![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
gg shantzu`......true that!!! tuning nu inseamna numai performante....
|
nu ma refeream la performante...dar daca tot vor sa bage banii in ele macar sa bage in ceva ce merita....tie chiar ti se pare ca merita un logan sau un cielo?
|
Fiecare cu nebunia lui...
Daca as putea si daca as vrea as pune in aplicare niste idei pe care le am cu un Logan.eu zic ca orice masina merita modificata... Daca nu gasesti piese tuning pe toate drumurile asta nu inseamna ca nu merita sa o modifici :) |
1 Attachment(s)
dau un exemplu .... uite un cielo....si logan nu caut poze ...dar sunt kteva care sunt facute cu bun gust...
|
Pai parca sunt cateva cielo prin tara cu SFI,si au peste 150 CP,oare merita? :D
L.E:despre cel de deasupra era vorba ;) |
Quote:
|
am avut,probat si condus multe masini in 14 ani de zile de cand conduc legal:D....dar nimic nu se compara cu tractiunea spate...e o senzatie unica care nu poate fi descrisa prin cuvinte...poate si de asta sunt mai retinut cand vine vb de alte masini...oricum....fiecare are dreptul sa tuneze ce poate...ce are sau ce stie...de condamnat nu condamn pe nimeni...era un simplu sfat
|
Quote:
INferno in orasu ploiesti a inceput de la un singur om care avea 2 stikere cat platourile de aperitive si a mai venit unu cand a vazut farfuria pe geam si asa mai departe dar la un moment dat sa cerut SEXiigenta si de atunci nu au mai intrat decat masinile care sucesc cap-ul pietonilor |
https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts Videoclip pt Micutzu :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala era RACING,frate?
|
Kravene..nu e cazu sa comentezi...true man true...terminati draq cu prostiile...sunt fariante mai ieftine de masinii cu prezenta...fata de o saracie de cielo..(fara ofensa) .. Nu vorbim acum..ca am avut eu bmw..sau ***uri dastea..nu intelegeti gresit..dar...cat investesti intr`un cielo..sau un logan...tot saracie de masina este...parerea mea sincera..!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning