![]() |
Re: Chat
taietear doctorii
|
ba dacia wrc .......nu mai scrie ca rade lumea de tine ........tu esti nebun.......?jur trezeste-te man ca esti grav de tot
|
Quote:
|
sper sa fie in bani nu in produse premiul :P
|
Quote:
Daca cea din avatar e prietena , sotia sau logodnica ta.....atunci eu zic ca nu o meriti ! Daca e doar o poza ciordita de pe net....tot nu o meriti ! Esti elementul spumant al acestui forum.....dar mai gata-te omule ! Deja tu intrebi si tot tu iti raspunzi |
de ce ma intrebi cine-ti tipa din poza? vrei invitatie la nunta si/sau botez?
|
Dacia_WRC... Iar ai nevoie de o pauza? NU e obligatoriu, dar daca insisti... Premiul la 5000 de post-uri s-ar putea sa fie un user nou nout cu 0 km pentru tine... ;)
|
Doamne Feri Ma
|
:)) cred ca-mi i-au o mini vacanta pana-mi repar masina, azi pe petrila colt cu piata 1848 o intrat un bou in mine...asa ca cateva zile am sa fiu ocupat
poi is numa pe la 1500 de posturi pana la 5000 mai am, apoi de la capat :P glumeam o mini vacanta de cateva zile imi i-au, va las si pe voi umpic in liniste :P |
Pare destul de fericit omu asta... ciudat
|
Re: Fiat 500 at SmokeDesign
el e Rebel :) nu exista asa ceva pt el :))
totusi ... nu se gaseste prin Cluj un fiat ieftin, pana in 10 mil. ca as vrea sa achizitionez ... o buburuza. :) |
mah detman o cam iei pe urmele lu dacia wrc cu gandirea asta;)
|
eu sunt unicat...asa ca te rog frumos
|
intr-adevar.....pe dacia nu-l ia nimeni:D
|
nu-mi trebuie invitatie ....vine ea singura la mine . Femeia , nu invitatia.
|
Zici ca e canalu de mirc aici :twisted:
|
am si eu o intrebare........:D ..daca conduc o masina pe un drum care nu este public,,cum are fi pe camp poate sa imi faca ceva politia???...mie mia spus un pr k lu unu ia facut dosar penal k mergea pe camp si nu prea imi vine sa cred..astept raspunsuri plss:rolleyes2 :rolleyes2 .am mare nevoie sa stiu:rolleyes2
|
daca nu e drum public eu stiu ca poti sa conduci si fara carnet!
|
merci DaNuTzU' :D ..mai multe raspunsuri k sa ma conving pls:???: :???:
|
Si eu asa stiu ca ii voie sa conduci pe un drum care nu este public. Poate ca drumul de pe camp este public, chiar daca nu este drum cu asfalt sau drum national, etc. Deci poti conduce in padure, pe campie, in curti, etc. ;)
|
Re: Street Wars
Quote:
|
ca fapt divers, piry de ce nu i`ai dat?
data trecuta ai zis ca am trecut cu 140km/h pe langa tine, acuma nu o mai tinut masina dupa 100km/h? sau iti este frica sa faci depasirile pe contrasens? ps: vezi ca se cam inclina reno-u pe viraje, asa...ca fapt divers |
La Multi Ani Piry !!!!
|
:lol: VA ASTEPT PE AEROPORT:-P BMW RULESSSSSSSSSSSSS:D
|
Quote:
|
multumesc la fel si tie juj......ba....fara d'astea pe 4tuning ca ma supar :P
|
Quote:
|
da motorul meu este mai mare cu fix 100cm3 fata de a tau
ma gandeam ca acolo meri ca nu te-am mai vazut, si si daca-i dadeai blana nu ma ajungeai, acuma mi-am adus aminte ca data trecuta ai zis ca m-ai facut...dar acuma am plecat aproape amandoi de la zero |
am auzit si eu din intamplare de ziua unui piroman asa ca....la multi ani piry si cat mai mult turbo in tine!...mergi pe turbo sistem:D
|
1 Attachment(s)
tare faza :D
|
Quote:
|
ma ce am mai ras atunci....saracu om era sa moara
|
ar trebui sa fie topicul 'amintiri din copilarie':-)
|
atunci era prima saptamana cu prima mea masina......iti dai seama cate tampenii am facut :LOL:
|
:-P :-P :lol: :lol: :lol: :: ;) ;) ;) AHA AHA AHA;) ;)...........................
|
hahahah renault,renault,renautl(arde-i Silvieeeee!) nu de alta da mi tovaras oli:)))
voi ma faceti sa ii fur masina la tata si sa ma dau cu toti:))) ce tare ar arata dulap vs. punto hgt oare ajung la jumate pana el e la finish=))) |
Fie ca Lumina Invierii sa va lumineze sufletele si sa va aduca multa caldura si liniste alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat!!!
|
adevarat ca inviat!
|
Tekno , acuma mi-am amintit, ziceai tu pe topicul ala a lu zebe ca de ce nu face ceva topic tehnic, eu am facut mai demult un topic despre modalitati de tuning la motoare diesel..au raspuns 3 persoane...asta apropo de nivelul forumului...si atunci de unde sa te astepti la mai mult?...
|
multi de pe forum sunt fani ai benzinarelor la bune vb! si eu as modifica un diesel dar noh...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning