![]() |
Re: Comentarii lucrari!
dar mie asta imi arata mai mult a un original
|
2 Attachment(s)
c o m e n t a r i i p l z
|
2 Attachment(s)
uitasem poza ... :P
C o M e n T a R II -> ..... |
*BlacK_KilleR: jante cam strambe, spoilerul fata nu vine prea bine
*sandrin: carbonul ala nu e carbon, iar neonu' nu e reusit parca lumineaza aerul, putin tuning |
*sandrin - carbonu de obicei are o culoare de la gri spre negru ... al tau e mov ... jantele nu sunt potrivite pt masina asta ... neonul e facut total aiurea
*BlacK_KilleR - farurile prea intunecate ... dak pui o oglinda, pune-o si p-a doua:lol: ... |
2 Attachment(s)
Vw golf mk3 ! :)
|
*GolfTuning: ce a patit poza de se vede asa? ai dat sharpen? sau contrast mare? parerea mea e ca era mai bine inainte :D
trebuia sa faci niste reflexii si pe prag |
*GolfTuning - ai vopsit gura de aer de pe prag ... deasupra cauciucului fata e o pata neagrea (nush de unde) ... janta spate e foaie ... oglinda nu exista pe partea dreapta a soferului (exact unde e mai mare nevoie) ... ai innegrit numai geamurile de pe partea stanga (a privitorului) ... combinatia de culori (parearea mea) nu e cea mai potrivita ....
|
Quote:
e un efect.... ala :) de pe fundal ! si pragu are reflexii... sau tu de ce reflexii zici... reflexie .. de pietris dp jos ?! |
Quote:
pata neagra.. cred ca e dl caucicuc janta spate... e f naspa :) oglinda exista da nu se vede :lol: e inchis si geamu fata..daca stai sa te uiti mai bine combinatia de culori depinde.... de fiecare ! |
@GolfTuning: mai trebuia lucrat la ea deoarece:
1- roata din fata parca musca din masina 2- spoilerul din spate are pragul ala negru si cred ca nu da bine in ton cu masina In rest e OK |
fratzilor am si eu niste ucrari pe la pagina 45 spunetzim si mie ceva de ele
|
srry defapt 64
|
*P.I.M.P Boy: la alfa romeo ai uitat sa ai crop dupa ce ai coborat masina si nu stiu de ce am impresia, sa nu te superi pe mine dar nu-i asa ca te-ai inspirat de pe magicmanu :lol: ? oricum e frumoasa ;)
la aygo cam prea negre geamurile si trebuia o umbra putin mai accentuata la priza de la far :D la chestia aia ruginita vopsea cam ireala, masina pare smulsa dintr-un desen animat dar oricum... you reborned the car ! la peugeot putin cam ireala umbra (f. putin) la tigra jantele cam strambe, o singura oglinda, care si aia e cam prea mica la yaris... no comment... frumos ! |
@P.I.M.P boy : sunt marpha dar se obseva ca nu sunt reale:D
ma gandesc ca poate vroiai sa para reale... Tine-o tot asa ca te pricepi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning