![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny
adelutza9: smake
SmakE: da? adelutza9: cf? SmakE: p`aci...ma plictisex SmakE: u? adelutza9: sunt fericita ...plec in italia... SmakE: muisto SmakE: misto * adelutza9: nesimtitule SmakE: scz... din greseala adelutza9: da da ... si marmota invelea ciocolata in staniol adelutza9 has signed out. (10/26/2008 12:23 PM) asta a fost cel mai penal =)) |
hahahahahhahaha, doamne cat am ras
|
Doi poponari se duc la cumparaturi in Mall, si la un moment dat unuia din ei ii vine sa se usureze, asa ca intra in toaleta, iar celalalt ramane sa-l astepte afara. Dupa 20 de minute, poponarul iese afara teribil de suparat.
- "Ce-ai patit ?" il intreaba celalalnt - Pai sa vezi, zice el. Ma usuram ca omul, si langa mine il vad pe unul cu o minunatie de scula... Lunga, groasa... Bai, superba, ce mai... Asa ca l-am intrebat daca n-ar putea sa mi-o bage si mie o data... - Si ? - Tipul imi spune ca tariful e 20 de euro centimetrul, adica mi-o baga de cat am bani. M-am cautat prin portofel, si am gasit vreo 100 de euroi. I-am platit, mi-am dat blugii jos, si mi-a infipt-o doar 5 centimetri ... - Pai, si atunci, de ce esti asa suparat ? - Cand eram noi ocupati, intra un dobitoc si ma loveste cu usa , si........... ma umple de datorii, domnule... |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=nH88n...eature=related
:lol::lol::lol: si asta e tare :lol: https://www.youtube.com/watch?v=WjLiir_G-HE&feature=fvw |
|
|
Daffy (recte eu :lol:) cand nu sunteti atenti!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dWamxEDcqiQ |
|
deci absolut genial :))) O sa il fur sa vada si altii =))))
|
|
sa mai inviem putin topicul
“Micul John intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei. Vazandu-l, tatal rade si ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul…si il gaseste in camera cu bunica-sa, care avea fusta ridicata iar micul John era in spatele ei….la care taica-sau tipa : - John, dar ce naiba faci acolo ? Iar Johnny ii raspunde : - Nu e asa de amuzant cand e vorba de mata, nu-i asa ???!!!” Hehe! |
O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu. Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant, sotul ei vine casa pe neasteptate, asa ca il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune: - E intuneric aici. Barbatul sopteste: - Da, este. Baiatul: - Am o minge de baseball. Barbatul: - Foarte bine. Baiatul: - Vrei s-o cumperi? Barbatul: - Nu, multumesc. Baiatul: - Tata e afara. Barbatul: - OK, cat costa? Baiatul: - $250. Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier. Baiatul: - E intuneric aici. Barbatul: - Da, este. Baiatul: - Am o manusa de baseball. Barbatul: - Catvrei pe ea? Baiatul: - $750. Barbatul: - Fie. Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului: - Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball. Baiatul: - Nu pot. Le-am vandut. Tatal: - Si cu cat le-ai vandut? Fiul: - $1000. Tatal spune: - Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti. Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa : Baiatul: - E intuneric aici. Preotul: - Iar incepi?
|
:))))) =))))
Prea tare!!! :)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning