Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 12-06-09 15:07

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Daca vin si sticletzii cu ochii albastri si rosii, sigur nu! Deci nu-i pont!

aleks 13-06-09 09:23

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2399710)
@aleks: si pe tine te striga lumea "alecas" ? nu de alta, dar citeam semnatura ta si nu prea faceam legatura

E a 324207 oară cānd povestesc asta :lol:
Am rămas cu stigmat din cauza nick-ului ăsta :lol:
Pe vremea cānd am īnceput eu să fac primii paşi īn programare iar messengerul era o noţiune abstractă şi inexistentă, că abia auzisem de reţele LAN şi WAN(care erau şi ele mai mult teoretice), primul progrămel compilat de mine, şi funcţional, a primit un nume care mi se părea mie interesant la vremea aia (1994) şi anume ăsta: (aleks1). De atunci am ramas cu el īn diverse combinaţii de litere, şi asta pānă īn perioada actuală, cea a exagerărilor messengeristice la tot pasul. Nu-l mai pot schimba, şi nici nu vreau, că reprezintă mult pentru mine, dar primesc zilnic replica pe care mi-ai dat-o tu, sunt īnvăţat cu ea, e predictibilă. ;)
Oricum, treaba cu limba romānă e valabilă pentru toată lumea, pe 4tuning, ne convine sau nu, scriem doar dacă putem s-o facem corect :)
Spor la scris despre orice, tuturor :)

skimpy 14-06-09 11:00

deci pana la urma noi sa fim sanatosi.

aleks 15-06-09 06:37

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2405890)
deci pana la urma noi sa fim sanatosi.

Ai tras concluzia corectă :lol:
Īmi pare rău ca nu ne-am prea văzut la Era īn parcare, n-am ştiut cum să vă recunosc, doar pe Slip l-am văzut putin dumincă şi pe Crys sāmbătă, dar el n-a vrut să mă ducă pe unde va adunati voi, aşa că m-am dus doar sāmbăta seara la īntālnirea băieţilor cu vw :)

ocaruntu 15-06-09 08:45

pai nu ai nici un nr de tel de la baieti ? sau fete ? :)

aleks 15-06-09 09:17

Nu, n-am fost suficient de prevăzător să cer dinainte... :(

KAmikazee2005 15-06-09 12:27

si deci aleks pe mine nu m-ai vazut nu?? :)) dracule:)

ocaruntu 15-06-09 13:11

micul gigant :-o

aleks 15-06-09 16:21

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2408727)
si deci aleks pe mine nu m-ai vazut nu?? :)) dracule:)

Da, da, pe tine zilnic, e corect :lol:

skimpy 15-06-09 20:51

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2408859)
micul gigant :-o

ati zis ceva de matizu meu ?:D

ionutblv 18-06-09 17:53

Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009

vreau sa schimbsi eu distributia la un seat leon 1m, cine ma poate indruma la un service bun ieftin..ca piesele le-am gasit yo

ktalyn 19-06-09 07:35

@ocaruntu: dar ce era cu fumul ala la spatele tau aseara in bularga la semafor?

ocaruntu 19-06-09 17:43

damn ... nici acu n'am scapat ... modificari nereusite; mai am de lucru; astept sa'i bag tester-ul sa vad unde e buba.

drobet@ 19-06-09 18:15

ce mai faceti fratilor a esit din voi mirosur de cauciuc de la hai&kns :-P

skimpy 19-06-09 18:48

poate mirosul de shaworma :)

MnezO 19-06-09 20:29

skimpy e shawormist mare ! manca cate 3 pe zi :D sau pe ora

Trixi 19-06-09 20:30

buna!
sper ca nu va suparati ca ma bag asa cu tupeu,dar va cer ajutorul.
nu stiu exact cite fete sunt pe aici,care sunt si ele bolnave de microbul tuning,dar voi sigur le cunoasteti,asa ca am sa va rog sa aruncati un ochi aici:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...47#post2421747 si daca stiti ca aveti cu ce sa va mandriti,va invit sa o faceti.
multumesc frumos!

MnezO 19-06-09 20:51

dimpotriva trixi esti bine primita si eu apreciez fff mult fetele cu sindromul tuning ( LE IUBESC ) si din cate observ eu un avatarul tau sper sa nu ma insel ai un swift 150 de calutzi ! am drepatate?

ionutblv 19-06-09 21:00

cinu nu iubeste...frumosul:twisted::twisted:

Gincsi 19-06-09 21:10

.. din pacate, swift gti are doar 125 cp nu 150 ...

aleks 20-06-09 03:05

Cel de care spui tu īntr-adevăr are 125 de cai, are 1600 cmc şi se numeşte la toate generaţiile Suzuki Swift Sport (SSS). Cele mai fiabile şi apreciate ca si raport preţ/calitate sunt motoarele de 1.3/92 de cai, aşa cum este şi cel din imaginea de la avatar.

Gincsi 20-06-09 03:52

http://www.suzuki.ro/index.php?optio...at_model_id=23 .. de asta am zis ca e gti ..pe site la suzuki motoru 1.6 e numit gti

aleks 20-06-09 09:49

Quote:

Originally Posted by Gincsi (Post 2422473)
http://www.suzuki.ro/index.php?optio...at_model_id=23 .. de asta am zis ca e gti ..pe site la suzuki motoru 1.6 e numit gti

Nu e niciun bai, nu te contraziceam, doar dădeam lămuriri suplimentare pentru că am legături strānse cu modelul, nimic altceva :)

skimpy 20-06-09 10:03

lasa suzukile, eu as renunta oricand la o tura cu nu-sh ce masina ptr "a piece of ass" :)

vai ce bine ca nu intra prietena pe forum p`aici :D

Trixi 20-06-09 10:20

multumesc frumos baieti!:-)

asa cum a zis aleks,varianta sport are 125 de cai,motor 1.6 VVT.sincera sa fiu,asa intre noi,i-as da una peste ceafa celui care a trecut acolo pe pagina "gti"..dar nah.swiftul 1,avea o varianta oficiala GTI,de acolo vine neintelegerea.
la swiftul 2,produs dupa 2005,avem varianta sport.la noi i se mai zice si SSS :-)
desi e o masinuta tare interesanta,cu buna stiinta mi-am luat si al doilea swift dotat cu motor 1.3,92 cai stock,pentru simplul fapt ca este 16v simplu aspirat,fara tehnologia VVT.este si mai usoara decit varianta sport,si mai ieftina si diferenta de putere iese peste limita de 160 km/h...iar eu cred ca masina asta poate fi exploatata rational aproximativ pana acolo...

deci,va astept pe sectiunea femei ca sa ne povestiti despre colege ;)

skimpy 20-06-09 10:36

mda, ia si vezi.
eu zilele trecute aflu care-i chiuloasa la matizanul meu si uite ce mi-o iau peste nas :)
foarte frumos. foarte frumos.

asta daca nu e un barbat in spatele tastaturii :))))))

aleks 20-06-09 10:44

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2422791)
asta daca nu e un barbat in spatele tastaturii :))))))

Te asigur eu că e femeie, şi ce femeie...

skimpy 20-06-09 10:47

eu pana nu vad nu cred.
sau na, sa pun mana :) ;) :)

aleks 20-06-09 10:57

Nu e nicio problemă, nu trebuie nimeni convins, rămāne că ştiu eu cum e şi mi-e de ajuns :)

Gincsi 20-06-09 11:09

trixi ...cine te opreste sa dai o palma peste ceafa? ;)

stiu aleks ca nu ma contraziceai .. doar facem conversatie nu altceva ;))

Trixi 20-06-09 11:13

inteleg gluma si imi place si mie,dar chiar de aceea am venit sa ma ajutati sa nu mai incurajam pitzipongeala.
este evident,ca sunt femeie,nu am nici o problema cu asta.dar nu asta este motivul pentru care imi doresc sa isi aduca cineva aminte de mine.
va rog frumos sa ma respectati,cum va respect si eu pe voi.
multumesc frumos.

si da.am curajul sa zic,ca stiu destul de multe despre un swift.dati o cautare google trixi swift si ceea ce se vede este ceea ce imi place mie sa se stie despre mine.in rest,este in mod exclusiv treaba mea,cine pune mana ;)

Gincsi 20-06-09 11:16

ma bucur sa vad ca mai sunt si femei care stiu sa se impuna .. :-)

Trixi 20-06-09 11:20

multumesc frumos domnu'!
ai o bere daca ai drum la oradea si esti binevenit si la garaj!:)

Gincsi 20-06-09 11:21

drum prin oradea am destul de des .. ca am si o verisoara pe acolo :-P

uite trixi .. ceva pt swift https://img38.imageshack.us/img38/734...ikarang101.jpg https://img38.imageshack.us/img38/240...ikarang102.jpg

andrey_20052002 20-06-09 11:21

sunt, dar putine, ascultati aici o femeie serioasa si care stie sa se impuna http://radiozu.ro/farsa-animatoare.html

aleks 20-06-09 11:29

Mă mir că nu i-a īnchis telefonul după 30 de secunde :lol:

Trixi 20-06-09 11:53

2 Attachment(s)
da,Gincsi,e kitul Ibherr,varianta Wide :-)
in 2006 ,pt primul meu suzie deja am obtinut un discount de 20% din tot kit si cu aia cu tot era la 2500 oiro doar bodykitul.inainte trebuia schimbat janta,suspensiile...1000 km sa se lase...si nu am mai ajuns sa finalizez proiectul,desi era visul meu...ar fi putut sa fie absolut prima din ro.
evident de atunci s-au schimbat multe.am swift 3 usi acum...conduc de 1 an pe jante 16 cu gume 205 si parca nu ma mai arde de suspensiile sport...
ma bate gindul sa le schimbi pe fata pe gaz si in spate sa las pe ulei sa nu ma simt ca un vatman....iar cu bodykitul inca ma mai gindesc.in ultima vreme a inceput sa ma atraga stilul foarte clean...si in mod cert nu mai vreau evazare.(cel putin acum asa m-i se pare :lol: )

nu este exclus,ca sa vorbesc cu baietii de la protuning,ca sa imi faca kit unicat,pt ca am niste idei ciudate...in urma carora am certuri serioase(reducerea cotei de bere si baccardi cu cola,sau chiar amenintari de genul ca nu mai iesim la baute) cu tovarasul meu drag (proprietarul fordului portocaliu,WSR)cui pot sa multumesc pentru cum arata suzie 2 acum.:)

ea e suzie...

ocaruntu 20-06-09 11:58

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2422893)
Mă mir că nu i-a īnchis telefonul după 30 de secunde :lol:

la asta ma gandeam si eu .... cum dracu' de nu i'a inchis :)

skimpy 20-06-09 11:59

hei, trixi, chill. nu sunt genul. poate doar ca e o sambata frumoasa si astept sa se faca ora 2 sa ies sa-mi spal masina si n-am ce face pana atunci.
cat ca sunt afemeiat si porc, asta stai linistita, ASA E :))

si sa stii ca nu mi-e rusine sa spun ca sunt noob si nu stiu sa schimb una alta la masina. si mi-ar place sa imi dai si mie lectii :) la una alta :)
pacat. e cam departe. cand ai drum in iasi...anunta-ne. sau anunta-ma numai pe mine :))

ocaruntu 20-06-09 12:01

skimpy ... n'ai stare :) linisteste'te :)

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning