Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

quick_5hifter 04-04-07 01:29

Re: Masini - Made In Constantza

@APV: pana la anul mai am vreo 2 sanse, sa vedem :D eu sincer ma bucur ca nu am reusit sa ajung cu masina, ca aveam foarte multe de facut in foarte putin timp si n-ar fi avut cum sa iasa ok (detaliile astea care ne omoara...). Insa imi pare rau ca ERY n-a ajuns cu masina, a lui era pregatita pentru expozitie, zic eu...si chiar ma asteptam sa o vad acolo :sad:
@leonard: in mare parte ai dreptate!

ERY 04-04-07 09:58

Eu nu am putut sa plec de la birou de miercuri.....abia am reusit sa dau o fuga sambata....asta e ...data viitoare. :)

ADDOstreet_racer 04-04-07 10:19

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 832728)
Eu nu am putut sa plec de la birou de miercuri.....abia am reusit sa dau o fuga sambata....asta e ...data viitoare. :)

pacat ery ar fi fost ceva frumos sa fie acolo tot ce are mai bun anonymus constanta .............si in principiu u ai fost marele absent ....oricum restu foarte frumos ...si va rog frumos cine are sa puna poze cu portbagaju lu cristi.................

ct77pia 04-04-07 12:51

[QUOTE=Pustiu_Fanatik;832243]
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 830421)
APV-ule, ma bucur ca ti-am vazut masina la 4TD! Felicitari, imi place ce a iesit, baza e ok -> restul vine de la sine, putin cate putin ;) !
Alte masini din Constanta - imi cer scuze daca am omis vreuna
[I](As vrea sa adaug ca, in ciuda faptului ca la 4Tuning Day am avut cu totii parte de mult kitsch sau executie jalnica, masinile din Constanta au dat dovada de mult bun-gust si finisaje de exceptie! Felicitari, baieti, trebuie sa ne mandrim cu masinile voastre

bravo baieti ........din nou bravo andrei . Foarte frumos bodykitu ..cu care tei laudat ......pia....Frumos imi place bara cum a iesit cristi .te felicit ptr culoare .... si ma bucur k am avut prileju sa ajut la asa o masina ...........poti sa pui si o poza cu portbagaju te rog frumos...... .inca o data bravo BAIETI .....

multumesc frumos peste vreo 2 sapt o sa ii mai fac ceva

ADDOstreet_racer 04-04-07 22:58

6 Attachment(s)
si respectand subiectul acestui topic ....masini realizte in cta .........mihai [jnm] vw polo.............mentiuni: .........acum masina are jenti ........vor si astfel de poze ........si este vopsita .poze curand
.................

GABBY_ 05-04-07 01:07

motorul e de 1,6l , 100 cp ?

ERY 05-04-07 10:06

Parca de 75.

ADDOstreet_racer 05-04-07 11:33

da de 75 de cai

Eugen_TL 05-04-07 17:45

interesanta :) doar ca : bara fatza nu este cum are Ceres ?

CT-84-DiN 06-04-07 01:39

seamana dar nu e la fel.. de exemplu pe polo in mijloc este loc pt numar.. si in partea de jos este rotunda... in schimb la Ceres partea din mijloc este mai dreapta

ADDOstreet_racer 06-04-07 18:27

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 836471)
seamana dar nu e la fel.. de exemplu pe polo in mijloc este loc pt numar.. si in partea de jos este rotunda... in schimb la Ceres partea din mijloc este mai dreapta

corect ...si sunt mai multe modificari .....prizele sunt mai mici , laterale de asemenea .......... ,si partea de jos ests total schimbata .indeosebi mijlocul .................

Most_Wanted 06-04-07 23:50

Mercedesu lu onu ....tot drumu de la bucuresti lam avut numai in ochi :))) am mers cu masina pe care a fost adus acasa ...si numai al el m-am uitat tot drumu ...MS ONU pt drum daca avea mertu geamuri ..mergeam in el ...dar nare nimik a fost bine si asa \:D:D:D :))

Mustang 09-04-07 15:26

Daca te urcai in ea, te omora Gabie =))

ct11lyv 15-04-07 12:27

mm lasa ca la anu vin si io la 4td ;) vedeti voi ! :P bv mihai a iesit relativ bine . .

street_racer 02-07-07 17:32

liviule parca nu-ti pasa tie de asa ceva mah ... cand ti-a zis lumea : prezintati mashina , ce ai zis ? :P ... si acum bv si tie ... mai ales pt bara fata ...

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning