![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
duteeeee de nebunnnn cum frate ai lucrat atat de mult la fraruri esti nebun rau 11 +++++:twisted:
|
frumos, frumos!
|
o sa arate tare bn :D
|
ce e rau ca nu tine sprayu' ala.... am dat si eu acum ceva timp pe niste tinichele si se stergea cu carpa... si devenea gri mat! bafta!
|
Foarte tare Jock.....BIG LIKE!
|
asteptam noi inventii:)
Numai bine! |
Masina incepe sa fie exorcizata,purificata,vad ca totul devine deschis la culoare :)) Dar conteaza ca arata bine!Inventiv,si cu gust,ca de obicei.As zice niste termeni mai de efect asa,dar inca nu prea am habar.
|
|
1 Attachment(s)
.....;)
|
Quote:
|
Cum am vazut poza asta,am imaginat masina direct cu o culoare rosu ferrari mat :D
|
Cum vine asta.... rosu ferarri mat???
|
1 Attachment(s)
......:arrow:
|
salut joke felicitari pentru frumusetea asta....am vazut.o acum aproape 2 luni la intalnirea aia de la real Pallady...atunci abea visam la un golf 4....erai cu ea acolo arata exceptional si la nivelu asta de vopsea felicitari....poate imi lasi si mie un pm cu un id de mess cv mai vorbim ne intalnim prin trafic cred ca am destulde de invatat si de apreciat de la tine si de la masina ta....felicitari inca odata
|
Scuzati de offtopic,dar domnul mike,ma refer la rosu de ferrari,in varianta matt.
|
Eu nu am vazut vreun ferrari iesit din fabrica rosu mat! :shock:
|
Frumos rau golful!!!
Mult succes in continuare!:D |
3 Attachment(s)
Multumesc ;)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca stiu deja cam ce ai facut:D...E cu mult mai greu de inchis haionul acuma?
|
solutia = arcuri disc ambreaj ,se pun cate 2 pe tija amortizor + 2/3 saibe ....nu este greu de inchis
|
Quote:
|
..nu imi apartine "ideea" ;) , si nu sunt nici primul care a pus'o in practica
|
Quote:
|
Aveti montat acuator de deschideti haionul din masina?
|
Da. ...sper sa o fac si din telecomanda pe viitor
|
Quote:
|
Jock oare din telecomanda se poate face numai daca montezi un modul ceva de inchidere cu alarma, sau se poate face si din telecomanda originala a masinii ?
|
Quote:
|
Quote:
|
poti sa faci sa se deschida si din buton si din telecomanda, doar sa ai acea telecomanda + modul, care sa dea semnalul pentru deschidere.
ai nevoie de un releu de protectie. eu am facut la un golf 3 deschidere electrica la portbagaj din buton si din telecomanda si functioneaza de ceva timp fara probleme. daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un PM, bafta in continuare ! apropo .. tare mod-ul cu haionul de se ridica singur! |
jock, scuze ca ma bag, dar poate sunt de folos. se pot intari telescoapele de la haion ( la fel cum se intaresc si cele de la suspensie ) si se pot cumpara "Scirocco bumpers" (cod:1K8 827 761 C) care sa arunce haionul, dupa care haionul este preluat de telescoape si il ridica singur. la mine la golf, datorita faptului ca era haionul usurat ( fara plastice, stergator, maner, motorase) il ridica singur, fara sa mai fiu nevoit sa intaresc telescoapele, doar cu "Scirocco bumpers" alea.
|
..am incercat cu "Scirocco bumpers" si nu am reusit nimic , sunt prea lungi ,sta haionu ca draku ....asta mi se pare cea mai buna metoda (arcuri disc ambreaj)
MadAboutGolf3, multumesc ...asa o sa fac ;) |
2 Attachment(s)
...farurile sau revopsit ( cromul nu a tinut ,la nervi s-a basicat" :???: )...sper sa tina de data asta
|
Quote:
|
Foarte frumos au iesit si dau foarte bine pe masina! dar grila fara semn,neagra parca nu se pupa...ar merge facuta la culoare cu masina sau aripioarele alea doua de la bara,dinspre interiorul farului facute negre...parerea mea.
oricum,e foarte frumoasa masina si iti urmaresc demult evolutia masinii.bafta in continu are! |
Quote:
|
Arata foarte bine, cu ce le-ai vopsit? Ai vopsit si locasul de faza lunga, mai vezi ceva? :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning