![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
@APV: pana la anul mai am vreo 2 sanse, sa vedem :D eu sincer ma bucur ca nu am reusit sa ajung cu masina, ca aveam foarte multe de facut in foarte putin timp si n-ar fi avut cum sa iasa ok (detaliile astea care ne omoara...). Insa imi pare rau ca ERY n-a ajuns cu masina, a lui era pregatita pentru expozitie, zic eu...si chiar ma asteptam sa o vad acolo :sad:
@leonard: in mare parte ai dreptate! |
Eu nu am putut sa plec de la birou de miercuri.....abia am reusit sa dau o fuga sambata....asta e ...data viitoare. :)
|
Quote:
|
[QUOTE=Pustiu_Fanatik;832243]
Quote:
multumesc frumos peste vreo 2 sapt o sa ii mai fac ceva |
6 Attachment(s)
si respectand subiectul acestui topic ....masini realizte in cta .........mihai [jnm] vw polo.............mentiuni: .........acum masina are jenti ........vor si astfel de poze ........si este vopsita .poze curand
................. |
motorul e de 1,6l , 100 cp ?
|
Parca de 75.
|
da de 75 de cai
|
interesanta :) doar ca : bara fatza nu este cum are Ceres ?
|
seamana dar nu e la fel.. de exemplu pe polo in mijloc este loc pt numar.. si in partea de jos este rotunda... in schimb la Ceres partea din mijloc este mai dreapta
|
Quote:
|
Mercedesu lu onu ....tot drumu de la bucuresti lam avut numai in ochi :))) am mers cu masina pe care a fost adus acasa ...si numai al el m-am uitat tot drumu ...MS ONU pt drum daca avea mertu geamuri ..mergeam in el ...dar nare nimik a fost bine si asa \:D:D:D :))
|
Daca te urcai in ea, te omora Gabie =))
|
mm lasa ca la anu vin si io la 4td ;) vedeti voi ! :P bv mihai a iesit relativ bine . .
|
liviule parca nu-ti pasa tie de asa ceva mah ... cand ti-a zis lumea : prezintati mashina , ce ai zis ? :P ... si acum bv si tie ... mai ales pt bara fata ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning