Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Jbwkzz 26-10-11 22:07

Re: Sibiu, discutii off-topic

2 Attachment(s)
Tocmai am fost si eu la el astazi sa-mi sudeze si mie cva :???: eu zic ca a iesit bine !

:arrow::arrow:

Mosneagu 27-10-11 18:05

Bun, o sa trec zilele astea pe la el.

X_T 27-10-11 22:06

ATENTIE unde va parcati masinile! Cei de la Ridicari auto sunt cu ochii pe noi. Aveti grija ca in spatele bcr.ului de pe str.emil cioran se ridica intr-o veselie masinile. Cam 6-7 masini/zi sunt ridicate de pe 'spatiul verde' deci aviz amatorilor.

deyu010 28-10-11 12:20

iti zic sincer nu mai lasati masina nici pe strada aia ca vo ridica si de acolo... am vb ieri cu un agent de ala de la ridicari si face ca atata masinile de pe spatiu verde cat si cele de pe carosabil de acolo vor fi ridicate deoarece nu este voi sa parcam ca drumul este cu 2 sensuri.... Si l-am intrebat de unde ne dam seama... Si a zis ca daca vii de la ibis este semn (Are dreptate) cu oprirea interzisa pe aceea parte a carosabilului... deci aveti grija unde le lasati daca cumva aveti treaba pe la bcr, casa de cultura, si restul de prin jur....

Jbwkzz 28-10-11 15:34

Si eu i-am vazut "incarcati" cu o masina si ieri si astazi , umbla una intruna sa aghete ceva...... aveti grija :D

Bassu_SIV 28-10-11 15:48

daca nu fac ridicari nu-si iau salariul

Jbwkzz 28-10-11 15:50

au procent din ridicari :shock: ^^ vai vai

RDss 28-10-11 16:14

Din asta traiesc :))

AdrianSB 31-10-11 10:39

http://tuningcox.blogspot.com/search...tilate%20false :lol: pentru o siguranta sporita :lol:

Jbwkzz 31-10-11 22:51

ce liniste e pe aici , ce ati patit ma nu aveti timp sa scrieti 3 vorbe aici ?:))

deyu010 01-11-11 06:54

ii greu sa apesi 3 taste:)) care stie de unde fac rost de calendaru ala de pe 4tuning!?!?

lupalb 01-11-11 06:56

e frig afara, nu scoate nimeni nasul din casa ca le ingheata si le pica jos.
Care puteti sa imi spuneti de unde as putea gasi niste sprayuri cu vopsea cu niste culori de alea mai traznite si la ce preturi?
e deja postat pe 4tuning calendaru`

deyu010 01-11-11 13:38

am vazut ca ee postat dar nu ee cu lunile :)) numa pozele... eu asa l-am gasit... si de sprayuri incearca pe calea dumbravi vizavi de cec langa blocu ala portocaliu la freetime.... in jur de vreo 20-30 dar nu sunt foarte mari... sau daca nu mergi pe centru undeva pe langa pacea parca ee oldschool acolo sunt si sprayuri mai mari si de obicei gasesti culori mai trasnite :D

lupalb 01-11-11 14:07

care imi poate spune de ce nu imi mai baga caldura la masina??
Am schimbat antigelul cu totu`, filtrul de polen si tot nu vrea.
Tin sa precizez ca pana sapt. trecuta mi a bagat caldura de nu puteam sa stau in masina, dupa care mi s-a aprins becul de apa (inainte sa schimb antigelul) si de atunci nu imi baga caldura decat daca urc peste 3000 de ture cu ea...
Motorul se incalzeste si ajunge la 90 de grade, furtunele ce intra in calorifer sunt calde... si totusi nu vrea.
Care ai mai patit si ma poti ajuta, astept mesaj, daca nu spuneti-mi unde ma pot duce la cineva care sa se priceapa asa cum trebuie. Imi trebuie urgent rezolvata problema ca vine frigul si nu prea e ok.
@Deyu nu imi trebuie foarte mari sprayurile, dar imi trebuie ciudate:)

deyu010 01-11-11 14:47

acolo gasesti sigur culori mai ciudate :D

cosmin_cosmin_1 01-11-11 16:17

pare sa fie problema de la clapetele de dirijare a aerului din aeroterma. cum sunt comandate, prin cabluri, motorase sau vacuumatic?
aerul rece poti sa-l dirijezi la parbriz, picioare etc?

lupalb 01-11-11 16:28

Clapetele is pe cabluri, dar functioneaza. Pot cOmuta de pe o zona pe alta(picioare,parbriz,etc), pot comuta rece cald, problema e ca imi baga cald doar cand am motorul turat peste 3000 de ture, intre 2000-3000 imi baa calai spre rece iar sub 2000 imi baga rece.
Furtunele sunt toate incalzite de nu poti sa tii mana pe ele, filtru de polen e nou deci aer baga la greu. Nu stiu ce ar putea avea. Si vine iarna...

bogdan650 01-11-11 21:35

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4683784)
Clapetele is pe cabluri, dar functioneaza. Pot cOmuta de pe o zona pe alta(picioare,parbriz,etc), pot comuta rece cald, problema e ca imi baga cald doar cand am motorul turat peste 3000 de ture, intre 2000-3000 imi baa calai spre rece iar sub 2000 imi baga rece.
Furtunele sunt toate incalzite de nu poti sa tii mana pe ele, filtru de polen e nou deci aer baga la greu. Nu stiu ce ar putea avea. Si vine iarna...

Cum ar zice un clasic la faza asta ... ""lasa ba ca ai scaune incalzite"" :twisted: .. Nah ca te-am prins !! :)) Si ca sa fiu on si sa nu te superi maine dau un telefon la radu sa vad daca are vreo idee. ;)

lupalb 01-11-11 21:38

Hahaha, pai stii care i faza? De functionat functioneaza, doar ca nu asa cum trebuie. A, scaunele incalzite functioneaza mai bine ca la tine, da stai asa, ca tu nu ai scaune incalzite:)
Caldura am si eu daca merg sportiv, dar nu pot sa merg mereu asa, devine obositor.
Vb cu radu si daca stie ce e de facut si poate sa faca, sa iti zica un scor si sa o rezOlvam in pana mea odata.

Jbwkzz 01-11-11 22:41

Maine o sa am numere de sibiu uhuuu :D o sa pun o poza sa ma recunoasteti in trafic :)))

Jbwkzz 02-11-11 13:26

Am si eu o intrebare , unde gasesc si eu o solutie de curatat jante ? da adica sa curete tot si bine si la ce pret ar fi, Multumesc :D :X

Jbwkzz 02-11-11 16:16

3 Attachment(s)
Gata am si eu numere de sibiu ;;)

bDzz 02-11-11 16:17

heh frumos bmw. sa-l stapanesti sanatos :o la cati mai multi km fara incidente ! is fericit ca nu numa io am semnu :!: :)))

Jbwkzz 02-11-11 16:20

Mersi mult ! nu esti singuru stai linistit :)) ne luam de mana si stam deoparte :))

deyu010 02-11-11 16:36

si eu si eu bag pl :!: :))

Jbwkzz 02-11-11 16:37

scuza-ma ne luam toti 3 de mana =))

deyu010 02-11-11 16:42

daca trebe facem si asta ce draqu... acuma ca ai numere de sb poti veni si tu vineri la intalnire... :D

Jbwkzz 02-11-11 21:48

daca nu aveam numere de sibiu nu puteam sa vin sau nu inteleg aluzia ? =))) am fost deja de 2 ori :D

deyu010 02-11-11 22:30

nu am zis ca nu poti veni.... dar na nu te-am prea vazut pe acolo nu stiu :)) normal ca poti veni oricine poate venii!!!:twisted:

DirectHIT 03-11-11 07:41

Sa-l stapanesti sanatos JBWkzz, si fara incidente :P

trafy-vr6 03-11-11 07:42

fa-i narile negre cu colant...dar lucios

Jbwkzz 03-11-11 11:33

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 4687560)
Sa-l stapanesti sanatos JBWkzz, si fara incidente :P

Mersi Aline ^^
Quote:

deyu010
nu am zis ca nu poti veni.... dar na nu te-am prea vazut pe acolo nu stiu ) normal ca poti veni oricine poate venii!!!
am fost si eu :D

Quote:

trafy-vr6
fa-i narile negre cu colant...dar lucios
narile o sa le schimb cat de curand cu unele negre nu o sa le pun colant si nici nu o sa le vopsesc p astea ce sunt acuma , o sa cumpar altele negre :D

AdrianSB 03-11-11 12:36

http://www.anuntulvideo.ro/filme/8498-nici-chiar-asa :woowoo: :lol:
http://www.anuntulvideo.ro/filme/228...e-iei-la-volan

Jbwkzz 03-11-11 23:00

Adrian am ras cu lacrimi =)) vaii SHTOP AHAHAHAHA

AdrianSB 04-11-11 05:55

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=zKkMz28IZug 0,24 "radar control" :lol:

lupalb 04-11-11 08:03

cam asa ar trebui sa facem si noi prin Romanica....
Sau cand vezi coloana oficiala....

SynTheLaZ 04-11-11 20:45

Cine imi recomanda si mie o curatatorie buna? Vreau sa imi curat tot interiorul.

deyu010 04-11-11 20:50

Jbwkzz pentru tine uite https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...e46-11114.html

Jbwkzz 04-11-11 21:01

Edit ^^: ma gandeam ca ai pus pozele =)) , am vazut e46-le :D e bestial dar nu imi plac aripile parca sunt prea umflate si ar da bine alte jante dar gusturile NU SE DISCUTA ^^

edit iarasi ^^ : arata mai bine ridicata :D si acum mi-am dat si eu seama de ce a umflat asa tare aripile , sa ii intre jantele + ca e are perne de aer ... :D , e super frumoasa masina :D

bDzz 04-11-11 22:41

Quote:

Originally Posted by Jbwkzz (Post 4691870)
Edit ^^: ma gandeam ca ai pus pozele =)) , am vazut e46-le :D e bestial dar nu imi plac aripile parca sunt prea umflate si ar da bine alte jante dar gusturile NU SE DISCUTA ^^

edit iarasi ^^ : arata mai bine ridicata :D si acum mi-am dat si eu seama de ce a umflat asa tare aripile , sa ii intre jantele + ca e are perne de aer ... :D , e super frumoasa masina :D

lasa ca ii fac o poza la bmw lu varumeo sa vezi ce frumos i`o pastrat liniile :d

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning