drept, la fel, la Politehnica, tot bairam. Se mai intampla faza de cateva ori, in cele din urma Dumnezeu zice: - Sfinte Petru, ia vezi ce mai fac studentii in sesiune. Se intoarce Sf. Petru si da raportul: - Pai, Doamne, aia de la Medicina se rup cu invatatul, aia de la Drept, la fel, rup randurile.... - Si Politehnica?, intreaba Dumnezeu. - Pai, Politehnica se roaga... - Bun! Pe astia ii trecem.

Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu capul in jos.
"Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata ta?"
"Cand am avut diaree"...

Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca,sunt in fiecare an din ce in ce mai multi.

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara il intreaba:
- Ce-ai patit Bula?
- E, am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.
- Vaaai, saracul de tine! Si te-a intepat?
- Nu, n-a apucat: a omorat-o tata cu vasla...

Ea catre el : Iubitule, spune-mi, ce-ti place cel mai mult la mine : fata mea ca de papusa sau corpul meu sexi ?
El, uitandu-se lung la ea : Cred ca mai degraba simtul umorului !

Baietelul la cofetarie: "Sarumana, aveti fanta roz?" "Da puisor, toate avem fanta roz..."

Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs si iese pe hol, unde se intalneste cu presedintele Bush.
Isi strang mainile si irakianul zice:
- Stiti, am si eu o intrebare apropo de cultura Americii.
- Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush.
- Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sunt si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi.
La care presedintele Bush se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste:
- Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor...

In noaptea nuntii, tanara pereche se retrage in dormitor si ea ii spune proaspatului sot:
- Dragul meu, e timpul sa-ti spun ceva... eu nu stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee...
- Nu-ti face griji iubita mea, dezbraca-te, culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si restul fac eu...
- O nu, prostut mic... sa ma ... stiu... m-am referit la gatit, spalat, calcat...

Vulturul zbura linistit pe deasupra unor stanci.
Se intalneste cu vulturoaica, aceasta il intreaba: -Unde te duci vulture?
Vulturul: -Ma duc sa-mi pun p.... de fier!
A doua zi vulturul zbura aiurea in toate directiile, dadea greu din aripi, nu putea sa-si controleze zborul.
Vulturoaica il vede si-l intreaba: -Unde te duci vulture?
Vulturul: -Unde vrea .... mea...

mafiozzo 14-01-09 22:42

O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW al anului, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii... Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, - Din cauza ta am bijuterii - Din cauza ta am bani - Din cauza ta pot avea barbatul care vreau - Din cauza ta am ... Deodata incepe sa se pise... si ...duios ii replica: - Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!...

L4uR 15-01-09 10:08

1.Î:Ce se întâmpla atunci când un proprietar de Dacia 1300 face plinul la masina?
R:Se dubleaza valoarea masinii.

2.Î:Cum se numeste Lastunul pe franceza?
R:Carton de blamage!

3.Î:Care e cel mai scurt banc cu Lastunul?
R:Un lastun parcheaza în vârful dealului...

4.Cei care mai au Lastunuri nu mai trebuie sa plateasca impozit pe masina deoarece:
Daca îti pui centura de siguranta se considera a fi rucsac...

5.Î:Care este numele stiintific al soferilor de Lastun?
R:Accelerator de particole...

6.Î:Cum se masoara acceleratia unui Trabant?
R:Cu un calendar... :))

DTH 15-01-09 17:47

Nu este un banc , o sa va povestesc o intamplare care s-a petrecut chiar astazi.

Fac comanda de dimineata la taxi ( MERIDIAN ) , vine frumos ma ia de acasa , spun sa ma duca la scoala cat mai repede ( fiind o tipa la volan ) , merge ce merge ...cam aglomerat , ii spun sa faca si ea niste slalomuri printre masini ca ma grabesc rau de tot , tipa nu prea s-a incumetat sa faca asa ceva , si a facut ce a putut , asa ca am ajuns pe la Charles de Gaule unde era mai liber la ora 10.40 cand deobicei este cam aglomerat...in fine...pe drum , gropi luate , incontinuu , pana cand mi s-au zgaltait creerii si i-am spus , nu te supara ...nu le poti ocolii ? Ea : A pei ...tot masina mea e ...:| ajungem la mine la scoala , ii platesc , si cobor din masina ...merg eu ce merg cand aud BUFF !!!! cand ma uit in spatele meu ce se intampla-se ...in curtea scolii la mine este o bariera si un ghiveci de flori...femeia a intrat in ghiveci , i-a zburat toata bara din spate si numarul de imatriculare cazut :)) m-a bufnit rasu rau de tot...si ma duc la ea ...Va ajut cu ceva ? Ce o sa zica sefu ? Ea : E masina mea ! ma descurc , merg asa :| =))):))=))

KAY_ 15-01-09 18:10

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1984095)
Nu este un banc , o sa va povestesc o intamplare care s-a petrecut chiar astazi.

Fac comanda de dimineata la taxi ( MERIDIAN ) , vine frumos ma ia de acasa , spun sa ma duca la scoala cat mai repede ( fiind o tipa la volan ) , merge ce merge ...cam aglomerat , ii spun sa faca si ea niste slalomuri printre masini ca ma grabesc rau de tot , tipa nu prea s-a incumetat sa faca asa ceva , si a facut ce a putut , asa ca am ajuns pe la Charles de Gaule unde era mai liber la ora 10.40 cand deobicei este cam aglomerat...in fine...pe drum , gropi luate , incontinuu , pana cand mi s-au zgaltait creerii si i-am spus , nu te supara ...nu le poti ocolii ? Ea : A pei ...tot masina mea e ...:| ajungem la mine la scoala , ii platesc , si cobor din masina ...merg eu ce merg cand aud BUFF !!!! cand ma uit in spatele meu ce se intampla-se ...in curtea scolii la mine este o bariera si un ghiveci de flori...femeia a intrat in ghiveci , i-a zburat toata bara din spate si numarul de imatriculare cazut :)) m-a bufnit rasu rau de tot...si ma duc la ea ...Va ajut cu ceva ? Ce o sa zica sefu ? Ea : E masina mea ! ma descurc , merg asa :| =))):))=))

Razi de necazu omului......:D

mafiozzo 16-01-09 01:06

Bancu asta il scriu din amintiri...

Cica era o blonda.. si si-a luat si ea permisi si prima ei masina un tico. seara si-l parca langa bloc iar in fiecare dimineata cand cobora la masina observa ca nu mai are cd-player il furase cineva.
Faza se repeta de 2 3 4 5 ori pana blonda se enerveaza nu isi mai cumpara alt cd player si pune o foaie in parbriz : NU MAI AM CD PLAYER !

A 2a zi cand coboara la masina in loc de masina gaseste un bilet pe care era scris mare : NU-I NIMIC I PUNEM NOI !!

bmwm5 16-01-09 08:34

Doi patroni stau la o bere si vorbesc d-ale lor. - Ma, zice unul, tie cum iti merge? - Prost tare, zice-al doilea, da tie? - Ba, prost, prost da" nu asa, e criminala situatia! - Frate, da tu mai dai salarii la angajati? - Nuuu! de vreo trei luni.Da" tu le mai dai? - Nici vorba, de prin octombrie; da, ai tai mai vin la munca ? - Ba, m-am mirat si eu da" vin in fiecare dimineata, semneaza condica, muncesc.Dar ai tai? - Si-ai mei vin ma la treaba! Stau ei si se gandesc si dupa citeva minute, unul dintre ei zice: - Ma, ce-ar fi sa le punem la astia o taxa la intrare?!

Gabi 16-01-09 10:11

Special pentru posesorii de Matiz :)

Un şofer ce venea de la Galaţi spre Iaşi, opreşte la popas la Costeşti. Intră în bar şi cere o sticlă de palincă de 70 grade. Începe să înjure, trage câte o duşcă şi scuipă pe jos: "Băga-mi-aş p*** în el de Matiz".

Lumea din jurul său spune: "Aaa, ai Matiz?". Şoferul: "Nu, sunt şofer de camion. Staţi să vă zic. Băgă-mi-aş p*** în el de Matiz!" şi iar scuipă pe jos. Păi într-o curbă am ieşit de pe carosabil şi opreste un dobitoc cu Matizu' lui, că cică vrea să mă ajute, să-mi tracteze camionul, 'tu-i gura mamii lui de Matiz'" şi iar scuipă, "la care pe mine mă pufneşte râsul, ma uit la el şi-i zic: "Mă, dacă tu tractezi camionul cu rahatul ăsta de maşina, io îţi sug p*** !"

:lol:

300zxtt 16-01-09 12:56

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1985594)
Special pentru posesorii de Matiz :)

Un şofer ce venea de la Galaţi spre Iaşi, opreşte la popas la Costeşti. Intră în bar şi cere o sticlă de palincă de 70 grade. Începe să înjure, trage câte o duşcă şi scuipă pe jos: "Băga-mi-aş p*** în el de Matiz".

Lumea din jurul său spune: "Aaa, ai Matiz?". Şoferul: "Nu, sunt şofer de camion. Staţi să vă zic. Băgă-mi-aş p*** în el de Matiz!" şi iar scuipă pe jos. Păi într-o curbă am ieşit de pe carosabil şi opreste un dobitoc cu Matizu' lui, că cică vrea să mă ajute, să-mi tracteze camionul, 'tu-i gura mamii lui de Matiz'" şi iar scuipă, "la care pe mine mă pufneşte râsul, ma uit la el şi-i zic: "Mă, dacă tu tractezi camionul cu rahatul ăsta de maşina, io îţi sug p*** !"

:lol:

cel mai tare banc auzit in ultima vreme.....si acum ma pufneste rasul....

Kedy 16-01-09 18:57

Un negru si un alb, pe malul unui lac, amandoi cu scula atarnand in apa .
Albul:
- Ce rece este apa!
Negrul:
- Si ce nisipos e fundu'!
> > >
Vine un pitic la doctor:
- Dom, doctor am probleme sexuale ....
Doctorul:
- Bine ma suie-te pe masa!
Se suie piticu pe masa . Ii baga doctoru mana-n chiloti, trage si vede o scula babana .
Doctoru :
- Pai bine ba piticule . . cu darabu asta imi spui mie ca ai probleme sexuale?
- Domn doctor, cand mi se scoala cad in cap .
> > >
Se intilnesc doi politisti intr-un bar .
-Ce bei, il intreaba unul pe celalalt? Pai, ce bei si tu, nu am pretentii .
-Doua cafele, cere politistul barmanului .
-Da-mi si mie doua, zice celalalt politist .
> > >
Într-un avion de pasageri, zburau pentru prima data împreuna un pilot evreu si copilotul care era chinez .
Dupa o buna bucata de timp în care nu si-au spus nimic unul celuilalt, evreul rupe tacerea:
- Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii!
- De ce? - îl intreaba surprins chinezul .
- Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor ! - Nu noi am fost, aia au fost japonezii!!!
- Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt!
Chinezul înghite în sec, dar nu spune nimic .
Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune:
- Si eu va urasc pe voi, evreii!
- De ce? - întreaba jignit evreul .
- Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul!
- Ce prostii vorbesti! Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un
iceberg!!
- Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt!

Rares_CRM 18-01-09 19:23

Un batranel mai avea doar trei fire de par in cap. Se duce la frizer si ii zice acestuia sa ii faca freza pe o parte.
Frizerul.
-Hop. Cazu unu.
Batrannelul.
-Nu-i nimic. Faceti freza cu carare pe mijloc.
Frizerul.
-Hop. Mai cazu unul.
Batranelul.
-Bine-atunci da-mi freza peste cap, asa ca la mafioti.
Frizerul.
Aoleo, cazu si asta.
Batranelu.
-Dao-ncolo, faceti-o valvoi.

Sasha 19-01-09 12:12

Ce s-ar întâmpla, daca Pamântul s-ar roti de 30 de ori mai repede? Barbatii ar primi salariu în fiecare zi, iar femeile ar muri din cauza hemoragiei !!

All times are GMT +2. The time now is 13:01.

- Copyright 2026 4Tuning