![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
am gasit eu ceva
|
miar trebui pt modelul ala wagon:D + ca asta e f mic:(
|
1 Attachment(s)
mai am una doar din lateral
cauta si tu pe cineva care se pricepe la photoshop sa le faca mai mari si sa le retuseze |
ia uita-te si pe >>>AICI<<<
|
1 Attachment(s)
spre mirarea mea ti-am gasit fordul:D
|
fiecare cu sursa proprie de aprovizionare!:rolleyes:
|
ms mult...acum problema nr 2
cum fac blueprinturile mai mari? a explicat cipriany pe undeva dar nu mai gasesc nicum...sau sa dea un PM cu ID cineva care are chef sa imi explice ms |
PHOTOSHOP
|
da cum...ca photoshopu il am
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
"Image"/"Image size" din meniu si ii spui cat o vrei de mare. Dar nu o sa te faca prea fericit, dintr-o imagine maruntica nu poti sa faci una mare cu claritate buna. Mai poti eventual sa desenezi peste ea in Corel, Ilustrator sau IrfanView (ultimul e open source si prin urmare gratuit), mai multa munca, rezultate mai bune. |
Re: Sugestii pentru un magar de randare ?
Quote:
Nimeni cu un motoras pentru mine, toti sunteti treidsmaxisti ? |
Ma poate invata si pe mine cineva cum sa lucrez in 3ds max 7 va rog ?? Eu nu stiu nici macar cum sa bag blue printurile alea... va rog. Si inca ceva, de ce nu mai sunt tutorialele acelea la inceput ??
|
daca esti la inceput iti sugerez sa iei o versiune mai noua pt ca are mai multe chestii care iti fac munca mai usoara, mai ales ca esti incepator, eu iti recomand 3ds max 9! tutorialele le gasesti in porgram, iar dupa ce le faci pe alea mai cauta altele pe net ca sunt gramezi! este posibil ca tu sa fi instalat o versiune care nu are tutorialele si alte chestii de care un expert nu are nevoie, asta ca sa ocupe mai putin spatiu
|
pe asta am gasti-o pe torrent :D
deci trebuie sa caut 3ds max 9 ?? si inca cv :D cam cat trebuie sa aibe 2000mb ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning